Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky!
Tak to taky musíš být kočka,určitě ti to moc sluší a pochválil tě aspon manžel.Já to mám jenom ostříhané ,a potom až k nám přijede mamka tak mi to nabarví.Jak jsem měla ted ty dlouhé vlasy tak jsem minule spotřebovala jednu a půl barvy,a ještě mám taky tu druhou celou a půlku tak jsi to chci ještě dát at to pak nemusím vyhodit.Mně musíš trknout že jedete do té Prahy na ten křest,já vím že jsi mi to psala ale ta má hlava.Tak to je jasné že Kristýnka nemůže jet s váma,to se bude mít lepší u babičky určitě jí něco přivezete.A hlavně bud někde u kamery,at tě v té televizi vidím a zamávej mi at taky vidím tu tvou novou hlavičku.Dneska přesně ve dvanáct mi přivezli ty čaje,už jsme si je oba uvařily a nejsou špatné ale trochu jsem si to osladila medem.Tak mi p. učitelka odpoledne řekla že je malý počet přihlášených dětí,tak se plavání ruší.Tak jsem musela Marečkovi slíbit že si zajdem,někdy zaplavat do bazenu.Dneska na večeři jsme si objednali pizzu,byla moc dobrá ,ale cena ušla v obchodě by jsme jí měli levnější ale ne tak dobrou.
Ahojky
,dneska se rozloučím dříve,přišla kamarádka má dnes svátek,tak jsme otevřeli červené vínko,ale jen decentně,chcem být zítra fit do Prahy a Jára ten navíc vstává do práce.
Tak zítra dopolko zas písnu,papa a dobrou noc ![]()
Jé mě tam tvá zprávyčka naběhla až ted.
To je škoda to plavčo,co se dá dělat.Já bych taky chodila plavat kdyby tady byly lázně.V těhotenství jsem chodila i Kristýnku bych brala ale bohužel,tady není nic a v Pardubicích se lázně předělávaj.
Taky máme rádi picu z picérie,mnam mhttp://r.webdio.cz/www/delivery/ck.php?oaparams=2__bannerid=31__zoneid=43__cb=f8ce640423__oadest=http%3A%2F%2Fwww.emimino.cz%2Fdiskuse%2Fhomeopatie%2Fnam.
Já si je taky objednám na tom odkazu jak jsem ti psala,to je mnohem lepší cena,až si budeš přiobjednávat tak to taky vem od těhlech,když mají lepší ceny.
Tak papa zas zítra
Dobré ráno
,
tak dnes nás čeká perný den.Doufám že vše klapne,začátek trochu chaotickej.Manžel musel jet dělat do Pardubic a je to tak do pul pátý,to bude docela docela fousový,když tak máme v sedm být a ještě odvést malou k babi,to je teda při cestě.Musí se pak umýt,já ho měla ostříhat,chtěl se stavit u příbuzných…no vidím to tak že bude rád když se umyje.
Musím vymyslet co si vezmu na sebe,jdu prolést skřín ![]()
Jo jinak manželovi se nelíbí takhle barva,řekl mi že ten červenej melír se mu tam nelíbí vubec,no to mě docela mrzelo…mě se to líbí,mohlo to být světlejší ale nevadí mi to.Připadá mi to moderní a že to má šmrnc.
Tak ty už piješ čajíčky beze mě,jo?Manžel neprotestoval?Já je nasadím jak mě skončí ms,mám ji dostat v sobotu tak v tom příštím týdnu,to už budu mít čaje na tuty doma.V pátek sjedu asi k našim tak mi to nedá a zkusím prolést čajový prodejny.
Ahojky!
Mareček jde ještě dneska do školky,a bude ty dva dny doma.Zítra jsme pozvání k našim na oběd,přijede i bratr novým autem a přiveze moji babičku a dědu.Takže taky zítra nemusím vařit,a dneska budem mít ještě tu porkovou polévku,brambory,udělám zelí a opeču salám ,rajčatový salát.Tak jak se těšíš do Prahy,škoda že nemůžu jet s váma.Jak dlouho vám bude trvat cesta autem,a kdo bude řídit.Doufám že mi potom pošleš zase fotky,chtěla bych tě vidět jaká jsi pěkná kočka.To jsi pak pěkného oblečeš,máš něco nového?U nás byl v pondělí otevřen nový sekáč,ale ještě jsem tam nebyla.Chtěla bych si letos koupit novou bundu,ale ne ze sekáče ani od činana.Co nám to tam na těch stránkách včera naskočilo,to jsem nepsala já.Už piješ čajíky,já jsi ho jdu ted vařit a manželovi uvařím až vstane. ![]()
Taky Kristy omluvím na čtvrtek pátek,tak jsou ty naše dítátka na tom stejně.Ted mi volala tchýně že je na zítra objednaná do Pardubic na neurologii,tak to vypadá že spolu pojedou vlakem a vysadí ji tady v Přelouči a já tam na ní počkám,nebo mě napadlo že bych k našim mohla sjet už zítra a rovnou jet s nima vlakem.Ještě to promyslím.
Jdu hrabat do skříně,nového nic nemám ale pár krásných kousku mám,tak ze sebe udělám snad kočku ![]()
To je mi líto že tě manžel nepochválil za krásný učest,ale já vím že ti to moc sluší.Víš sama jací jsou ti naši chlapi,že moc neumí pochválit a co říkala Kristýnka.Já bych ti klidně něco půjčila,mám taky doma plno věcí.Máš pěknou postavu,tak budeš vždycky kočka.
V pátek jedem zase na logopedku,radši ráno protože tam není tolik lidí jak odpoledne.Jak jsme psali ráno ,tak jsme zas psali stejně to je fakt dobré.
Už jsi něco vybrala a včem půjde manžel,musí te být oba pěkný. ![]()
No to víš,trochu mě to zamrzelo,ale Kristýnka ta je skvělá.Ta hned nene maminko jsi nejkrásnější maminka za všech,máš to krásný i ta bavryčka červená…to bylo sladký ![]()
Už jsem si vybrala vše od šperku po boty.Snad to není moc jakoby nobl ale v riflích tam jet nechci.Budu mít ten černej korzet on je dejme tomu společenskej ale i na svádění
a k tomu černou dlouhou sukni,tu nosím ráda je taková sexy pěkná a navrch černý kožený sáčko,boty černý šněrovací na lýtku,to zas budu trpět,už jsem si uplně odvykla chodit v podpatcích
,no myslím že tam zas tak chodit nebudeme.Zkoušela jsem nějaký šperk tomu chyběl,představ si krásný decentní hladký oblečení,tak jsem zvolila červený šperk na krk a naušnice mít nebudu,ten šperk je takovej dominantní tak aby to nebylo moc,ted jak mám ten melír červenej v ofině tak ten červenej šperk na krk to se mi moc líbí.Doufám že mi to Jára pochválí,ale jemu se líbí když chodím jakoby svudně hezky oblečená.
Jára ten bude víc sportovnější,vezme si asi harley davidson triko nebo ferrari tričko a pěkný kalhoty,možná si vezme Ferrari bundu,je to jeho nejlepší kousek ![]()
Taky jsem dnes volala tý logopedce,byly jsme domluvený že ji dnes zavolám ale měla tam záznamník,tak zkusím dýl nebo odpoledne,moc se mi nechce mluvit nějakej vzkaz na záznamník když tu paní ani neznám
Škoda že tě nemůžu vidět,ale vím že ti to bude tobě i manželovi moc slušet.Tak jak jsem ti psala,at tě v té televizi vidím a můžu si říc že jsi fakt kočka.
Doufám že mi potom pošleš fotky na email.Budu na na vás myslet, a tiše závidět.Budu se pomalu loučit,půjdu už chystat na stůl .Přeji dobrou chut! štastnou cestu tam i zpět at se vám tam moc líbí.Budu se pak na tebe těšit,až mi napíšeš jak jste se měli.Tak Papa.
![]()
Když to pujde tak se tam s nějakou celebritou vyfotím
a pak pošlu fotečky .
Za chvíli se pujdu namalovat a upravit,kdyby to manžel stihnul dříve,tak at se na mě nečeká. Řídit musí manžel,tak se těším že si tam dám třeba nějaký dobrý šampísko
.Taky se těším na něco dobrého,třeba šunku na roštu nebo chlebíčky…
nevím co tam bude ale určitě nějaká bašta jo,já se spokojím s vajíčkovýma chlebíčkama ![]()
Ahojky
,tak se hlásím z domova
.Do Pardubic sjedu až zítra,on tam pro něco pojede manžel tak se zpáteční cestu svezem s ním.To je lepší,my to máme tady docela kus od nádraží a když jdu s malou a třeba dvouma taškama nákupu co si od tamtud vezu,tak se docela pronesu
.
Včera to bylo moc fajn,Leona tam zezpívala na živo tři písničky z nového cd,ona má hlas jako zvon,je to paráda.V Praze jsme byli po šestý,stavili jsme se rodinky,vypili kafčo a frčeli.Od těch našich známých to byloještě tak 25minut jízdy,tak jsem se bála že nepřijdem uplně včas.Pak jsme vubec neměli kde zaparkovat,ten střed města to je hrozný.Nakonec jsme se tam s 20minutovým zpožděním dostavili,tak to taky časově nestíhali takže stále ještě byla tiskovka a program nezačal.Hned při příchodu jsme dostali každej skleničku šampusu,tak Jára si jen přitukl a pak už nepil.Já nakonec taky pila nealko,ale víno a pivo bylo gratis ale měli jahodovej džus a já ho miluju tak jsem pila ten
.Raut
mnam no co ti budu povídat.Krásnej večer zkrátka ![]()
Ted smažím cibulku na čevabčiči,co vaříš ty?Tchýně mi sem Kristynku okolo osmý přivazli autem tak jsem na nádraží nemusela,tak fajn
Ahojky!
Tak to je fajn ,že se ti tam moc líbilo. Jak jsem pracovala v jednom hypermaketu,tak tam dělali jednou do roka raut tak jsem vlastně i byla ale ne na takovém jako jsi byla ty.Dokonce tam měli vystoupení ty tranvesti,co jse převlékají za ženy a to bylo super.Tak ale doufám že tě tam uvidím,a víš kdy to pak budou v televizi vysílat to se musím dívat .Seznámili jste se tam z někým,a byl tam někdo známí herců a hereček apod.Jahodový i ananasový džusík je dobrý,ale kupuji si je jen občas jak mají na ně akci.Já myslela že budeš spinkat,ale podívám se a ty mi píšeš.Jak se chtělo manželovi do práce,určitě moc ne moc se asi nevyspal.Já dneska nevařím pojedem autobusek k moji rodičům na oběd.Přijede i můj brácha a přiveze tím novým autem babičku a dědu ,tak nás tam bude devěd.Upekla jsem včera tu roládu na kterou jsem ti dávala recept,a naplnila krémem .Dala jsem i dolu tchýni,tak doufám že zas neřekne že tam něco chybí. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.