Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To je škoda že jí snědl počítač,dostane teda na zadek.Samé dobré věcičky,to věřím že byla skvělá.Oslavu máme až 25 září,ale ty dny tak letí že to bude za chvličku.Taky půjdu do hajan,postýlka mně už volá.Přeji dobrou noc a hezké sny.Papa. ![]()
Dobré dopoledne!
Tak jak ses vyspinkala dneska,je ta puska už dneska lepší.U sousedů zedníci dělají novou fasádu,tak nás už o půl osmé zbudily.Nemůžem se vyspat ani o víkendu,já vím že za to nemůžou ale jde to slyšet že tam jsou.Dneska jsem dostala chut na řízek,a udělám nudlový salát a budu mít bezva oběd.Máme u nás zataženo,tak doufám že nebude pršet aby jsme odpoledne mohli jít na den obce.Přijelo k nám i kino Bratři Čadiků,tak bych večer chtěla jít na Bobuli 2.Vidila jsi to?M
ám jít nebo je to blbost.První díl nebyl špatný,ale jak to vždycky pokračuje tak to pak není ono.
Ahoj
,spala jsem dobře,zub už nebolí ale pusu stále neotevřu.Když to nepřejde do pondělka,tak asi budu muset zavolet zubařce a přeobjednat to na jiný den,má mě vrtat ty dva zuby,to by se tam ani nedostala ![]()
Taky nás věčně buděj psi hlavně od sousedu.Maj malýho ale udělá rámusu to je děs.
Jé na Bobule 2 bych šla,někdo mi říkal že to je pěkný.První díl se mi líbil.Tak tojo to běž zkouknout,kdybych nebydlela tak daleko hned bych šla s tebou.
Je to fakt škoda,že bydlíme tak daleko.Ale to kino jezdí po celé republice,tak jse možná zastaví i u vás Pardubicích.Jsou u nás od čtvrtka do neděle,dneska je ta bobule 2,a zítra je Líbáš jako bůh.Zítra jde už manžel do práce,tak se půjdu podívat sama mamka říkala že je to pěkné.Je to od té Polednákové,a je to taková sranda,jak u toho filmu Jak se krotí krokodýli.Začíná u nás pršet,tak jsem zvědavá jestli to odpoledne bude.Mareček zas o tom ví,tak doufám že to nezruší.Je i na Obecním uřádě výstavka papírových hradů,stavebnice lega,tak by jsme se šli tam podívat.Má koupenou novou pláštěnku,tak by jsme i aspon vyzkoušeli.Ten kluk od té kamarádky na Primě ,už prý tam není.Ještě ted v neděli tam bude,a pak už ne tak to nemusím vydět.Dostali prý nějaké karty,a zrovna si vybral která nepodstupuje dál.
To je škoda,tak jestli byl dobrej nechala bych ho postupovat a ne že si budou tahat černýho Petra.Na Nově ten pán se zvuky zvířat postoupil zatím.Dneska se dívat nebudu,dávaj myslím na Primě Eragon,mám ráda takový ty pohádkový příběhy,tak se kouknu na to.Tady zatím neprší,ale ráno mokro bylo.Peru cejchy to stejně asi ven nepověsím aby mě to nezmoklo.Máte pěknej program na dnešek,tak at vám počásko vyjde.Zítra má být víc bez deštu.
Dobrou chut přeju,my jsme po polévce a za chvilku vyndám z trouby druhý chod.Jdu na to juknout
Manžel mně dneska pochválil za vynikající oběd,už mám umyté nádobí tak si dávám kafíčko.Smažila jsem pak ty řízky,tak jsem ti nemohla napsat,a po obědě zasedl internet Mareček.Tak je hlavní že vám moc chutnal dnešní oběd,nám chutnal též.Je zatím pod mrakem ale neprší,tak se tam půjdem podívat.Taky se chystám přes týden převlikat postele,nevím jak už v nich dlouho spíme.Zase by se měli pomalu i umývat okna na vánoce,je to pořád dokola.Tak ti přeji pěkné odpoledne a hezky si ho užijte s Kristýnkou.Manželovi se do toho kina nechce,ale já bych klidně šla.Nejhorší je že to není kryté,a je to venku na hřišti kdyby pršelo tak se není kde schovat.Tak se mějte! ![]()
U nás počasí taky jde,neprší a chvilkama i vyleze sluníčko.Prádlo jsem pověsila ven ale na skládací sušák,bojím se přeháněk,ten skládací sušák i s prádlem v nejhorším přenesu do chodby.Hodilo by se mi aby pár dní nepršelo,mám zas plný koš nevypraného prádla a doma jak netopíme to je doba než to uschne.
S náma manžel neobědval,asi o pul jedenáctý jel do Prahy pro kluky a jeli do Chomutova na ten skok jak jsem ti psala.
Lepší by to bylo v zakrytém kině večer vid?Mě se spustila dost rýma tak sedět pak v chladnu to by se mi nechtělo ale jinak ty Bobule bych chtěla vidět.Občas si děláme hezký den a jdeme s Járou do multikina do Pardubic ale už jsme docela dlouho nebyli.Tak at vám vyjde počásko a všechno to pěkně absolvujte,papa ![]()
Ahojky!Přestav si že se rozpršelo,ale akci nerušily.Akorát bylo blbý že Mareček musel soutěžit z pláštěnkou a taky si vlezl do velkého kamionu.Na obličej si nenechal namalovat,bylo to pro ty děti pěkné za každý úkol dostal malou odměnu.Nám počasí nevyšlo,ale na pivku jsme byli schovaní pod stanem.Víš co mám všechno oblečené do toho kina,silonky,rifle,tričko s dlouhým rukávem,svetr a ještě budu mít bundu.Tak se stebou budu loučit a přeji ti hezký večer.Už ti přeji i dobrou noc. ![]()
Tady taky pršelo.Vem si i deku,jednou jsme byli na divadelním představení venku na Kunce a bylo léto.Jdeme při pěkném slunečním večeru a říkáme si proč mají lidi sebou zimní bundy nebo deky?A pak nám to bylo jasný,sluníčko zalezlo a když sedíš bez pohybu celý představení panečku deka i zimní bunda by se šikla.Tak at se ti kino líbí,užij si krásný večer,jen škoda že tam nejde i manžel,vid?Ale pak mu povíš že udělal chybu že to bylo moc fajn.Tak papa a dobrou noc
Ahojky!
Tvoji zprávu jsem četla až ted,ale deku jsem si vzala a taky jsem si do malé termosky uvařila teplý čaj.Představ si že tam bylo pět lidí i se mnou,ale asi proto že na autob.byli různé kapely a tam bylo plno.Možná že dneska bude večer víc lidí,protože jinde už nic není.Budou dneska hrát Líbáš jako bůh,tak možná půjdu ještě taky.Tak jak se ti dneska daří,a co tvoje pusinka.Je to lepší,než včera?Chystá se zítra Kristýnka do školky?Já musím zase večer Marečkovi nachystat věci do školky,žehlit to nebudu jen mu to pěkně složím.A jak včera dopadl manžel,na tom skoku s toho mostu. ![]()
Ahoj
,před chvilkou jsme dobaštili a poklidila jsem kuchyn.Říkám sednu si sem a napíšu ti a mám tady před minutkou odeslanou zprávu od tebe ![]()
A jaký byly ty Bobule2?Líbáš jako buh je prý užasný,kamarádka na tom byla a říkala že naprosto užasný ![]()
Teda musím uznat že jste tam měli fakt narváno
ale aspon sis vybrala nejlepší místo.Kristy se do školky těší a hlavně v uterý na plavčo.Koupila jsem ji novej batoh že měla u obou rozthlý zipy a představ si jedni vietnamci měli batohy za 50kč z 150kč tak jsem byla ráda.No a furt tady chodí s batohem na zádech,večer se šla koupat a musela jsem dělat že jde do lázní do bazenu,šla tam nahatá s batohem
šašek jeden
.
Manžel mi včera posílal sms že už to má za sebou,pak večer psal že už jsou v Praze že je dost unavenej že přespí u kluku.Dorazil asi v 11 ale my se moc nebavíme,však víš..Nevím jak se ta situace vyřeší.
Ten film bobule nebyl špatný,ale podle mně to byla asi jednička.Měli promítat oba díly podle zájmu lidí,ale když nás tam bylo tak málo tak promítali jenom jeden díl.Tak říkáš že mám jít,dneska tu jsou naposledy.Můj táta slíbil že mi to přepálí,tak ani nebude vadit když večer nepůjdu ještě uvidím jak se mi bude chtít.
Zatím ve školce nebyli vyvěšené žádné kroužky ani plavání,tak snad bude něco napsané přes týden.To veřím že se Kristýnka moc těší na úterý,plavaní je super.Já sama plavat umím a ráda plavu,ale musím mít po sebou dno.Mareček se už ptal kdy zas budem chodit plavat,tak jsem mu řekla že možná bude chodit ze školkou.Tak doufám že se letos přihlásí víc dětí,bylo by to škoda kdyby to bylo zase zrušené.Ale je dobře že se ti aspon tak manžel ozval,bylo si trošku klidnější že víš kde je.My se už spolu bavíme,ale to mu nezapomenu.Venku svítí sluníčko tak zas půjdem s Marečkem na kolo,at se to už naučí.Tak ti přeji hezké odpoledne a pak se ti zase ozvu.Papa. ![]()
Ahoj
,ted jsme taky přišli z venku.Kristy se cestou pohoupala na těch pružinových houpačkách.Dneska je tam moc hezky až mě to překvapilo,po tom počásku ted.Jdu sebrat prádlo,dnes tam doufám už uschlo,včera mě trapně trochu zmoklo.Furt jsem to hlídala a pak si sednu do obýváku koukám chvilku na telku a sakryš slyším že prší.Včera ten Eragon ten film na primě,to ti bylo hezký.Mám ráda tyhle fantazi pohádky nebo jak to popsat.To je škoda že vám nepustili Bobule 2,ikdyž já i jedničku viděla jen jednou tak by mě to zas tak nevadilo.Ono už se tam nechce lidem asi sedět že je zima večer,být to v červenci v těch teplech,myslím že by jich tam bylo zdaleka víc.Koupila jsem si v Penny narcisky cibulky že si zasadím tak se těším na jaro,jak to zas začne kvést,nějak se vubec netěším na zimu brr.
Víš nevím jak mám tu situaci doma řešit,chtěla jsem zustat doma jen chvilku na podpoře kvuli IUI,myslím když zustanu dýl že to bude manželovi vadit.Když zas někam nastoupím už nebudu moci jezdit po doktorech.Nevím fakt nevím.Já fakt jedno dětátko nechci.Ale copak se ho musím prosit před každou inseminací?Vždyt jsme na dvouch dětech byly domluvený od začátku.Takže to musím být zas já ta která ustoupí?A jentak se smířit s jedním.
Ahojky!Byli jsme se podívat na obecní úřad byla tam výstavka papírových hradů,a z lega postavené nádraží a na něm jezdily taky vlaky z lega.Samozřejmě že se Marečkovi líbílo to nádraží,které mohl ovládat ,aby vlaky jezdily.Pak jsme šli na stezku jezdit na kole,ale to moc nechtěl šlapat.Já do toho kina dneska nepůjdu,musím si umýt hlavu a zase to u nás vypadá že bude pršet.Slyšela jsem na rádiu Čas,že máme přes týden děti teple obleci,že bude zima že teplo moc nebude.Myslíš že bude ještě babí léto,já myslím že je tu už podzim.Nevím sama co ti mám na to napsat,zkusit si ještě jednou o tom promluvit.Říc mu že ti to slíbil že bedete mít dvě děti,že jedno je málo a Kristýnka by dítě uvítala taky.Je to s těma chlapa fakt někdy těžké,někdy bych toho svého taky vyměnila.Já bych počkala ještě než by ti platil pracák dávky,a potom by ses rozhodla jak dál.Jak dlouho jsi doma,je to už měsíc?
To muselo být pěkný,asi před rokem nebo dvěma jsme byli na výstavě historických mašin,jak modýlku tak skutečných a to byl taky krásnej výlet.Jsem členka Fiat126 klubu,tak to se konalo právě od nich.Jelo se Fiátkama,to je ten malej polskej jestli si vybavuješ a to je paráda kolona tehlech špuntíku aut.Ted s ním nejezdím,Jára musí vyměnit ramena a na technickou taky.No bojím se že už bude vážně podzim.Dnes asi vyjímečně tepleji.Taky to u nás vypadá na déšt a už je hodně chladno.Doma jsem od srpna,takže ted začínám druhý měsíc ![]()
Dávám zrovna na aukci na prodej pár těch hadříku co jsem vytřídila,tak jsem zvědavá jestli něco prodám.Asi před 2 roky jsem prodala pomalu za 3000kč ale to jsem toho taky měla.Ted to mám víc obyč věci ale vyhodit je mi to líto,tak uvidíme.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.