Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jsem se dívala na tvoje fotečky,opravdu moc hezký ještě je potom ukážu Marečkovi.Moc velké děkuji,jsem ráda že je ted taková možnost.Nejsem moc fotogení typ,a mám stále akné nevím jak se ho mám zbavit.Tak doufám že ses nelekla jak jsi mně vyděla.Měli jsme se na dovolené super,škoda že to tak uteklo.Pořád nemůžu uvěřit že bude ve středu září,a zas půjde Marek do školky.Pořád mi říká že se už těší,a já si pak spočnu.Tak Vám přeji dobrou chut k nedělnímu obědu!Pěkné odpoledne přeji! ![]()
Ty blázínku,nelekla jsem se vubec,neblázni.Já fotogenická nejsem vubec,Jára ten mě fotí často nenamalovanou,tak mu taky říkám,vyfot mě až budu upravená aspon.Taky se mi někdy udělá nějaký bolák a štve mě to též.Když máš vyčísnutý vlasy tak ti to sekne.Co jsem se sama sobě líbila tak s tou parukou včera,dlouhý hustý vlasy v tom jsem se cejtila,asi si koupím paruku ne? ![]()
Představ si ani jsem nejedla segedín,před obědem se mě tak začla motat hlava,ale ráno vubec nic,jestli je nějakej hodně špatnej tlak
.Šla jsem si na chvíli lehnout,furt se mi motá ale je to trochu lepší.Ted jsem vypila turka a to já vubec nepiju,tak snad mě to pomuže.Je fakt když chodím darovat krev,tak tam ho taky musím vypít ale jinak já jsem spíš čajíčková.
Ta paruka ti fakt sekne,tak jsi nech narůst takové dlouhé vlasy a nemusíš mít paruku.Ale pak to mytí,rozčesávání dá taky zabrat,tak by jsi sundala paruku a bylo by to.Ale o paruku se taky musíš starat,tak to výjde na stejno.Ty chodíš darovat krev to jsi fakt dobrá,manžel chodí taky ale já se bojím.Dělá se ti tak špatně často,nebo to bylo jenom dneska.Je to možné že to máš jenom nízký tlak,je ti už lépe.Aby si byla zdravá na čtvrtek,jinak by si nemohla jít.Mamka říkala že akné v rodině nikdo neměl,a já to mám už od dvanácti.Mám to na puse a na zádech,tak mi to opalování pěkně prospělo.Nevím jestli nemám chodit na solárko,aby mně to opálení vydrželo a pusu měla ještš pěknou.Mareček odpoledne pěkně šlapal,ani jsem se nemusela rozčílit.Ještě možná 14 dní a bude umět šlapat sám.
No vidíš,jak se snaží brouček.Za chvilku bude fičet jako vítr a dělat smyky kalužema…no připrav se na to ,vidím to u nás
.
Já měla dlouhý vlasy jen na učnáku a chvíli po,pak furt kratší a i hodně krátký.Kdybych měla takovýhle hustý to bych byla fešanda.Ted chci jít na melíry,už to mám víc odrostlý.
Ted mi je docela dobře a celý den mi bylo nic moc.Vždycky když jsem začla dělat nějaký pohyb tak to stálo za prd.Jednou se mi takhle motala hlava večer před spaním,je to jako když si moc opilá ale já neměla nic ani kapku.Druhý den mi říkalo víc lidí že to mělo taky,jestli nějaký erupce nebo tlak.Jinak na to netrpím,jen na začátku těhotenství s malou jsem to měla,ale ted fakt těhotná nejsem takže nejspíš ten tlak.
Dříve jsem taky chodila na solárko,hlavně před létem a dovolenou,to jsem si pak připadala hezčí,já jsem jinak bledule ![]()
Moje mamka si ty náhradní kolečka nechala,aby je tam tchýně nedala zpátky.Tchán i tchýně pořád tvrdí,že má ještě čas jezdit na kole že oni jezdily až v sedmy letech.Ale já si myslím že je to ostuda,vždyt bez nahrad.koleček jezdí tříleté děti.Někdy ty její názory stojí za to ,mohla bych ti vyprávět.Dneska jsme dostali pozvánku na 40,tak jse taky půjdu aspon zastřihnout konečky a nabarvit.Já už mám od třicítky šediny,mám to po mamce.Setry od manžela mi radily že si to mám nechat zastříhnout do podkovy.Tak se brzy uzdrav,možná to budeš mít jenom dneska a zítra ti zas bude dobře.Tak zkus ještě zítra odpočívat,nedělej nic namahavého.Jak dáš Kristýnku zítra do školky,tak si dej pak nohy na stůl.Máš na zítra nachystaný oběd,my budem mít to co dneska.Dívala jsem se na Primu na Talent,ale dneska tam ten kluk od té kamarádky nebyl.Musím se zas dívat příští neděli,a mně takové pořady nebaví. Někteří byli fakt trapní,nechápu že si myslí že jsou dobří. ![]()
Jeden čas jsem to taky měla vzadu střižené do podkovy.Já koukám na Novu a byla tam ukázka na pána co napodoboval zvuky zvířat,ale ještě ho tam víc pak neukazovali.
Taky mě přijdou už naše děti velký na kolečka ke kolu,jsem ráda že už je nemá.Ted jako předškolacka bude chodit Kristynka se školkou na plavání,tak se těší.Vody se už nebojí ale plavat neumí.Tak třeba se i naučí.
Jí přemýšlím jestli mám vlasy obarvit více na blond nebo jen melíry.Líbí se mi blond ale u melíru zas nevadí když to odrustá u barvy je to horší,tak uvidím ještě.
Taky mám segedín na zítra.Já si ho dnes ani nedala jak mě bylo šoufl,ted večer jsme grilovali,tak jsem nacpaná k prasknutí.Ale byla už zima,tak já s Kristy byla doma a Jára to griloval a přinesl vždycky.A taky jsme si říkali jak už je zas brzo tma,bylo chvilku po osmý a už docela tma,jojo podzim se fakt blíží
Zas už je skoro jedenáct,mažu na kutě.At se Marečkovi líbí po prázdninách zase ve školce a ty si hezky spočni…jak on říká ![]()
Dobrou noc
![]()
Myslíš že si to mám taky nechat tak ostříhat,nebo si nechat to mikádo.Jak ses v tom střihu cítila?Nebo to celé ostříhám,říkají že mi ty dlouhé vlasy nesluší.Právě ten kluk od té kamarádky měl dělat zvuky zvířat,ale říkaly že to bude na Primě.Kolik měl ten pán roků,a byl od nás z K…řic,já doufám že jsme ho nepropásli.Akorát vím že podstupuje do dalšího kola,a v úterý jede znovu do Bratislavy.Jak jsem s Marečkem chodila sama plavat,tak byl často nemocný.Měla jsem zaplacený kurz plaváček,ale taky se tam nenaučil plavat.Strejda na dovolené učil Marka plavat,tak ted aspon kope nohama ale musí mít na rukách křidýlka. Ze školkou chodily do solné jeskyně,to se taky Markovy líbilo,mohli by zase chodit je to dobre na průdušky.Udělala jsem nakonec na večeři míchaná vajíčka,tak máme taky plná bříška akorát že je to těžké jídlo na večer.Já si už večer musím dávat na nohy ponožky,jak tak sedím u toho počítače tak je mi zima od noh.Pomalu abych už scháněla Markovi zimní bundu,má totiž vždycky dvě.Jednu má takovou lepší když jedem někam do města,nebo k lékaři,a tu druhou má do školky.Já bych si taky mohla koupit letos novou bundu,už tu starou nosím tři roky .Musím říc manželovi že mám taky nárok na novou,že jí mám už dlouho.Markovi jsem už taky nakoupila podkolenky,když bude tak chladno tak mu je už budu dávat.
Ahojky!
Chtěla jsem napsat dobré ranko,ale to už není ted už bude poledne.Tak hlásím že máme kačeny udělané,a ted už půjdu pomalu ohřívat oběd.Tak jak se dneska cítíš?Jsi už dneska v pohodě,ale ještě radši dneska odpočívej.To je zase venku zima,už jsem Markovi na venek letní věci schovala.Fakt se musíme oblékat podle počasí,a ne podle toho že je léto.Všimla jsem si pak včera že jsme zase psali stejně,ale jak jsem se dívala tak tam ještě nic nebylo.
Ahojky
,
ty jsi pracovitá od samého rána
.Já se akorát stavila cestou ze školky na nákup a volala mě kamarádka tak jsem k ní zašla na čaj.
Pamatuješ když dávali v televizi tu kriminálku na díly Dempsy a Mejkpísová?Píšu to špatně ale četlo se to tak,tak tak jsem to měla střihlý dříve do podkovy,ted jsem to měla v zadu vystříhaný hodně,ale to už si asi taky tak moc nedám.V puli září jedeme na křest cd Leony Šenkový jak byla v superstar,tak si musím nechat udělat tu hlavu,bude tam televize
tak at nevypadám jak hastroš,kdyby nás tam zabrali.Přemýšlím že zustanu ve středu s malou u našich v Pardubicích,mám dopoleden zubaře a ve čtvrtek ultrazvuk tak at necestujem oba dny.Kristynku jsem taky dnes objednala k zubaři,tak jde na konci září,ještě se těší beruška že ji nic nedělaj ![]()
Jo a ten pán se zvuky zvířat,on tam byl jen v upoutávce,ale tenhle týden tam asi bude už.Byl tam na moment,jméno nevím vubec ale byl to už pán tak okolo 35let,tak to asi on nebude vid?
Ano viděla jsem ten seriál,ale já bych si to tak moc nenechala ostříhat.Zkusím se tam objednat chodí jí tam hodně lidí, ale hlavně aby mi to vyšlo do té oslavy.Budem tu oslavu mít 25 září,tak snad to stihnu.To ten pán asi nebude,to je ještě mladý kluk.Tak ti přeji dobrou chut! ![]()
Tak jsem zase tady,já si dala oběd až ted jak jsem přišla ze školky,mohla jsem si vybrat ze dvou chodu,bud segedín nebo dojíst zemlbábu,tak jsem si dala sladkej oběd.Přemýšlím jestli neudělám nějakou pomazánku,možná vaječnou?Měli v penny vajíčka za 15kč tak jsem koupila,no tak bych možná mohla udělat tu.
Jaký je u vás dnes počásko?U nás pěknej fučák,ach jo,já ještě nechci zimu.Tak jsem zrovna volala kadeřnici abych se objednala a zrovna někde je tak neměla diář,tak musín volat ještě jednou.Nesmím zapomenout,když už pojedeme na takovou významnou akci.Už se těším na ten raut,mnam já miluju chlebíčky tak si dám.
Já jsem si to myslela že si dáš tu žemlovku,dala bych si jí totiž taky.U nás je taky takový vítr,a začlo u nás i pršet.Tak se mi zdá,že začíná podzim a začnem pomalu vytahovat teplé věci.Chtěla jsem zajít do lékárny a Mareček na kole,ale půjdem až přestane pršet nebo až zítra.To si teda musíš udělat novou hlavu,at tam pak vypadáš moc hezky.A musíš jít pak hooodně dopředu,at to všichni vidí a hlavně já pak doma v té televizi.Já aspon dneska nemusím vymýšlet co na večeři,půjdem potom večer i s Marečkem.Doufám že nebude pak pršet,protože nám na svatbě svítilo sluníčko.Pomázanku určitě udělej a nám prosím pošli zase vzoreček.Mnam pomazánky a hlavně vajíčkovou máme moc rádi. ![]()
No vidíš,já jsem hlava děravá,vždyt vy vlastně dneska slavíte
,no tak to budeš mít mnohem mnohem lepší večeři než vaječnou pomazánku.Já ti ji samozřejmě pošlu,ale nech si ji až na zítra na snídani,dneska si dáš něco lepšího.
Ten křest cd se prý bude pak pouštět také v top star magazínu.
Nějak se do mě dala zima i tady doma,už se těším až přijede Jára a dáme kávu nebo čajík
Když si tak vzpomínám tak my měli na svatbě i duhu a to bylo velice romantický ![]()
Co si bereš hezkého večer na sebe?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.