SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
26.8.10 12:56

Ne není to trapas,já bych to taky nevěděla.Akorát vím jak posílám sestře dopis do Anglije,že známka stojí víc tak musím chodit na poštu.Někdy ty tvoje knedlíky zkusím,doma jsme takové věci nedělali.Kde chodíš na takové speciality,tvůj manžílek se má u tebe dobře.Mareček neumí moc kreslit,tak nevím jestli se bude obrázek Kristýnce líbit.Omalovánky počmára,neumí to vůbec pěkně vybarvit.Tak Vám přeji krásné odpoledne,a večer se ozvu.Ráno se u nás mračilo,a ted začlo zase svítit sluníčko.Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.8.10 13:47

Já docela ráda vařím,jen to vymýšlení co uvařit mě nebaví a radši mám českou kuchyni.Občas mám potřebu přidat zas do repertoáru nějakou novinku,tak pročítám ruzný recepty a co se mi zdá zajímavý to risknu.Málokdy se mi stane že to není dobrý ale taky se to stalo.Pamatuju si že když jsem ještě nedělala tohodle dobrýho králíka jak jsem ti posílala,ten je mimochodem taky z časopisu,tak jsem zkoušela recept-Králík z plyšanky,vypadalo to zajímavě ale nic moc :roll: .
Jára je spokojenej jak vařím,on trošičku taky umí ale brání se zuby nehty vařit.Ale upéct kačenu kuře atd to zvládne.Má rád buchty,těch mu dělám do syta :wink: .Nevzpomínám si že by mu něco nechutnalo, z toho co vařím,ale fakt je on mlsnej není,to já jsem zdaleka víc :oops:
My měli jít s tou kamarádkou dolu ke kolotoči,aby si tam holky zajezdili na kole ale volala že to ruší,tak byla Kristy trošku smutná.Ale vyndala jsem jí měli tady v obchodě zlevněnou velikou krabici Brumíku s 3D puzlem,tak skládá to puzle a je to teda docela těžký.Žádný tohle 3D nemáme,tak to ještě neumí.
Kristýnka se v kreslení zlepšila taky asi tak před třičtvrtě rokem,byla jsem ráda protože taky nekreslila nijak no…co nadělat no.Omálovánky přesně jak říkáš začmárala,ted když chce tak maluje a vymalovává moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.8.10 18:05

Ahojky! :mavam: Já taky radši vařím českou kuchyní,ale pořád nevím co mám vařit.Kupuji si ty levné recepty,ale mám jich tolik že pak nevím kde mám ten recept hledat.A můj muž chodí jenom kolem kuchyně,ale nevaří.Umí uvařit kávu nebo čaj,nebo jídlo ohřeje jinak nic.Taky znich často peču,ale už jen ty vyzkoušené recepty.Jednou jsem upekla jablkovou buchtu,a ta byla hned tvrdá tak mám u ní napsané že není dobrá.Tak máte aspon zabavku,ve skládaní puzzle,už to máte poskládané.My máme od Brumíka maxi puzzle,ale to jsou tak malé dílky že Mareček to ještě nesloží.Je těch dílků hodně,i my to chvíly trvalo než jsem to složila.Ve školce v loni my řekla p. učitelka,že Mareček špatně drží tužku nebo pastelku že mu mám koupit ty trojhrané pastelky.Tak jsem s ním doma kreslila,tak ted už to drží v ruce dobře.Ve školce se kreslení nebo nějaké prácivyhýbal ,a učitelky děti nenutí.Tak jsem na konci roku moc obrázku domů nedostala.A jak Kristýnka drží nůžky,umí pěkně stříhat.Nám to pořád nejde,musím mu tu ruku vést jinak by vše ustřihl.Tak ted zas trénujem stříhání,at to do školky umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.8.10 20:42

Tak jsem doma z kávičky,ahooj :mavam:
Kristy taky měla ty trojhraný pastelky,dříve.Ted už kreslí čímkoliv.Stříhání ji ted obzvlášt baví,pořád si vystřihuje ze starších dětských časopisu.Ona se ted dost ve všem zlepšila,hlavně v řeči.Jsou to nějaký tři měsíce co neuměla R Ř a sama od sebe se to naučila.Dneska jsem mluvila s logopedkou,mám se jí ozvat v puli září že si ji poslechne jak mluví,popřípadě nám nějaký cviky poradí,ale ona se zřetelně z ničehož nic zlepšila,ta řeč mě taky trápila.Ve školce ji chválili,jak je hudebně nadaná,jak krásně zpívá,tony správně…ještě by to chtělo líp mluvit a šup najednou to jde.
Poslala jsem ti pár fotek z tý nový školky,koukala jsi?
Jinak to 3D puzle to sama nezvládla ani náhodou,abych byla upřímná ani já to neměla za pár minut :think: ale je krásný.Ještě je tam napsaný,že mužeš koupit jedno balení a pokračovat,že to na to navazuje,ale víš co já to koupila jen že to bylo zlevněný.Takhle 24brumíku stálo 122 to je paráda,ale za plnou cenu bych to asi nekupovala.Ještě jsem polovinu brumíku prodala kámošce,ta byla ráda,jeden vyšel na 5kč takže brala všema deseti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.8.10 21:28

Ano už jsem se dívala,opravdu moc hezké fotky a ta školka vypadá moc pěkně.Moc děkuji,za fotky i recept.U nás u kostela je stará školka pořád spravovaná,ale u školy je už novější.My ale chodíme ke kostelu,protože to máme blíž. V té druhé školce nevím jak to tam vypadá,protože jsem tam ještě nebyla.Už je ve školce vypsané ve kterém oddělení bude,tak zůstane v jablíčku kde chodil už v loni.A měl radost,když jsem mu přečetla že tam bude ijeho kamarád Tomášek.Minule nás taky p.logopedka pochválila že už mu jde písmenko L,že jsme zase pokročily dál.Nevím jestli nás zítra pochválí,protože jsme se ted moc neučily.Mareček to puzzle dostal od babi a dědy a taky tam bylo 24 ks Brumíků,tak to bude určitě stejné jak to vaše.Jaké máte to puzzle?My máme to hnědé jak se někdy sejdem tak jsi ho můžem složit,a dát to do hromady a budeme mít velký obrázek.Na krabici píšou spojte obě sady dohromady a vytvořte 136 (m dlouhý Brumíkův svět). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.8.10 22:06

No tak to bude ono,my máme cestu domeček most přes řeku boudu se psem brumíka v autě a Brumíka na kole,aspon myslím.Taky jsem zvědavá co nám pak ta logopedka řekne.Kristy neměla vubec problém s L ale taky máme kamaráda co L jakoby poliká.
Já bych se bývala do týhle druhý školky taky nikdy nepodívala,je maličká,berou do ní třeba jen 10detí,jsou v ní jen dvě třídy.Je taková spíš rodinná.Ted tam chodí jen díky tomu že ji vzali na ty tři týdny,já že měla dělat.To je síla,už budeme mít předškoláky :roll: .Letí to co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.8.10 22:31

Chtěla jsem v loni Marečka přihlásit ve školce do angličtiny,p.logopedka říkala že ho tam nemám zatím dávat až prý bude mít dobrou výslovnost.Zkusím se jí zase zeptat,nebo ho přihlásím do jiného kroužku.Taky mám trochu strach,aby nešel o rok později.Ta kamarádka jak nevěděla že je těhu,tak ta její dcerka Terezka jde do první třídy.Nedávno jsme je dávali spolu do školky,ale ona je starší o osum měsíců než Marek.Příští rok o prázdninách už budeme mít starosti,nakupování věcí do školy.My už máme všechny věci do školky nakoupené,ted stačí jen všechno podepsat. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.8.10 22:53

Taky už něco málo máme,aktovku ale ne,tu přinese Ježíšek.Bylo by to fajn,když už se mi nesplnilo mít děti třeba tři roky od sebe,tak být na mateřský jak pujde do školy,že bych měla více času se jí věnovat a pomáhat ji s učením.
Kristýnce budou příští září šest a pul,tak to mi přijde ideální na první třídu.
Tak já si pujdu pomalu lehnout.Dobrou noc a at se ti něco hezkého zdá :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.8.10 23:12

Mareček dostane aktovku na narozeniny,prababička s pradědou mu slíbily že mu jí koupí.Ted jsi nejsem jistá,ale jsou ty naše děti narozené stejně.Tak já půjdu taky do postýlky,už mně volala že mně už čeká.My ráno pojedem na mluvení,tak jse ti ozvu až odpoledne.Přeji dobrou noc! :mavam: Taky pěkné sny. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.8.10 08:58

Ahoooj :mavam: ,
my zas pro změnu jedeme hned po školce do Pardubic k našim,přijedem až večer.Kristýnka je v březen 2005.Ted přesně nevím kdy je Mareček?Dneska jsem koupila už dárečky na Ježíška :lol: .Vím že si řekneš že jsem blázen,ale já pak na to najednou nemám peníze,takže to na co není nutná záruka kupuju už takhle postupně.Měli v Penny odpadkový koš a pouzdro na 24cd,vše s motivem princezen.Tak to se jí bude líbit.Je fakt ona na dvd krabice má,ale cd pohádky a písničky ty jsou jen tak v koutku za věží,tak to aspon bude mít u sebe.
Nakonec jsem vymyslela na dnešek jinej oběd,tím že Kristy ta se nabaští ve školce,já si dám jen nějakou rychlovku,tak manželovi jsem koupila držkovku.On ji miluje a tady v bufetu ji každej pátek vařej a je udajně vynikající,občas mu ji kupuju pokud mám volno a vyjde mě tam cesta.Bude mít radost :lol: .Koupila jsem knedlík a zelí a na neděli padne asi segedín.Měla jsem chut na ten smaženej květák ale zas měli tak mizernej že za to nedám 35kč.Kouknu asi v hypernově,ta že je hned u nádraží tak když jedeme vlakem se tam stavujeme.Co máš v plánu vařit ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.8.10 20:29

Ahojky! :mavam: Já se ti dneska omlouvám,ale vůbec nestíhám a internetu jsem se dostala až ted.Mareček je narozený v dubnu,ale měl být na konci března.Ted jsi vzpomínám,že jsme si psali že jsme ty naše děti zmohli plodit stejně.Já se ti nedivím že nakupuješ pomalu na vánoce,já to dělám taky.Když vidím něco pěkného a vím že se mu to bude líbit,tak mu to koupím a doma pak schovám.Včera ten pán nebyl jak kominík,měl rifle a košily byl to nějaký soused.P.logopedka poznala že mu to dneska nešlo,říkala že máme ted víc cvičit a chodit na kontrolu co tři týdny.My zítra budeme mít květáček,byl u nás za 16kč a byl pěkný.Jestli budeš chtít tak ti pošlu zítra vzoreček. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.8.10 20:47

Ahoj :mavam: ,vubec se neomlouvej,protože já jsem na tom uplně stejně.Přijeli jsme z Pardubic před osmou hodinou,rychle vykoupat malou,aby se mohla dívat na Lotrando a Zubejda,pak poklidit maso do mrazáku.Představ si jak jsem dnes dobře nakupovala,to mám radost,olala :dance: .Mletý maso v akci za 36.90kg,no nekup to,neměla jsem v mrazáku ani pul kyla,tak jsem vzala 3.5kyla.Ale to ještě není vše,Mražený kuřata za 36.9 za kg,opět ani jedno doma,ted jsem upekla poslední stehna v týdnu.Hned jsem vzala tři,jsou 1400g vyšlo jedno jedno 52kč.No nekup to :palec: .
Jinak představ si květák nemám,v Hypernově prtavej,v Kauflandu ani jeden.Tak nevím asi udělám zítra něco z toho mletýho,možná plněnou roládu a na neděli uvařím ten segedín.
Jé a víš co mám pro malou,ona ji to teda koupila babička už k vánocum,tak to mám schovat,batoh,sáček na přezuvky a něco jako penál,vše motiv princezen.Batoh teda já ji ho do školy dávat nebudu,není nijak zpevněnej na zádech,co má doma dva batohy tak oba zničený tak ho bude nosit normálně na výlety.No nenakupovala já jsem dneska užasně? :lol:
Jinak vzoreček samozřejmě beru :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.8.10 21:34

Já říkám pořád že jsi šikula,manžílek musí být rád že tě má.To se musí využít jak je taková akce,a koupit toho víc a šup s tím na mražák.Od čeho je pak mražák aby se plnil,a pak jen se chodilo a vytahovalo.Na zítra už mám oběd vymyšlenej,ale na neděli zas ne.Kuknu taky do mrážáku,a uvidím co mi padne do oka.Myslíš že bych už taky měla Marečkovi,pomalu nakupovat do školy.Manžel mi dneska oznámil ,že už bude dávat auto na technickou.Tak nevím jestli se mám s ním o tom v sobotu vůbec bavit o té Ostravě.Doufám že to nebude trvat moc dlouho,a že by jsme se třeba v polovině září mohli objednat.Jsem taková nesvá že se ted nic neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.8.10 22:35

Taky jsem nad tím zvažovala jestli už nakupovat,dneska v tom Kauflandu měli i slevy na sešity atd,váhala jsem,ale pak jsem si říkala že tohle snad zlevnují každý rok.Zatím mám ale to už schovám vše do aktovky,penál naplněný,ty tvrdý desky-šanon samozřejmě s princeznama a vodovky ale ty si nejsem jistá jestli jsou potřeba do školy.V tý sadě od babičky bude mít ještě teda sáček na přezuvky,jinak nic přímo do školy nemám.
Taky mám vždycky radost když nakoupím hodně masíčka za málo peněz,tím že často grilujem docela to likvidujem rychle.
Já bych to riskla a promluvila s ním.V nejhorším teda aby si stihla ten říjnový termín,když už ne ted na září IUI.Když on ten čas nějak moc letí,za chvíli budou fakt vánoce.Kdyby mi bylo 20,25let tak klidně 5let počkám,ale ted už nejde čekat,asi to taky tak cítíš vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.8.10 23:20

Já se ti přiznám ,nemám ještě vůbec nic nakoupené do školy.Mám trochu obavy aby nešel o rok později,až budu vědět že do školy půjde tak pak začnu pomalu nakupovat.Hned vedle je soused Tadeáš a má taky problémy s mluvením,ted v září jde do školy ale v prosinci mu bude 7 let.Možná že se fakt bojím zbytečně,protože dělá pokroky a do školy my ho možná už vezmou.Dívala jsem se do sešitku protože já jsi všechno píšu,tak jsme tam nebyli dva měsíce.Nebude doktor pak nadávat,že jsme tam tak dlouho nebyli.Zkusím na to zítra nahodit řeč,ale myslím že to září nebude.Psala si že to letí a že budou za chvíli vánoce,a já mám v únoru narozky a zas budu mít o rok víc.Ted ty naše vytoužené druhé miminka nebude mít stejně,ty mně předběhneš a já ani nepodstoupím druhé IUI.Zas ten čas uletěl,a postel zase volá.Přeji ti dobrou noc a pškné sny.!Zítra si napíšem víc,nebo už ráno jedete na tu pout?Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.