Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Moc děkuju za přímluvu i za mě,já věřící nejsem ale přesto za jakékoliv zvýšení šance moc děkuju.U našich v Pardubicích je obchod takovej kouzelnickej,prý tam udělají talisman pro štěstí pro konrétní osobu,přemýšlela jsem jestli tam nezajít,ale manžel by měl asi ze mě srandu,už tak říká že sem jak jatá.On to vubec tak neprožívá,ty máš myslím u manžela větší pochopení,když vlastně souhlasil by i s adopcí kdyby se tohle nezdařilo ![]()
U nás se říká :přej bude ti přáno,dej bude ti dáno.Taky myslím že to je dobře že se můžem někomu svěřit,ikdyž se osobně neznáme.Jsme přece na stejné lodi,máme stejný problém tak se musíme podpořit.Já bych do toho obchůdku zašla se zeptat,přece manželovi všechno neříkáš.Nemusí ovšem vědět, ale tím tě samozřejmě nenavádím ale zkusit se má všechno.
Mě to taky moc pomáhá že si píšem,že si přečtu tvuj názor,že se vzájemně podpoříme…Mužu fakt říct že mi to pomáhá moc
Jsem ráda že si reagovala na mou diskuzi.Když se rozhlídnu okolo sebe,mám vlastně moc známých který si podobným prošli.Čím to tak je že to hodně párum ted nejde,dříve ženy pracovaly hodně a dětí byla kupa a v dnešní době je to problém
.
přichystám manžílkovi sváču a pujdu do hajan,zítra máme duležitý den.Moc děkuju že na mě budeš myslet a držet mi palce,večer se přihlásím.Děkuju ještě jednou,dobrou noc…papa zítra ![]()
Nemáš vůbec zač,hlavně aby ti to vyšlo.Moc ale moc ti držím palečky už ted,a pak celý den.Taky jsem moc ráda že si píšeme ,a že jsi zadala to téma.Tak přeji dobrou noc,a dobře se vyspěte.Do ordinace vykročte pravou nohou.Papa.
![]()
Ahojky
,tak ještě na chvilku zapnu pc.Musím jít ale poklidit chodbu a koupelnu,dneska k nám přijedou ze zdravého životního stylu,manžel vyhrál peřinu a polštář nějakej protialergickej a oni to přijdou předat a udělaj další prezentaci výrobku u tebe doma,tak musím ještě ted trochu poklidit,protože pak odjedem do Pardubek a přijedeme odpolko až.
Mužu ti říct že mám stejně trochu nervíky,přestože vím že nemusím že to nic není.Co ty ty jsi byla uplně v pohodě před první IUI?
Ahojky!
Promin že jsem ti ráno nepsala,net jsem rožla až ted.Poprvé jsem byla taky hodně nervozní,ale ted už jsi věděla do čeho jdeš.Moc jsem ti držela palečky,tak ted na to hlavně nemysli když budeš doma.Tak už máme okna vyměněné,a vypadá to dobře.Na té prezentaci si musíte něco koupit,nebo vám ty peřiny a polštář dají. Já bych jím moc nevěřila,radši bych to nechtěla.
Ahoj,tak jsme před chvilkou přijeli,akorát jsem vykoupala malou.
Jinak kdoví jak to s tou prezentačkou dopadne,protože dnes manželovi volali že je jejich zástupkyně nemocná,takže se termín posouvá a jako omluvu nám zatím pošlou kosmetiku z mrtvého moře.Takže kdoví…a to jsem to tady tak krásně uklidila
![]()
Stejně jsem trošku nervozní byla,ale je to asi i tím že mě tam nechali čekat o třičtvrtě hodiny dýl.Dva ze tří faktoru toho spermiogramu máme dostatečný,jeden z nich dokonce nadpruměrný ale ten poslední horší,na inseminaci to stačí podle nich,tak doufám a doufám ![]()
Já jsem ti od dvou -do tří držela moc palečky.To jsem si zrovny uvařila kafíčko,sedla moc držela.Ted se hlavně nestresuja šetři.Jak se citíš,a jaký jsi s toho měla pocit.Tak jak napoprvé nebo jiný.Máš ještě přijít na kontrolu,nebo budeš vyčkávat.Od manžela setry s dětmi jedou na dovču na Slovensko,a já mám doma malé zoo.Budu se starat o 2 Andulky,1 želvu a venku o kočky.Ještě vlastníme pejska,ale ten je náš.Naštěstí jenom na týden,doufám že mi neumřou.
Jéé tak to děkuju,to bylo uplně ve správný čas,šla jsem po pul třetí a před třetí jsem odcházela s pocity uplně stejnými jak poprvé.V neděli mám nasadit Duphaston,mám dvojitou dávku oproti prvně a za 14dní se uvidí,kontrola už žádná.
Jinak to budeš mít skutečně doma takovou malou ZOO tak držím pěsti at zvířectvo zmákneš. ![]()
Protože jsem to věděla,taky jsem šla pozdější než jsem měla jít.To si budeš zase píchat sama,jako sestřička.Vidíš že máš hodného manžílka,možná že předtím opravdu nemohl a ted do toho šel.Douám že má s toho dobrý pocit,že to mohl pro tebe udělat.Ted jsem se dívala na tv 1 program,o letním putování a byli tam Pardubice.Moc tam toho neukázali,a byla tam i Polička.V Bystrém u Poličky mám strejdu a tetu,ale ted je moc nenavštěvujeme.Jak je to od vás daleko,kdyby někdy jsme tam jeli mohli by jsme se stavit.Ráda bych tě poznala,a víc se stebou seznámila.
Tou rčitě,to by bylo fajn,ráda bych tě osobně poznala.Jinak Pardubice jsou krásné město,i Přelouč ale ta je malá proti Pardubicím,ale vzkétá nám to tady.Jen by to chtělo víc pracovních příležitostí.
Jinak doufám že to pro manžela nebyl tak hrozný zážitek,s tímhle IUI se docela smířil ani neměl moc námitek,akorát se bojím kdyby tenhle nevyšel jak by to bylo s dalším IUI.Každopádně tím se zatím nestresuju.Škoda že nečekáme zase spolu vid?
Moje babička měla 80 let,taky na oslavu přijeli tak jsme se domlouvali že se někdy stavíme.Jak jsme byli malí tak jsme se vídali častěji,a ted mají každý svoje rodiny a málo času.Bylo by to opravdu bezva se setkat,uvidíma snad nám to někdy výjde.Já si myslím že to nebylo pro manžela žádná bolest,jenom trochu uvolnění.Přeji krásnou noc a pěkné sny.Jsem nějak unavená tak si půjdu lehnout,doufám že ti to nevadí.Pápa
![]()
Dobré ránko,nebo spíš už dopoledne.Dneska se nám s malou nějak nechtělo vstávat,manžel je v práci a mi se vzbudili skoro v 9.15
.Co vaříš dobrého?Já nějak neměla inspiraci,tak upeču zas tu drubeží sekanou do formy srnčího hřbetu,ale na zítřek nemám ještě vymyslíno,jen mě napadlo plněný bramborový knedlíky s uzeným,to bych si docela dala,nebo jestli ještě vymyslím něco jinýho???
Večer jdu na skleničku k té kamarádce co ji opustil manžel,tak budu dávat podporu
,jestli to teda pujde.
Ahojky!
Byla jsem včera nějak unavená,tak jsem si tvoji zprávu přečetla až ted.Tak co dneska vaříš?My budeme mít vepřovou na paprice a brambory a pol.porkovou.Tak jak se dneska cítíš,doufám že dobře.Možná že to budem čekat spolu,já to ještě nemám .Je to už 12 dní,ale test jsem si ještě nedělala.Už máme uděláný dvd disk s dovolené,tak jsme se ráno s Marečkem dívali.Super fotky a přidal tam i písničky,tak to je ještě lepší.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.