SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
25.6.10 19:02

:mavam: ,je to asi dva roky co byla u nás na náměstí slavnost a malovali tam zdarma dětem barvičkama na obličej ruzný maluvky a to byla paráda,to naši taky bavilo.Možná mám někde fotku,zkusím najít a pošlu do zpráv.Jinak na kole bez koleček díky bohu už jezdíme,ale taky je to víceméně čerstvý umění,takže zas až tak jistá si není.Manžel se to s ní učil.Letos bych ji chtěla naučit trošku plavat ale taky nevím nevím.A k tomu testu…muže se stát že nevyjde neukáže se ani jedna čárka,tak si máš udělat druhý…tak já kvuli tomu kupovala po dvou,ale říkám mě se to třeba nikdy nestalo.A k tomu tetování…to máme rozdílný svištíky…naše furt slengově…mami dej mi dneska tetovku :lol: :lol: :lol: ,to víš ženská…má svoje dvě vonavky,kabelky,to je furt dej mi silonky a šaty…ženská co dodat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.6.10 20:31

My musíme v pondělí jet do města kvůli pojištovně,tak si tam radší ještě koupím.To se přece nemůže zkazit,nebo vytratit. :lol: My letos jedeme poprvé do Bulharska,tak by ho tam taky chtěla naučit plavat.Jezdili jsme i plavat do kurzu pro děti,ale tam se hodně bál a pořád se mně držel.Stálo to dost peněz a byl s toho akorát často nemocný.Holčičky se vždycky rádi parádi a to je dobře.Syn si stále oblíká věci naopak,řeknu jak si to má obléc a stejnak to má naopak.Ted u spí tak se můžu dívat bez přerušování na pohádku.Taky se díváš?Je ti dneska už dobře,už se ti nenatahuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.6.10 20:46

Jéé,vy se máte,v Bulharsku jsem byla jako malá..jeli jsme tenkrát vlakem,2a pul den,síla vid?My byli před narozením Kristynky u moře a od té doby ne :cry: bohužel,nezbývaj korunky.Já jsem s malou na plavání když byla malá nechodila,měla suchou plet a doktorka mi to nedoporučovala,tak jsem to nehrotila.Loni se už vody nebála,před loni ještě jo.Koupili jsme si aspon bazén na zahrádku,nic velkýho ale aspon něco,ted o víkendu ho chceme napustit,má být teplo tak at se zahřeje voda.Na pohádku kouká Kristy,já bych ji nenechala ale ted je marod,nevstává do školky,tak ji nechávám.Příští týden už to zas nepujde.Já koukám na Krokodýla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.6.10 21:19

My jedem autobusem v neděli o půl druhé ráno vyjíždíme,v úterý ráno tam budem.Mám právě obavy jak to syn zvládne,tak dlouho sedět v autobusu.Ta fotka co jsi my poslala je moc pěkná,moc se ti povedla.Muselo tam být určitě mnoho lidí na to malování,čekali jste dlouho.My bázen doma nemáme,ale vytáhla jsem synovi vaničku jak byl miminko a tam se koupe na balkoně.Pak s tou vodou zaliji květiny a papriky,takže vodu má vždycky čistou.Marečka by takové pohádky ani nebavili,a je zvyklí chodit kolem osmé spát.Zítra ráno v sedum má pohádky na Barandově,pokaždé je vzhůru i do školky ho nemusím budit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
25.6.10 22:47

:mavam: :mavam: Dobrou noc ti přeji!!Pěkně se vyspi a zase zítra!Víš že jsme ted na jiném tématu,taky jsem to hledala.A co znamená to oko jak se tam vždycky ukáže.Tak papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
25.6.10 22:55

Neboj,děti snáší tohle cestování líp jak dospěláci.Děti jsou gumový,vždycky se nějak zkroutěj.A kdy jedete?Třeba pojedeš už s mimčem v bříšku :lol: .Kristy když jdu do práce tak ji musím do školky budit v 5.30 a to je na ní strašný,když mám volno tak vstává v 6.45 a to už je podstatně lepší.Ted je vidět že trošku roste,už ji pohádky hraný lidma baví ale před rokem jedině-Jak se budí princezny :huban: a jinak kreslený.Jinak na to malování byla fronta pořádná,tak jsem tam s dětma stála a manžel ten šel zatím na pivko. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.6.10 09:07

Ahoj, :cry: tak mě to nevyšlo,začla jsem špinit.Čekám jen kdy se to rozjede :cry: .To je přesně ono,kdybych se to dozvěděla hned po IUI tak by to nebylo takový zklamání jako ted.Co se dá dělat,tak už at se mi to aspon rozjede at mužu na další pokus.Tobě držím moc palce at aspon jedné z nás se to podaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.6.10 09:43

Ahojky! :-( Tak já jsem ti chtěla napsat to samé.Taky jsem začala špinit,ale já jsem to tušila že to dostanu měla jsem malé šance.U tebe jsem spíš věřila že se ti to povede,moc jsem ti držela palečky.V pondělí budu volat do centra a objednám co bude dál.Asi to pak necháme na září,a budem se snažit v Bulharsku a necháme se překvapit možná že se nám zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.6.10 09:52

:hug: Tak jsme na tom stejně vid? Taky je mi líto že ti to nevyšlo.Máte velkou šanci na dovče,nám se tenkrát Kristy povedla právě na dovolený v Itálii,člověk tak nějak vypne je uvolněnej bez starostí a stresu a pak to asi vyjde.Já se mám do centra objednat až na 11den na ultrazvuk,ale až se to normálně rozjede.Co vaříš dobrého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.6.10 10:26

Jedeme 19 července, a už se moc těšíme.Jedeme od manžela se setrami a jejich rodinami,bude nás celkem 9.Tak to bude fajn pohlídají nám syna, a my se někde přitulíme.Právě v pondělí bych chtěla jet do města a koupit si tam dvou dílné plavky.Uvidíme snad na sebe něco koupím,a když ne tak mám plavky vcelku.Ale trpím akné mám ho na obličeji i na zádech,tak by se chtěla opálit,sluníčko mi dělá moc dobře.A nebo se opalovat nahoře bez,ale to se moc stidím to asi ne.Dneska máme ještě ten výborný gulášek,manžel mi ho pochválil že ho mám na jedničku!A co vaříš dneska ty dobrého? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.6.10 10:58

Jéé,tak to jedete za pár dní,to je krásná představa.Ani nevíš jak ráda bych s rodinkou taky k moři.Já bez podprdy sem se opalovala ale když jsem šla do vody tak jsem si ji brala,to jsem se styděla,je fakt že asi před známýmá nebo rodinou by mě to bylo blbý,ale uvidíš třeba tam holky podprsenku odložej a pak to už blbý není když nejsi sama.My dneska budem baštit hovězí polévku s drobením a kuřecí plátky s nivou a hranolky.Včera jsem tady nakládala takový mixy,chceme grilovat zítra,tak jsem myslela že naložím kousek vepřového na gril ale po rozmrznutí jsem zjistila že to je ovčí…no nic naložila jsem to taky a snad to bude dobrý.Pak jsem měla venku kuřecí prsa,tak jsem plátky nechala na dnešek a pulku jsem naložila do marinády na nudličky,takže to si dáme taky nějakej den.Tobě to pěkně vyšlo,aspon to nebudeš mít u moře vid.Jinak to je dobře že ti manžel gulášek pochválil,to potěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.6.10 11:46

My se dneska večer chystáme taky opékat,ale budeme mít točený salám a makrely.Manžel má dneska volno,zítra jde zas do práce.Jak jsem si četla tak vaříš samé speciality.Mám dny kdy vůbec nevím co mám vařit,a pak máme třeba nudle nebo špagety se sýrem.Vaří tvůj manžílek ,nebo je jak ten můj že se kuchyni vyhýbá?Měs. tam taky asi dostanu ,ale až na konci věci si sebou vezmu hlavně tampony.Budete se dneska koupat v tom bazenu?Přeji vám dobrou chut! :-) Syn mně už honí že má hlad,tak zatím papa. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
26.6.10 13:25

Také přeju dobré poobědové trávení.Manžel něco lehkého uvařit umí ale vyhýbá se tomu co muže :lol: .Já vařím docela ráda,ale taky samozřejmě to přemýšlení co uvařit…taky mě kolikrát nic nenapadá.Do bazénu budem dávat vodu ze studně,tak to bude ledárna,takže se musí trochu ohřát a ono to nevadí,Kristy ještě bere zbytek antibiotik,tak tam aspon hned nepoleze.Dneska jsme baštili na zahrádce,je to příjemný,je tam krásně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
26.6.10 15:12

To máte fajné že máte venku terasu,my máme velkou zahradu ale posezení máme až na hoře.Něž bych to tam všechno zanesla a zpátky přinesla,tak to radší udělám doma.Na svačinky chodíme jíst na balkon,v loni jsme si koupili tu stahovací roletu ale moc jsme ji ještě nevyužily.U nás se začína zase mračit tak nevín jestli budem vůbec opekat.Letos si koupaliště asi moc nevydělájí,bude vůbec léto?Ani jsem se neptala vy se někde chystáte,třeba na chatu,nebo jedno denní výlety.My jsme loni nikde nebyli,tak jsme si to letos vynahradily. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.6.10 14:48

Ahoj,omlouvám se že píšu až dnes.Včera přišla tchýně s tchánem,společně jsme taky nakonec opékali buřty a domu jsme šli až pozdě.Večer jsem se ještě bohužel stihla pohádat s manželem… :-x tak jsem se na to vyprdla a šla spát.Vubec nevím jestli pujde manžel na druhý odběr kvuli IUI,jak jsme se pohádali řekl mi že ne.Zeptám se ho za pár dní,ted to nechám.Jinak dopoledne jsme napouštěli bazén,je v něm voda ze studny,tak je to ledárna.
Co ms už se ti rozjela?Mě ještě ne,je to asi těma práškama rozházený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.