SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
13.9.10 10:38

Já jsem ti psala a já osel abych to odeslala ,tak jsem si to vymazalatak ti musím psát znovu.Ptala jsem se manžela jestli bude ten čaj pít,tak mi řekl že neví.Nebedu se ho ani ptát,a budu mu ho vařit protože si ho sám neuvaří.My moc sekxím nemáme,tak doufám že nám ten čajík k tomu trošku dopomůže.Je to i tím že má stále noční,a když se chci zrovna tulit tak není doma.A přes den mi to připadá takové blbé,tak dáváme Marka brzo spát a děláme to ještě než odejde do práce.Tak se zatím loučím ,protože jdu k té holičce.Jsem sama zvědavá,jak dopadnu.Zatím papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.9.10 10:50

Držím pěsti,určitě budeš fešanda :palec:
Zapoměla jsem reagovat na to plavčo,to by byla fakt škoda jestli se kurz znova neuskuteční.Třeba se tam maminy ještě dopíšou,je to vzrušo pro špunty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.9.10 12:27

Tak se zase hlásím,že už jsem doma.Tak to mám ostříhané na falešnou podkovu,nemám to ale vzadu vystříhané.Manžel mně pochválila řekl že mi to sluší,a hned se ptal kolik jsem platila.Hned jsem se objednala i na kosmetiku,tak jdu příští úterý na půl devátou.Už jse moc těším jak mně tam budou hýčkat,ale to vymáčkavání uhříků to už moc ne. Tak na konec jsem ohřála jenom polévku,druhé manžel nechtěl tak nebudu ani mít nádobí až večer.A od koho jsi dostala ty tůje,od manžela na usmířenou.Tak je to už u vás vše ok.Tak ti přeji hezké odpoledne.Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.9.10 13:56

Tak to je paráda že ti to manžel pochválil a že se mu to líbí.Já se taky těším na zítra.Tujky si vezla tchýně z Vojtěchova,ale mi jsme ji vezli autem a tam se mě ptala jestli bych je nechtěla na zahrádku,že když ne tak neva dá si je do Lhoty.Tak jsem souhlasila že by se mi tam líbili.Už mám zasazenou i tu třetí.Ted potřebuju pověsit prádlo.Než jsem odcházela do školky tak to dopraný ještě nebylo tak musím ted.Nejdřív jsem chtěla tu tujku udělat,tchýně říkala že nejdýl dnes at je zasadím,ale tak já dvě udělala ještě než jsme grilovali a pak za tmy se mi třetí už nechtěla.
Jak si psala o tom čaji,tak já bych ho taky Járovi uvařila a řekla bych at to kouká vypít že to je zdraví.Myslíš že je to zbytečný objednávat třeba pět balení do předu?Když mě se nelíbí to vysoký poštovný :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.9.10 20:43

Ahojky! :mavam: Já jsi myslím že to není zbytečné si tolik čajů objednávat,to se ti přece nemůže zkazit.A hlavně když víš že to všechno vypijete,já jsem si zatím objednala jen po 2 ks nevím jestli to vydržím pít.Můžu si to osladit,trochu cukrem nebo medem bude to mít pak ten učínek.Na večeři jsem uvařila porkovou polévku Marek jí moc nechtěl,a manžel si i přidal a pochválil.Tak jsem moc ráda že mu chutnala,protože bude i zítra na oběd.Na oběd jsem zítra vymyslela knedlík a omáčku a uvařím vejce.To máš určitě moc hezkou zahrádku,máš jí velkou.A co ta potvůrka,už se chytla na oříšek?To plavání asi nebude,protože se další nikdo nepřihlásil.P.ředitelka prý řekla na schůzkách že ty mamky které nemusí platit školné mají dat víc pěnez na hračky.Tak nevím kolik mám dát,bude stačit 100kč.Kolik platíte ve školce stravné,u nás se platí poloviční strava 24kč,celodení strava 31kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.9.10 21:01

Ahoj :mavam: ,taky občas dělám porkovou polévku a už jsme ji dlouho neměli…udělám jojo :lol: ,smažím kostičky pečiva k ní,ty taky?Já dělala tu hermelínovou,Kristy ji miluje,neviděla jsem dítě který tak blázní po hermelínu :lol: .
Takhle z hlavy ani nevím kolik máme stravný,ale je to ve školce napsaný,tak na to juknu.To mě nepřijde moc fér,když už je zákonem daný že předškoláci neplatí tak by platba do fondu se zvyšovat teda neměla.
Ještě mě napadlo až pojedu do Pardubic je tam v afi paláci pěkný čajový obchod,zeptám se ještě tam.Psala mi holčina v jiný diskuzi že u nich se oba dají sehnat.Taky tam píšou holky že si některý sladěj ty čaje medem,cukrem ne.Já Kontryhel vypila neslazený,myslím že to nebude u mě problém.Járovi ho udělám 2× denně,ráno si ho sám dělat nejspíš nebude.
Jo a ta potvora se nechytla,je nějaká chytrá…jako kdyby věděla že ted ji to už cvakne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.9.10 21:03

Jo jinak zahrádku máme malou a teprve ji zvelebujem,ještě je tam hromady materiálu a cihel.Záhonek mám od letošníha jara až,tak letos jsem si sázela první kytičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.9.10 22:05

Já do porkové polévky housku nesmažím,ty tam nedáváš vajíčko?Měla jsem jí pěkně hustou,tak jsem jí ještě musela trochu ředit.Taky mi to v té školce připadá nefér,ale budu muset to stejnak zaplatit.Aby mně třeba nepomluvili,to bych moc nechtěla.Musí to být zaplacené do konce září,jinak tě učitelka upozorní že jsi to ještě nezaplatila.Jsem taky moc zvědavá jak to bude chutnat,protože já bylinky moc nemusím.Asi si to budu sladit medem,a manželovi taky ikdyž on pije kávu neslazenou.Manželovi to taky budu vařit jen dvakrát denně,odpoledne jak vstane na oběd a pak večer než půjde pracovat.Aby ho ta chut na sexík nepopadla v práci,a já honem musela letět do práce. :lol: Ta myška je fakt nějak chytrá,a třeba už utekla někde paní sousedce a ty jí pořád hledáš.Ještě jsem to Marečkovi neříkala ,že nebude plavání nevím jak mu to mám říc.Zítra jdou ze školkou na malý výlet,tak jsi sám chystal batůžek ještě mu ho musím zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.9.10 22:15

Tak to vaříme jinou.Já na másle osmažím porek,zaleju vodou,rozmixuju.Sul bílý pepř a masox,dohustím krupičkou nebo krupici.A k tomu ty osmažený kostičky.
To je jasný aby se o tobě povídalo mezi maminkama že si to nechtěla zaplatit to blbý je :-o
Jinak s tím během za manžílkem kvuli sexíku to bylo pěkný :palec: .
Držím pěsti aby dětem na výletě nepršelo,u nás bylo docela teplo,ale odpoledne už zalezlo sluníčko a trochu se ochladilo.
Dneska manžel vypouštěl bazén,škoda že v srpnu nebylo skoro teplo.Když už jsem nedělala,téměř jsem se pak už nekoupala.Taky máme v kuchyni nachystanej batužek,zítra plavčo tak zas byla celá natěšená.Jinak je mi líto že u vás plavčo nedopadlo,se divím že o to nemají maminky zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.9.10 22:50

Vyčistím si zubáky a mažu na kutě.Přeju ti hezké sny,dobrou :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.9.10 22:58

Já ten porek a mrkev uvařím do měkka,a v jiném hrnci udělám jižku kterou zaleji vodou a přidám sůl a masox.Tu polévku s tou jižkou povařím asi 15 minut a pak přidám ten měkký porek i s tou vodou a povařím. Přidám rozlešhané vajíčko a nakonec zjemním mlékem.Tak jsme se to učily ve škole na praxi,jsem totiž vyučená kuchařka ale nikdy jsem pak nevařila.Pořád jsem pak jenom prodávala,jak jsem chtěla dělat kuhařku tak všude chtěli praxi.Jak jsem tu praxi měla získat po škole,a na prodavačku ji nechtěli tak jsem to taky dělala.Na ten výlet jdou jen za pěkného počasí,tak by mohlo být jak dneska.To věřím že se Kristýnka moc těší,nechce vzít Marečka sebou na plavání. :-D Půjdu se ještě okoupat,a pak udělám šipku do postýlky.Přeji dobrou noc a hezké sny! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.9.10 08:48

Ahojky :mavam: ,tak to vaříme obě uplně jinou :lol: .Já ji mám vyčtenou zas z nějakých receptu,zkoušela jsem podobně jak ti píšeš dělat hrachovou ale ta manželovi moc nejela,ale nám ostatním jo :lol: ,tak vařím občas jen tuhle porkovou.
Tak nakonec je zabíjačka v sobotu,ale to jsou tady Filipovský slavnosti,tak nejdem.Říkali jsme mámě at to dělaj jiný den ale nechtěj.A v neděli jdem teda slavit tchýnin svátek,tak nejspíš zase nevařím :lol: .
Dneska vyzvednu Kristy po spaní,mám tu kadeřnici a kdyby mě nevzala na čas tak abych to stihla.Minule mě vzala snad o pul hodiny dýl…to bylo docela blbý ale to se stalo jedinkrát.A zítra odpoledne frčíme směr Praha :lol: :lol: :lol: .Kristy natahovala ráno když jsem ji řekla že bude spát ve Lhotě,tak že nechce spát jinde beze mě :cry: ,tak jsem vysvětlovala že by chudinka musela být vzhuru mooc dlouho a ona-to neva já na vás počkám…
Budem se vracet někdy v noci,Jára ten jde normálně druhý den do práce.Jsem zvědavá jak vstane,takhle občas zaspí :lol: no ted poslední dobou docela jo,je toho na něj moc.Často chodí do práce i v sobotu a v neděli se něco děje že si přispat nemuže a je pak KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.9.10 09:29

Pročítám to tady na internetu a našla jsem odkaz kde prodávají čaj Don Juan 100g za 88kč a Gravozen 284kč 300g,takhle když vezmeš větší množství je cena nejvýhodnější A poštovný mají 70kč.To by bylo přeci lepší vid?Ty si myslím psala 52kč za 50g vid?Tady by to vyšlo 44 pánský a 47 pro nás a ještě o 50kč mín pošta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.9.10 10:04

Ahojky! :mavam:Vidíš a já jsem se podívala jen na jednu stránku,a hned objednala.Vůbec mně nenapadlo se podívat jinam,už je stejnak pozdě.Jestli jsem to dobře pochopila tak, vy jedete do Prahy bez Kristýnky.A to máš jen takový výlet,nebo svatební výročí.Jé kdyby mohla jela bych hned s váma,kdyby jste mně vzali já v Praze ještě nebyla.Mně včera ta kamarádka (holička)vzala zase o 10minut dřív,že to všechno stíha tak jsem nemusela ani čekat.Jdeš se ostříhat a jakou jsi dáš tu barvu vlasů?Plavaní asi se nebude konat,protože se nikdo další nepřihlásil.To se někdo má že nemusí vařit,a co vaříš dneska.Mareček měl nachystaný batůžek dobře,a je pěkně tak na výlet určitě půjdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.9.10 13:45

Ahoj :mavam: ,tak jsem konečně zde.Musela jsem zhltnout talíř polévky,byla jsem dost hladová.Vzala mě zas o pul hodiny dýl,přišla jsem v jednu až.Ale mám to krásný,taková jsem dost jiná aspon sobě si tak připadám.Mám to na krátko ale ne zas uplně,takovou jakoby patku tu mám nejdelší a mám v tom červenej melír a pak ještě jeden vzadu,jen tak na oživení mě poradila kadeřnice.Jinak to mám na blond ale ne bílý nebo žlutý takový jakoby tmavší blond.Na krku to mám vystříhaný,jen pár pramínku nechaných.Je to každopádně modernější,jsem ráda že jsem do toho šla.Nejdřív mi nechala na krku hodně vlasu,tak jsem ji řekla at mi je vystříhá,nějak mě to k tomu učesu nesedělo a i ona že to je pak lepší.
Do Prahy jedeme bez Kristýnky,budeme se vracet pozdě v noci a tam ani děti asi nesmí být,víš co je to křest cd,točí to televize a pak raut kde se určitě i kouří a pije,tak to děti určitě nesmějí.
Chcem jet do Prahy ještě jednou,bud v září nebo v říjnu jestli bude teplej jak říkají,na výlet do ZOO a navštívit manželovi příbuzný.
U nás je stejný počásko jak včera,dopoledene krásně svítilo sluníčko a ted nikde ale zima není,tak akorát někam na výlet jako Mareček :lol:
Kristýnka ty maj v pondělí divadlo,ráno jsem to tam četla a dávala 20kč.Dala jsis včera nějakou barvu,nebo jen stříhání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.