SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
20.8.10 20:44

Tak já ti moc držím palečky,at se manžel nechá přemluvit.Ještě máte přece 4 IUI,tak proč toho nevyužít.My jsme se ráno taky stavily na nákup,byla jsem se podívat do KIKI obchodu ale nic tam neměli.Musím se ti pochlubit upekla jsem tvůj mřížkovaný koláč.Vytáhla jsem si málo Hery,tak jsem vytáhla víc a vše rozpustila.Radši asi by bylo,ten tuk nechat celý že?Jak potom děláš ty mřížky,musela jsem dělat válečky a dávat to na koláč.Na jedničku to určitě nemám,ale je opravdu dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.8.10 23:17

Určitě se ti povedl,pošli mi vzoreček na snídani :palec: .Přemlouvání se nekonalo,manžel mě předběhl ani jsem se nestihla obléci :lol: .
4IUI sice máme,pokud nezměnej lékaři názor,ale já asi nemužu být tak dlouho doma a 4× tam manžela asi fakt nedostanu.
Tuk nechám rozpustit v mikrovlnce na talíři a pak ho normálně vmíchám a mřížky dělám zrovna tak,válečky a přendávám je křížem krážem,takže věřím že jsi to zvládla na jedničku :palec:
Jdu spinkat a ráno se těším na snídani :potlesk: ,dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.8.10 23:26

No já nevím jestli ti to můžu ukázat,ale když mi slíbíš že zavřeš oči tak pak jo.Taky přeji dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.8.10 09:22

Dobré ranko! :mavam: Tak ti posílám ten talířek mřížkovým koláčem.Manželovi jsem večer nachystala vzorek na ráno,a všechno to snědl.Prosím pak mi pošli ten talíř zpátky.Mám ho naplněný jablka ,a nedělala jsem křížem krážem,ale normálně mříže.Nemám ho ukázkový,ale hlavně že je výborný.Dám též tchýni na talíř,tak jsem zvědavá jakou zas bude mít poznámku.Na konec máme na oběd změnu,manžel chce ryzoto,tak mu splním přání.A co jsi ty dneska vymyslela na oběd.A jak se ti dneska daří,testovali jsi znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.8.10 10:28

Dobré dopoledne :mavam: ,snědla jsem vše,byla výborná :palec: .Talířek posílám :wink:
Manžel je dnes v práci,tak my s Kristy dojíme uzený s kaší od včera a dělám tu polévku s droždovýma knedlíčkama 8-) .K večeři udělám dábelský tousty,to je taky mnamka,pošlu recept kdybys chtěla,je to levný a mnamka,Kristy je má moc ráda.
Na zítra mám vyndaný kuřecí nudlíčky,jak rozmrznou tak je naložím a hranolky k tomu.
Jinak znova jsem netestovala,bylo by to zbytečný,tohle byl ten nejcitlivější test a kdybych ten těhotenský hormon měla tak by to ukázal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.8.10 11:19

Připoměla jsi mi ty kudlásky,jsou velmi jednoduché.Do misky dáš 4 lžíce oleje,1 celé vejce,vegetu,polohrubou mouku a uděláš tužší těsto.Pak zaděláváš přes stuhadlo do hotové polévky.Pokaždé jak jsem je dělala ,tak se mi povedly.To je mi moc líto,že ti to nevyšlo ale ještě to nemáš?Ještě možná neni nic stracené.Včera večer mi bylo nějak špatně :poblion: ,ale vůbec nevím z čeho.Jestli se mi přilepila slupka s hroz.vína na žaludek,a pak to přišlo.Nevím ale víno jsem jedla po obědě.Něco mi to říká ty dábelské tousty tak mi je napiš,taky mi prosím pošli recept na toho králika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.8.10 16:10

Nestíhala jsem písnout,jen recept na králíka.Za chvilinku jedeme do Lhoty za babi a dědou,tak jsem taky upekla tu mřížkovou buchtu s tvarohem a ostružinama.Tak my pádíme,užijte si hezké odpoledne a večer písnu,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.8.10 16:12

Jo a děkuju za ty kudlásky,recept na tousty napíšu večer,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.8.10 20:37

Ahojky! :mavam: Nemáš zač za kudlásky,jsou fakt velmi jednoduché.Já ti taky děkuji za recept na králíka,ale může to být kuře protože mi králíka nemáme.Odpoledne jsem si už upekla sekanou,tak jí zítra jen ohřeji.Pak jsem četla knížku,a trochu odpočívala.Je ted doma takové ticho,že jsem i přemýšlela jaké by to bylo kdyby jsme byli sami. Chodila bych pořád do práce,a doma bych zas něco dělala ale dům by byl prázdný a tichý. Říkála jsem si jak nebude doma že si odpočinu,ale po pár dnech je mi už smutno.Moc se těším na pondělí až ho uvidím,pojedu s nima na Hradec nad Moravicí na výlet.Jestli bude chtít se mnou domů ,tak ho vezmu a věci pak od babi vyzvedneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.8.10 09:09

Ahojky :mavam: ,já se moc omlouvám že jsem se neozvala včera,ale nebyl čas ani zapnout počítač,furt se u nás něco dělo.Dokonce jsem si udělala i čistku ve skříních,za čož jsem tedy moc moc ráda.Mám tady hromadu věcí,zkusím dát něco na aukro jestli se prodá.Při mateřský jsem tam dost prodávala a pomalu za 3000kč jsem ze zbavila starších nebo nenošených věcí.Před chvilkou jsem tady viděla zas myšku,sakra.Musím na Járu at dá pastičku,my jak větráme když je hezky že byl barák vlhkej,tak je tady občas míváme.Já se jich nebojím ale jak to nečekám a někde mě přeběhne,tak se vždycky leknu :think: .
Jinak jsem to už dostala,ale Jára snad pujde na odběr,tak je to dobrý.
Uplně ti to věřím že ti je smutno,já jak jsem dnes dala malou do tý školky na dopoledne,tak je tady zvláštní ticho,to už se dlouho nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.8.10 19:40

ahojky! :mavam: Já se ti taky omlouvám ,že jsem ti ráno nenapsala ale my jsme jeli na výlet.Jela jsem už v osum hodin autobusem,a tak brzo jsem nechtěla psát.Babi Marečkovi neřekla že jedu taky,tak pak byl překvapenéj.Výlet nám dopadl super,ani jsme nezmokli ikdyž se černalo.Ale Mareček je dneska už doma,chtěl jet semnou domů a pro věci se pak někdy stavíme.To je mi líto že jsi to dneska dostala,ale máš aspon naději že půjdete na další IUI.To já přesně ještě nevím,vidíš tvůj muž se brání ale jde a můj o tom radši ani nemluví.Zkusím se ho v září zeptat,kdy tam zase pojedem že tam máme velkou pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.8.10 20:19

Ahojky,tak už doma aspon nebude tak podezřelý klid vid,když si vezete malýho domu :lol: .K nám na odpoledne přijela naše mamka,tak jsme taky byli na zahrádce furt,k večeři jsem měla v plánu polačinky se šlehajdou,ale Kristy s manželem měli chut radši na buřtíky,tak jsme si v šest udělali táborák a opekli neplánovaně buřty,pak jsme si tam s manželem dali čtyři brambory mnam :palec: .
Máš pravdu,myslela jsem že to bude u nás velkej problém dostat tam manžela zas a neprotestoval,jen si dělal srandu a měl takový prupovídky.Dneska mi říkal že příští víkend jede se synovcem do Chomutova,tak mu ještě říkám že si myslím že v pátek bude asi IUI a on že když pojedou tak asi až v sobotu a neřekl ani slovo že nepujde.Tak mě to moc těší.Moc se mi líbilo když si psala že by manžel v nejhorším souhlasil i s adopcí,tak jsem si tak přála aby muj byl víc jak tvuj,aby proto byl ochotnej udělat víc,říkala jsem si že máš fajn chlapa.Ono se jim tam nechce moc oběma vid?Ale asi pod rouškou násílí :lol: snad pochopí že není jiná možnost.Ten muj furt:přirozená cesta,tohle ne ale už mí není 20 nebo 25 aby byl čas 5let čekat.
Jinak v té druhé školce se malý moc líbí.Udělám tam pár fotek a pošlu ti je mailem,mají tam moc pěknou zahrádku a takový míčky na hraní v ohrádce,tak si tam dnes zařádila že ani nechtěla domu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.8.10 21:10

Já jsem to trochu tušila,že bude chtít se mnou domů ale vůbec mi to nevadí.Máš pravdu že mi něco doma chybělo,a ted už ne.Mamka říkala že v sobotu měl mareček krizi,pořád mluvil o mamince,že už chtěla volat at přijedem.Já ti moc držím palečky :palec: at jsi to tvůj manžílek nerozmyslí.Nevím co mému manželovi je,že by se zklamal zprvního pokusu.Ale co mám říkat já?Víš sama že musíš chlapa pořád do něčeho kopat a přemlouvat.Ted mně napadlo že vše splnil dům má svůj,zasadil strom a zplodil syna.Tak už víc nepotřebuje,ale co já .Já budu pořád sama uklízet a tak dále,však to znáš sama.Ještě ti napíši co mi řekla tchýně na tvůj výborný koláč.Že koláč mohl mít posypku,aby to nebylo takové hrubé.Nemám to doma opravdu lehké,na všem vždycky něco najde.Tak tam Kristýnku nechej na celé odpoledne,když se jí tam líbí.Budu moc ráda když mi pošlet fotky ,ukážuje i Marečkovi.Já se moc omlouvám,že ti nemůžu zatím nic poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.8.10 22:11

Koláč si měla určitě vynikající,je to jedna z mích nejlepších buchet.Ty to opravdu nemáš asi jednoduchý :think:
Já taky nedokážu bez být bez tý prdolky co si spinká v pokojíčku :lol: ,dneska mi mamka říkala kdybysme chtěli jet k moři že by nám pohlídala malou aby jsme si dovču užili…no v žádným případě,radši budu kolem ní lítat,než abych byla třeba 10dní bez ní.Jinak mi hlásila že školka tahle druhá perfektní ale že chce jít po o ne po spa :lol: jestli to tak říká i Mareček :lol: :lol:
Je škoda no,že ti naši chlapi,nejsou do toho druhého dětátka víc zapálený,všechno by bylo jednodušší.My si vždycky plánovali děti dvě a ted se najednou smiř s jedním…To nejde,už kvuli Kristy,ta s přeje nebýt sama,pomáhat mi s miminkem,hrát si s ním…je to krásný až dojemný ji někdy poslouchat,má ty maminkovský pudy víš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.8.10 22:54

Jdu na kutě…brou noc :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.