SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
5.7.10 21:40

Tu kuchyn má opravdu super,jak je všechno nové tak je pěkné.Měla to doma,protože se u nás stále mračilo ale nepršelo.Mají tam i takové malé hřiště,tak jsem se i já pohoupala.Ted od pátku do neděle máme Sportovní slavnost,chtěla jsem jít manželem v sobotu si zapařit.Ale asi to je v ohrožení,prý nedostane volno.Bud půjdu holkama,nebo budu doma ještě uvidíme.Ještě nemám cestovní horečku,ale to brzy budu mít.Už si pomalu chystám na hromádky,pak jen to šupnu do kufru.Budu péc zítra nějakou buchtu,protože ve středu přijede má sestra s manželem.Sestra bydlí moc daleko,tak se vidíme jen dvakrát do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.7.10 23:34

To jsme na tom stejně.Moje ségra je taky provdaná v Plzni to je nějakejch 250km daleko a jsem taky moc moc ráda když ji vidím,protože jsme si vzácný :lol: ale v pubertě to byl těžkej sourozeneckej vztah… :cert:
Jdu chrupkat,pa zítra :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.7.10 08:52

Dobré ráno :mavam: ,tak nám v noci taky sprchlo,ještě večer jsme si dali na zahradě kávu a říkáme,tak z tohodle nazaprší a ono jo.Ted jsem koukala že je tam 20stupnu a zatím bez sluníčka.Zítra by pršet nemuselo,jedem s malou do Pardubic,já jdu na ultrazvuk tak snad to bude vše ok a kéž by vyšel termín IUI na sobotu,jinak musíme měsíc počkat.Jak si píšu ještě v jiných diskusích tak ten druhej pokus už se zdařil více holkám i přímo jedné mé kamarádce ale je fakt že měli perfektní spermiogram což manžel nemá.Povezem mamce dárek,měla svátek je Jaroslava tak ji popřejem osobně.Za chvíli až skončí pohádka zajdem na nákup,včera jsem zapoměla koupit zelí :think:,chtěla jsem vařit segedín a zapomenu na hlavní ingredienci. :lol: .Tak ho uvařím až odpoledne na zítra a dnes si vezmem ještě rizoto,malá ho má ráda včera si 2× přidala ale jen trošku :lol: . :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.7.10 10:22

Ahojky! :mavam: Promin že jsem včera neodepsala,ale byla jsem nějak unavená.Já nepiji tak namazaná jsem nebyla,ale nějak to na mně přišlo.Já mám sestru až v Anglii,je tam už sedum let.Minulí pátek přiletěli a ted ve čtvrtek jedou zpátky.Ona je o rok mladší než já,tak jsme vycházeli dobře.Moc ti držím palečky :palec: :palec: at ti to výjde na sobotu.Moc ti to přeji!!Dej pak vedět a budu na tebe myslet,a držet palečky.Ten email je super,jak by bylo živé.Syn se pak díval na mašinky.My jsme s tchýni škrábali brambory tak ti píši až ted.Tak máme brambory a obalované karbenátky,okurkový salát.Segedínský guláš bych si taky dala,pošli prosím vzorek.U nás nějak černo a vypadáto že každou chvíli bude pršet.Tak nevím co budeme dělat odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.7.10 11:51

Tak domluveno,večer pošlu kastrulek s omáčkou :palec: .
Zaskočila jsem ted ještě hodit skoro sousedce banány a párky co měli levný tak jsme si dali čajík tak taky píšu až ted.Jdu ohřát rizoto,vy si nechte chutnat mnam mnam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.7.10 12:41

Taky přeji dobré chutnání,ikdyž je asi po jídle! :-)U nás už začalo pršet,tak jsi zahrajem pexeso,nebo človeče nezlob se.Musím ho nějak zabavit,aby neseděl u počítače.Potom asi upeču rybízovou bublaninu s posypkou ,a ještě roládu.Budu čekat večer na ty kastrůlky,syn by řekl -že už se nemůže dočkat.Jaký plán máš ty na odpoledne s Kristýnkou.Tak ted budeš pracovat jen čtvrtek,tak to máš ted super.A na to všechno co říká tvůj manžíle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.7.10 12:59

Já nejspíš upeču lineckou buchtu s tvarohem,možná do ní dám i ostružiny mám je v mrazáku.Ted jsem s Kristynkou byla na Jojo planetě,je to soutěž na pc od jojo bombonu,tak to s Kristynkou soutěžíme a sbíráme obaly,jinak malá nechodí vubec na pc.Začla ted pohádka v telce Šípková ruženka a jí že tyhle pohádky baví tak se šla koukat.Já musím dnes žehlit…ven už asi už nepujdem.Možná na chvíli na zahradu ale mám dost práce a tím že jsme byly venku celý dopoledne tak už to musím udělat.U nás se počasí docela vyjasnuje,ale dopoledne foukal dost vítr,vlály Kristynce culíčky tak se smála.
Jinak manžel stojí na mé straně,jako abych byla uplně bez práce to by nechtěl ale taky mě chápe že tohle už je moc,taky by si to líbit nenechal :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.7.10 13:37

Taky chodíme na JOJO planetu,ale nám se to nějak zasekává.Pak si tam pouští požárníka Sama,Bořka a nějaké hry pro předškoláky.Pohádku taky máme puštěnou v kuchyni,ale toho nebaví.To tě chápu že nechceš být bez práce,tak si už něco hledáš?To by bylo aby tvůj manžílek nestál u tebe.Zčeho pečeš ty máš nějáké osvědčené recepty po mamince,lineckou bábovku vůbec neznám.My jsme doma moc nepekli,táta to nevyžadoval. A jak jsme měli chut tak jsme si něco upekli,ale pravidelně to nebylo.Jedno si pamatuji jak mamka jednou pekla dort,a dala tam nějaké starší máslo,a všem pak bylo špatně.Od té doby pak nechtěla nic péct.Tchýně umí péct dobré dorty,tetě udělala podkovu .Když má někdo narozky tak mu vždycky upeče dort ,a vždy super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.7.10 14:01

Nám se ta Jojo planeta taky seká,myslela jsem že to je počítačem ale tak to bude jejich problém.Slyším že se začíná trochu hřmít ale nějak černo není.Ještě jsem ti zapoměla napsat to máš sestru pěkně daleko,já si myslím že ta moje je z dáli ale na tvou teda nemá.Já dortová nejsem takový ty máslový to nejím vubec ani na svý svatbě jsem si nevzala,ale zákusky ty mám ráda.Buchty peču hodně,bud z dřívejška co mám odzkoušený a občas to proložím nějakou novinkou z časopisu nebo receptem od kamarádky.Tahle linecká je jedna z nejlepších a je zrovna z časopisu,napíšu ti recept do zpráv jestli chceš.
Z tou prací to je dilema fakt :nevim: ,kdybych měla jistotu že se mimčo podaří třeba do 2-3měšícu ale co když ne???Ted počkám jak dopadne IUI pokud se uskuteční a pak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.7.10 14:58

Ted jsme dohráli človeče nezlob se,bylo to pro syna těžší protože musel počítat.Jinak jsem vyhrála já,ani neplakal že byl druhý.Chtěl hrát doma na schovku,ale to jsem od mítla.To víš že bych chtěla ten recept,až se můžu potom našim pochlubit až k nám přijedou.Moc díky!Taky Kristýnka sbírá ty magnetky od kostíku,my jich máme tolik že je můžem prodávat.Taky syn hraje jejich hry na počítaču,a ještě Brumíka.Kdyby tak člověk věděl co bude zítra nebo za měsíc.Tak zatni zuby a vydrž,a věř že se tito podaří.Budu na tebe myslet a držet ti palečky,a pak ty mně. :palec: Zatím tam telefon nikdo nezvedal ,tak tam zkusím zítra zavolat.Jestli mně objednají aspon na pondělí,ještě před dovolenou.Až kdy ne tak to začnem od září.Půjdu si dát ze synem sváču,a já si uvařím kafíčko.Už mám na něho chut.A v kolik ti mám poslat ty kastrůlky,at to mám doma na večeři. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.7.10 16:50

Čekám čekám kastrulky a stále nic :lol: .Taky jsem právě dopila kafíčko,přijel manžel z práce tak jsme si ho dali.Škoda že se nestihla dopéct buchta,mohla být ke kávě,je moc dobrá,hned ti napíšu recept.Ted už je,tak nám všude voní,dávám ji vychladnout na chodbu na dlažbu,tak to je vuně :potlesk: .
Vidíš to ani nevím soutěže od Brumíka,hrajeme jen s Jojo.Magnetku máme zrovna tak,Kristy je má na futrech ode dveří v pokojíčku,ledničku mám zasazenou do dřeva tak na tu nemuže.Pár magnetku máme ze strany mikrovlnky,ale tam hlavně z výletu,to zas kupuju já na památku.
Ted malá spadla a sedřela si čerstvej velkej strup na koleni,jé to bylo řevu a docela i krve,já se tak lekla co se stalo…naštěstí nic vážného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.7.10 18:57

Už ti ty kastrůlky posílám,hup a máš je na stole.Kéž kdyby to tak šlo posílat si vzorky. :lol: Už jsem si četla zprávu,a vypadáto úplně jednoduché.Moc díky a určitě si jí upeču.To budou naši koukat,že mám zas něco nového.Už mám taky upečenou rybízovou bublaninu,a ještě jsem stihla i roládu.U nás se chystá nějaká bouře,je tma že jsem si musela rožnout světlo.Chudák manžílek vůbec mu nezávidím ,že musí do práce v takovém čase. : :cert: To je dobře že se nic nestalo,člověk se pak taky lekne. V sobotu odpoledne spadnul tchán z vozíku naštěstí že jsi nic nezlomil,ale je pěkně natlučený.Asi u toho leknutí dostal mírný zápal plic.Byl u nás doktor a dal mu hned antibiotika,ale stále musí ležet a říká že ho to moc bolí.Byl na takové uzké chodbě kde jsou schody a tam spadnul,a na něho ten vozík.A to nebudeš věřit ted se mu to stalo podruhé,asi nadním je ten andělíček. :andel: Málému dáš na zadek,ale velkému už ne,Nepoučil se a ted musí znovu trpět.Víš má velké potíže s dechem,a má také vývod tak musí ležet.Je mi ho moc líto,když ho vidíš jak ted trpí.Přeji dobrou papání!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.7.10 19:45

No to je opravdu smula,2× po sobě na stejném místě,tak hlavně že to dopadlo aspon takhle.
Jinak bych to taky brala,posílat si kastrulky s jídlem na ochutnávku :lol: .Jinak si dobrá že si stihla i bublaninu i roládu :palec: ,ta má buchta je docela opravdu jednoduchá,jediný čím se zdržíš jsou ty mřížky co děláš nahoru,ale výsledek stojí za to.Já zrovna dodělávám segedím,ted ho pujdu zahustit.
Koukala jsem v kolik nám zítra jede vlak do Pardubic,tak pojedem docela brzo,v 8ráno,další jede v 8.45 ale kdyby měl zpoždění nemusela bych to stihnout,tak holt pojedem tím dřívějším.Kristy se těší na babičky,tak jí to nevadí že bude dřív vstávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.7.10 19:45

No to je opravdu smula,2× po sobě na stejném místě,tak hlavně že to dopadlo aspon takhle.
Jinak bych to taky brala,posílat si kastrulky s jídlem na ochutnávku :lol: .Jinak si dobrá že si stihla i bublaninu i roládu :palec: ,ta má buchta je docela opravdu jednoduchá,jediný čím se zdržíš jsou ty mřížky co děláš nahoru,ale výsledek stojí za to.Já zrovna dodělávám segedím,ted ho pujdu zahustit.
Koukala jsem v kolik nám zítra jede vlak do Pardubic,tak pojedem docela brzo,v 8ráno,další jede v 8.45 ale kdyby měl zpoždění nemusela bych to stihnout,tak holt pojedem tím dřívějším.Kristy se těší na babičky,tak jí to nevadí že bude dřív vstávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.7.10 21:06

Promin že ti píši až ted,šla jem uspávat Marka a byla jsem si umýt hlavu.Ve vaně jsi ještě čtu,mám tam budík,a jak zazvoní tak se myji.Chodím se synem do knihovny,a taky si vybírám knížky pro sebe.Velmi ráda čtu knížky od Vlasty Javořické,má takové příběhy ze života lidí.Ta roláda je taky velmi jednoduchá,taky ti jí můžu poslat je od bývalé sousedky z Opavy.Tak si zítra písnem až podvečer,příjdou odpoledne na svačinku.Už se moc těším na setru,ted je mi moc vzácná.Pořád mi děláš ty chutě s tím gulášem,já ti ty kastrůlky fakt asi pošlu. :lol: Ted mi akorát zbylo plno nádobí,a vůbec se mi do mytí nechce.Jak ti závidím tu myčku!Místo kastrůlku ti pošlu to nádobí,co na to říkáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.