Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak já to vzdala po jedné pračce
,jak si na tom ty?je vedro tak se mi u toho stát nechce.Čoveče já vždy dostávala ms dřív při změně klimatu ale ty se tomu třeba vyhneš,každej to nemusí mít.
Já se puvodně koukala na Jáchyme hod ho do stroje,ale vypadával nám signál Novy,tak jsem to přepla taky na farmáře.Zatím mě to nijak nezaujalo.Nedávno když dávali-Hledá se táta a máma,tak to jsem sledovala všechny díly,to mě bavilo,říkala jsem si jak ty ženský jsou někdy bláznivý takhle se schazovat před celým národem.Jdu se naložit do vany,člověk je z toho vedra takovej uf uf přestože muže do bazénu ![]()
Já jsem to taky vzdala,ale co jsem měla vyžehlit tak to mám.Musela jsem si dát k žehlení vodu,jinak bych umřela žížní.
Na Jáchyma jsem si ani nevzpoměla,škoda žes to nenapsala dřív.Taky mně ten Farmář moc nezaujal,možná potom jak se to trochu rozjede.To mi ani neříkej že bych to mohla dostat dřív,já to prostě nechci.Nemůžu to třeba nechat doma a pak to mít.
Musím ještě umýt nádobí a pak jse půjdu taky naložit do vany.Jak spíš máš jen deku,nebo spíš pod peřinou?My máme jen deku v povlečení,ale stejnak spím rozkopaná.Měla jsem i otevřené okno,ale nějak jsem dostala rýmu.
Mám nej variantu…nedostat to vubec
.Zatím spím pod peřinou ale je mi strašný vedro,tak si asi taky povleču jen larisu.Okno máme též otevřený ale je to jak píšeš ty,zase jsem nějak zahleněná ale taky se ted každý volný odpoledne cákám ve vodě tak to je nejspíš tím.Přes den nezvládám ani horkou kávu,tu jen občas večer,ale odpoledne ledovou,tu miliju
na tu ulítávám.Pak každý večer piju ten kontryhelový čaj ale ten se louhuje 15 minut takže už pak horkej není.Jsem zvědavá jestli ten kontryhel bude k něčemu. ![]()
Pujdu chrupkat,přeju ti dobrou a chladnější noc ![]()
Taky ti přeji doubrou a chladnou noc!Papa
Mně ten kontryhel moc nepomohl,spíš mi rozházal mesíčky.To si mi fakt dobře poradila,máš to u mně.Tak zítrazas písnu. ![]()
Dobré ráno
,tak dneska jsem se docela dobře vyspala,ještě večer jsem si šla pro larisu ale nepovlíkala jsem ji,to se mi už nechtělo
.
Copak vaříš dobrého?Já dnes dělám mnamku velkou.Normálně to dělávám na víkend ale řekla jsem si udělám to a budou tady mít rodinka více jídla co budu v práci.Králíka na hořčiči,jeden z mích nejlepších receptu
Klidně ti dám recept když budeš chtít.
ahojky!
Byla jsem v obchodě nakopit ještě nějaké maličkosti,tak ti píši až ted.Taky jsem se celkem dobře vyspala,až na to vedro.Měla jsem i otevřené okno,ale moc to nepomohlo.Musím uvařit nějakou polévku,a Mareček jsi přál špagety.Manžel je nechce tak bude mít jen polévku.Recept mi prosím můžeš poslat,ale nevím kde seženu toho králíka.Nešlo by to třeba nahradit kuřecím masem,mámeho celkem často.Bereme je od manžela s práce,protože je máme levnější.Doma je škubeme,vytahujeme vnitřosti a tak dál.Děláš mi opravdu chutě,škoda že bydlím tak daleko . ![]()
Jasně jasně recept pošlu.My máme králíka,protože je chová tchýně,ale naší babi jednou jsem je na to pozvala,tak jí to moc chutnalo a taky to dělá z kuřete a s bramborem dokonce.Ale má to být s bramborovým knedlíkem a posypaný těma drobkama slaniny a porku.
Jinak jsem věděla proč jsem včera nevařila,v tý kuchyni je na zdechnutí,takhle máme 28stupnu a ještě jede trouba a chvíli i sporák.
Jinak tchán měl taky slepičárnu,takže jsme měli kuřátka,ale letos už je chovat na prodej nehtěj,prodělali na nich trochu více peněz.Což je škoda,měla jsem furt přísun kuřat zdarma
Za chvilku je tady ségrulka s dětma,vezmou nás do Pardubic k našim a manžel tam pak přijede.Tak se musím rozloučit,nevím jestli budu večer stíhat,kdybych se sem nedostala,tak vám přeju překráááásnou dovolenou plnou sluníčka,radosti a veselosti.Pořádně si odpočinte a užijte moře.A držím mocinky moc palce pěsti a vše co se jen držet dá at si z dovolený přivezete andílka ještě jednoho.
![]()
Tak ti moc děkuji snad nám to všechno výjde tak jak má.Tobě taky přeji at se ti daří dobře,at to v práci všechno zvládneš.Až pak přijedem tak se ti v pondělí 2.8.ozvu.Tak si to dneska pěkně užij ze sestrou.Měj se hezky a papa.
Večer budu čekat ,ale když se neozveš tak nevadí ted jme se rozloučili.Budu se na tebe těšit,až se zase písnem.
Taky se budu těšit až přijedete a budem si zas psát.Samozřejmě tím vám nepřeju aby vám ta dovča rychle utekla…jen si ji hezky užijte,papapa
Tak se hlásím že jsme už doma.Cesta autobusem byla dost náročná,ale všechno jsme zvládli.Byla to opravdu super dovča,ještě bych tam klidně zůstala.Vše bez starostí a stresu,jen pohodička a ležení na pláží a plavání a večer na večeře a chození po obchodech.A jak se daří tobě a je něco nového?
Ahoj,to zní přímo božsky.To je skvělý že jste si to tak nádherně užili.My byli ted u našich,já byla dnes v Sanusu,tak jsme to spojili s návštěvou u našich.U mě jinak velká novinka,dala jsem výpověd
,snad toho litovat nebudu,ale už jsem to fakt nějak nezvládala,šéfová mě nechtěla pouštět do Sanusu,jedině brát si na každý den dovču …a spoustu jiných věcí,tak jsem to zabalila.Nejdřív že budu mít dva měsíce výpovědní lhutu ale nakonec k poslednímu červenci,tak ted si chvilku odpočinu,zkusíme IUI a když to nevyjde tak asi Kiekert
Tak ti moc gratuluji takovému rozhodnutí,ale myslím že nemusíš toho vůbec litovat.Být pořád ve stresu,a strachovat se jestli ti dá volno nebo ne tak budeš doma v klídku.A možná jak budeš doma tak se ti to lepší podaří,než ve stresu.Spočneš a taky si víc užiješ Kristýnky,určitě byla ráda jak jsi jí řekla že budeš doma.Tak že podstupuješ další IUI,jestli jsem dobře rozuměla,budu ti držet palečky.Ale tomu poslednímu slovu nerozumím? ![]()
Taky doufám,budu chvilku doma v klidku přesně jak píšeš a třeba to pomuže k dobrému výsledku.Kristýnce jsem jen řekla že už nepracuju tam kde jsem dělala,nechci ji moc motat hlavičku,má milion otázek ke všemu víš
.To slovo to je název tady jedný větší firmy u nás.Docela se těším pokud nevyjde mimíšek že nebudu už dělat 14ctky,soboty neděle ,svátky.Ale samozřejmě přála bych si jiný výsledek.
Jojo jdem na 99% v pátek na druhý IUI,co vy,dovolala si se k tvému doktorovi?Myslíš že pujdete v září na další?
Jsem ráda že si zas mužem pesát,ikdyž samozřejmě jsem vám nepřála aby vám dovolená utekla rychle,moc jsem ani u pc nebyla,přišlo mě že tak nějak furt makám…ted to bude lepší.
Jdu chrupkat je už hodin,tak papa
![]()
Dobré ránko!
Promin že jsem ti už včera nenapsala ,ale šla jsem si kolem 11 lehnout.Zatím jsem do Ostravy nevolala,víš ještě jsem to nedostala.Tak ti budu na pátek moc držet palečky
,určitě ti to vyjde když ted budeš bez stresu.Dovolená utekla fakt rychle,ještě bych tam klidně zůstala.Ještě pojedem na jedno denní výlety a bude po prázdninách.Příští týden máme u nás odpust,ale nevím jestli půjdem protože manžel nebude mít volno.Co budeš dneska vařit,na dovče jsem to měla bez starostí.A ted pořád přemýšlím a nic nevymyslím? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.