SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
14.8.10 22:26

Jéé,tak to máte krásný večer :palec: .Já se nakonec k mrazáku nedostala,ale štve mě to,musím hned zítra jak vyšetřím čas.Ted jsem dodělala bramborový salát.Vymyslela jsem že udělám sváteční oběd,když se Kristýnka krásně uzdravuje,tak že si to tak jako oslavíme že jsme spolu všichni doma.Polévku mám z dneška,takže zítra si nachystám jen řízky.Jsem vážně zvědavá jak ti vyjde test,opravdu si myslím že to vyjde,protože takhle divná ms jestli se tomu tak dá říct,to bych přikládala jedině k těhotenství.Jsem celá napjatá jak to dopadne.
Také přeju hezký večer,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.8.10 10:14

Dobré ráno! :mavam: Včera jsme přišli až kolem dvanácté,a ohnostroj byl moc pěkný.Mareček byl unavený,ale pořád se pak doma ptal kdy budou pohádky.Neuměl pochopit že je půlnoc,a že se jde spát.Ale jak lehnul tak spal jak špalek.Ted u nás začíná pršet a hřmít,tak nevím jestli odpoledne půjdem na odpust.Má tam být hrané loutkové divadlo pro děti,a kolotoče,a pro dospělé nějaká ohnivá šhou.Ten test si úterý udělám,ale vůbec to mu nevěřím.Ale je pravda že jsem takové zpoždění nikdy neměla,a ms mám vždycky 4 až 5 dní a ted jenom dva dny.Máš dobrý nápad řízky taky nejsou špatný,a myslím že jsou lepší než kačena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.8.10 13:31

Ahojky :mavam: ,dopoledne jsem odmrazovala ten mrazák takže se hlásím až ted.To byla lahudka takhle namrzlej,měla jsem pěknou zlost na mamku,vím že bych to neměla říkat ale takový práce na víc,nanuky letěli do koše,všechno opatlaný od ostružin,který tam mám nasáčkovaný na buchty :-x .Musím vytřít ještě,protože to tady je pošlapaný z tý vody…
Co je vlastně ten odpust,jako sláva ?Naše malá taky miluje tyhle akce.
U nás to zatím na déšt nevypadá,ikdyž dopoledne svítilo sluníčko,ted je nějak schovaný.Zbyla nám hromada salátu a to jsem si schválně říkala že ho nebudu dělat tolik :lol: takže si myslím že na dva dny mám o jídlo postaráno,na zítra mám i řízky obalený. Říkala jsem si že tady založím diskuzi o tom stafilokokovi jestli nějaká maminka má zkušenosti,at se dozvím víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.8.10 13:31

Ahojky :mavam: ,dopoledne jsem odmrazovala ten mrazák takže se hlásím až ted.To byla lahudka takhle namrzlej,měla jsem pěknou zlost na mamku,vím že bych to neměla říkat ale takový práce na víc,nanuky letěli do koše,všechno opatlaný od ostružin,který tam mám nasáčkovaný na buchty :-x .Musím vytřít ještě,protože to tady je pošlapaný z tý vody…
Co je vlastně ten odpust,jako sláva ?Naše malá taky miluje tyhle akce.
U nás to zatím na déšt nevypadá,ikdyž dopoledne svítilo sluníčko,ted je nějak schovaný.Zbyla nám hromada salátu a to jsem si schválně říkala že ho nebudu dělat tolik :lol: takže si myslím že na dva dny mám o jídlo postaráno,na zítra mám i řízky obalený. Říkala jsem si že tady založím diskuzi o tom stafilokokovi jestli nějaká maminka má zkušenosti,at se dozvím víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.8.10 15:21

To ti věřím že jsi musela být na mamku naštvaná,ale na druhou stranu zas budeš mít na delší dobu pokoj.U nás zase leje jako zkonve ,tak nevím jestli vůbec půjdeme.Manžel říkal že půjdem pozdější ,ale dneska už jde večer do práce.Naštěstí byl Mareček včera,tak mu nebude líto že dneska nepůjdem.Odpust je narození našeho krásného kostela,je to u nás taková tradice v kraji.Ohnostroj byl velmi krásný,a trval asi 12 minut.Zkus založit to nové téma,aspon se dozvíš víc.Taky jsem o té nemoci nic neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.8.10 15:57

U nás svítí sluníčko,ale fouká vítr fučavec :lol: .Říkala jsem jestli si neugrilujem,ale s malou bysme si to snědli doma,nebo jestli až příště aby mohla být venku.Před chvílí jsme si dali kafíčko s manželem a tak jsem se nějak rozseděla že se ani nic dělat nechce,ale musím.Tak to je klika že u vás nepršelo i včera,jinak by z oslav nebylo nic.Tchýně mi říkala že za mlada,dělala zdravotní sestru v Chrudimské nemocnici,že na dětským oddělení chytla to Impetigo,to co měla malá ale ta to měla i se Stefilokokem,tchýně ne.A musela přejít z dětského na jiné oddělení.Už tam nesměla dělat.To jsou věci vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.8.10 16:16

Tady ti posílám fotku tý naši berušky s kyticí od tatínka,já mám přesně takovou jen žíhanou žluto červenou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.8.10 21:39

ahojky! :mavam: !Nakonec přestalo pršet,tak jsme se tam šli podívat.Mareček se vytočil,že se mu divím že ho nebolí hlava.Manžel musel do práce,tak jsme tam potom zůstali sami s kámoškou.No ještě že je dneska konec,protože to leze do pěněz.Ještě že je to jenom jednou ročně.Ta fotečka s Kristýnkou je fakt moc krásná,napiš mi prosím jak si ji můžu uložit,nebo mi jí pošli na email.To je opravdu zajímavé s tvojí tchýni,můžeš to mít jenom jednou za život tak jí asi dali jinam.Už jsi dala to téma na emimino,a ozval se ti někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.8.10 22:16

U nás nespadla ani kapka,tak jsem zvědavá jestli něco přijde zítra.Taky máme poslední víkend o prázdninách v plánu pout v Heřmanovým městci,tak to též bude trochu pruvan v peněžence.
Zítra ti pošlu na mail více foteček,taky mi pošli nějakou z dovolený,to se moc ráda podívám.
Diskuzi jsem dnes založila,ale zatím na ni nikdo nereagoval.Při velký vizitě se mě primář ptal jestli to má poprvé,tak si myslím že by se to znova přihodit mohlo,ale doufám že ne.Ikdyž ted už bych si šla rovnou pro antibiotika,věděla bych o co jde.Takhle že člověk nic nevěděl,no.
Jdu do vany,zítra se přihlásím a pošlu fotečky.
Dobrou noc,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.8.10 22:33

To počasí je opravdu divné,odpoledne lilo jak z konve a pak večeru se vyjasnilo.Tak pak jsme se rozhodli,že se tam půjdem podívat.Fotky z dovolené máme už na dvd,ale nemáme je uložené v počítači.To musí přijít brácha,ale pak slibuji že ti taky nějaké pošlu.Budu se na tebe zítra těšit a taky přeji dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.8.10 10:39

Ahoj,nebudeš tomu věřit ale spali jsme do pul desátý…tak to se už dlouho nestalo :mrgreen: .Kristýnku jsem naložila do hypermangánové koupele,jinak se jí to tak krásně hojí :palec: .
Poslala jsem ti na mail pár foteček.Ted to u nás vypadá na krásný den,tak jsem zapla pračku,tak snad se to neotočí at to mužu pověsit ven.Zítra jedem na tu kontrolu,tak si pak přivezem naší mamku,minule že jsme vlastně zustali v nemocnici,tak ji z návštěvy u nás sešlo.Tak tady pak nebudu ta často,ale zas jak vyšetřím chvilku,napíšu ti.Co vaříš dnes dobrého?Já mám ještě od včera,jen osmažím řízky pro nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.8.10 10:48

Ahojky! :mavam: Tak jsem už byla v obchodě,i v lékarně tchánovi pro léky i test.Nakonec jsem si koupila ten mamatest10,prý je dobrý na citlivost.Dneska musím udělat dřív oběd,protože jedem odpoledne s Markem na mluvení.Ještě nevím jestli pojedem autem,nebo autobusem záleží to na manželovi.Manžel mi ještě v 11 hodin volal,a dělal kontrolu jestli jsme už doma.Jak jsem mu řekla že jsme šli domů,po půl deváté tak řekl že jsme přišli domů brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.8.10 11:03

Jak jsem ti psala tak tam tvoje zpráva nebyla,až pak jsem poslala svoji tak už tam byla.Tak promin že jsem ti na tvoje otázky neodpověděla.Moc děkuji za fotečky,hned se pak podívám na email.Dneska máme ještě kousek kačeny a kuřete,zelí a knedlík.To nevadí že tu pak nebudeš tak často,budu se aspon na tebe těšit.Jsem opravdu ráda že si píšeme,že se můžu na někoho obrátit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.8.10 11:06

A jsem ráda že se to Kristýnce krásně hojí,at vám ta kontrola zítra dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.8.10 11:14

Jo to vubec nevadí že si na fotky nereagovala.Já často mailíky taky nepročítám,tady na notasu se mi pomalu načítaj a mě nebaví čekat.
Zítra se zeptám na kožním jestli mi ona muže napsat doporučení na alergologii,ptala jsem se při příjmu dětský lékařky a ta mi řekla že pokud měla malá více jak 3× zánět prudušek,že by vyšetření doporučovala a ten náš doktor furt nic,už mu to když tak řeknu narovinu že na tom trvám.
Jedna holčina mi reagovala na tu novou diskuzi,ale trošku mě jako setřela …jako co chci řešit když je už malá v pořádku???Tak jsem psala jako jestli se to muže vrátit a tak.Říkám si proč tak někdy lidi reagujou,vid?Nikdo ji nenutil aby mi tam psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.