SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
21.6.10 21:01

To se mi teda fest nezdá,pokud je dobrý spermiogram,což vy máte a ty máš ovulku tak snad IUI je první krok.Četla jsem víc názoru že na Sanus v Hradci Králové se nadává,naopak Pardubice moc chválí.Já prosimtě 1.6 jsem tam byla na uvodním rozhovoru,třetí den ms na odběru krve,11den na ultrazvuku vajíčka jestli dorost do správné velikosti,tím že dorostl hned v sobotu vecer jsem si měla píchnout Pregnyl a 14.6 na IUI.vyšlo mě to takhle krásně v prvním měsíci.Slyšela jsem že za umělý se doplácí podle pojištovny od 7000 -cca 12000 za ty nutný potřebnosti okolo,tahle tři pokusy a čvtrtý 60 000 plus to okolo.Ale envím přesně jak Sanus,tohle je obecně.Jsou to strašný peníze.Tak ale bud ráda že by tvuj manžel by souhlasil i s adopcí,muj ne.Kolik si platila za IUI?Já 530 plus 60ty léky Duphaston,o těch jsem si teda myslela že jsou nutnost při IUI,tak jsem z toho právě blázen že ty nic nemáš ani žádný jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.6.10 21:30

Nabídl nám první to IVF protože mám jenom ten jeden vaječník,že u te IUI je málo procent.U nás to bylo trochu složitější,jak píšeš že ti nastala ms ta třetí den oděry krve a pak 10 den přijít na ultrazvuk .Jenom že mi pomalu rostlo vajíčko,já jsem ho měla až 20 den dobré.To bylo v pondělí a hned v úterý na IUI.Ve středu jsme jeli znovu jeslli vajíčko prasklo,tak že ano.Jak jsme přijeli domů tak jsme na sebe ještě hupsli.Já jsem nic víc neplatila,jen každou návštěvu u doktora 50kč.Kolik jsi platila vstupní prohídku my 550kč a to nám vůbec nic nedělali .Jak jsem už psala je to hodně o pěnězích? Měli by nám spíš pomoc než tahat znás peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.6.10 21:55

Tak to snad není možný,že je to jedno a to samé centrum :nevim: já jsem uplně v šoku 8-o .Za vstupní prohlídku jsem neplatila nic,za odběry,ultrazvuk,prohlídku,spermiogram také nic.Platila jsem jen za zavedení katetru se sparmiema těch 530kč.60kč za Duphaston jsem platila až v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.6.10 22:04

Já nevím jestli jsem to psala ,ale mi chodíme do Gyncentra.Aspon vidíš že všude mají jiné ceny?Taky hledím že jsi platila zas něco jiného než mi.Jsi tam aspon spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.6.10 22:35

Jo tak,já už nějak nevěřila jak mužeme platit tak rozdílně když to je jedno centrum.Tak to jo,když chodíš jinam,to bohužel jo.Na mě to moc mile v Sanusu pusobí,příjemný prostředí,velice hezký jednání,jak s paní doktorkou která ti na seznámení podá ruku,tak se setrama i s laborantkou.Mě se právě tak nějak hodně ulevilo,když jsem s nima začla spolupracovata cítím mnohem mnohem větší šance a naděje,že si říkám že že jsem se na ně měla obrátit už mnohem dřív. :lol: .Pujdu už chrupkat,ale zítra tady zas budu.Hezky se vyspi,dobrou :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.6.10 10:29

Ahojky Gábi!

Já se ti za včerejšek moc omlouvám za to nedorozumění,myslela jsem si že se mi už neozveš.Tak jak se dneska cítíš,já dobře nic mně nebolí.Já právě nemůžu napsat že jsem spokojená,personál je velmi příjemný a o doktorovi jsem ti už psala.Ten ti ani ruku nepodá a řekni jen podte dále.Já nemám řidičák a tak jezdí manžel a když jede kde to nezná tak pak zmatkuje.Poprvé tam jela s námi jeho sestra a manžel se jen díval,ale podruhé už musel jed sám a zvádl to dobře.Do Olomouce a do Brna mi nepojede to mi už řekl,tak můžu být ráda že jezdíme aspon do té Ostravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.6.10 13:46

Ahojky,škoda že tyhle centra nejsou na více místech vid?Já teda do Pardubic to mám docela kousek,vlakem čtvrt hodinky autem je cesta lepší to jo,ale jedno máme trochu rozbitý a druhým jezdí manžel do práce,takže ty vyšetření kde nemusel být manžel jsem objezdila vlakem.Sestra moje ta má obě děti z umělého oplodnění,ale je to už let 12 a 7 tak ta tenkrát kvuli všemu jezdila do Prahy a to se nacestovala.Prosimtě,zrovna řeším jestli to moje tělo je normální nebo je to reakce na ty léky…O prsou to jsem ti psala,to se nezměnilo ty bolej fest ale ted dva dny jen večer se mi furt vracej trochu zvratky do pusy a dnes už od rána,ale zvracet se mi nechce,často krkám a přitom blé…je to nepříjemný v puse.Jako kdyby se mi chtělo zvracet tak bych to viděla jako dobrý příznak ale mě se nechce,jen krkám a přitom mi to vlítne do pusy.Tebe to nezlobí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.6.10 16:55

Ahojky Gábi!

Já nevím přesně,ale můžeš to mít s těch tabletek.Když mi můj ženský doktor psal ti tabletky na ovulaci,tak vím že mi taky v noci bylo na zvracení a vůbec to nešlo.Až jsem přestala brát,tak mně to přešlo.Já právě nemám vůbec žádné příznaky,je mi dodře tak nevím, ale moc to mu nevěřím .Bylo by to super kdyby jsme to zas prožívali spolu?U nás to dojíždění je složitější,musela bych autobusem do Opavy,pak vlakem do Ostravy,a pak šalinou do centra.Radši se nám vyplatí auto,ale to musí jen manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.6.10 17:00

:mavam: To by bylo nádherný opravdu,vyměnovat si poznatky,posílat fotky jak nám roste pupek a pak i dětátka…jéé to jsem se hezky zasnila :hug: .Mám jedinou kamarádku kterou znám osobně co byla na IUI a tý se povedlo na druhý pokus a říkala,že kdyby ji doktor neutvrdil že je těhotná tak tomu nevěřila,vubec ale vubec nic ji nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.6.10 17:17

To by bylo opravdu super kdyby nám to vyšlo i podruhé,poprvé jsme o tom nevěděli.Já taky jsem u syna neměla žadné příznaky,doktorce jsem říkala že nemám ms,řekla mi že mám přijít další měsíc.A jak jsem přišla byla jsem ve třetím měsíci,ani jsem tomu nemohla věři.Pořád jsem se chodila dívat na průkazku,jesti je to pravda.Chodíš častěji na wc než předtím,já ano ale to je tak všechno.Manžel řezal dřevo a já jsem ho vozila na káře,snažila jsem se opatrovat tak uvidíme jak bude zítra.Ted vařím gulaš tak doufám že ho nepřipálím,to by mně manžel asi nepochválil. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
23.6.10 18:05

To by bylo vážně super,tak budem doufat :dance: .To já o prvním těhotenství věděla :poblion: až do pátého měsíce.První příznaky teda celkem šly,to jsem měla jen divnou chut v puse,jak kdybych kousala plomby :-? ale po týdnu či 14ti dnech se to patřičně rozjelo.Bolely mě strašně prsa a hned jsem je měla pěkný velký :lol: ,po čase se to ustálo teda.Ale měla jsem asi hrozně nízkej tlak,bylo mě na omdlívání,doufám že druhé těhotenství bude snažší,protože člověk už musí fungovat.Ty jsi musela mít pěkný těhotenství,to by se mi taky ted tak líbilo :lol: .Co se týče wc,tak to se musím přiznat…já jsem (chcanda)i tak,takže změna žádná.Taky odběhávám vařit,dělám smažený žampiony s bramborem.Tak at se ti gulášek povede,nechte si chutnat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.6.10 18:55

Manžílek má na večeři smaženku s bramborem,gulášek máme až zítra na oběd.Jak zahuštuješ guláš a jak ochucuješ?Jen jsem si maso podusila do měkka a zítra ho dodělám.Od manžela sestřenice ani nevěděla že je těhu,měla tenkrát 18let.Nani to fakt nebylo vidět,měla jen větší dupku,ale já myslím že to věděla.Tenkrát měla brigádu jako číšnice, v práci dostala takové bolesti do břicha že ji musela odvéz sanitka do Ostravy.Tam porodila krásnou dcerku Terezku.Jěště nás předběhli tak je starší o 8 měsíců než můj syn.A to ještě v těhu sbírala s náma brambory,tahala plné koše.Ještě říkala že měla normálně ms,jaký je tvůj názor?Taky přeji dobrou chut! A pak to mytí to je hrůza,nebo máš na to myčku? Taky bych ji chtěla ale manžel říká že jednu myčku doma má? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.6.10 09:27

Dobré ráno :mavam: ,promin už jsem se sem včera nedostala.Muj manžel má na myčku uplně stejný názor 8-o ale měl smulu já jsem si na téměř celou našetřila ještě dokud jsme se nevzali a ten zbytek jsem si vzala na splátky,neměl možnost protestovat :lol: :lol: .Tenkrát jsem toužila po stříbrné a ty byly docela drahý ale tím že jsem si dost našetřila to šlo.Jinak gulášek miluju :lol: :lol: ,zahuštuju hladkou moukou ve vodě rozmíchanou a dochucuju,sul pepř drcený kmín majoránka masox…mnam mnam dělám si na ten váš gulášek chutě :lol: .My dneska budeme mít česnečku a kuřecí sekanou s bramborem,plním ji do formy srnčího hřbetu takže pak moc pěkně vypadá upečená.Zrovna přemýšlím co ukuchtit na víkend? :roll:
A s tím těhotenstvím jak si psala,vím že ze začátku chodí ms a těhotná muže být ale tak nějak bych neveřila že to netušila až do konce,to se mi nezdá :nevim: co pohyby?Já měla teda vyrazný a krásný bylo když třeba vytlačila chodidlo uplně do břicha a byla ta nožinka vidět…tak se mi nezdá nějak že by tohle nevěděla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
24.6.10 11:05

Dobré poledne!

:lol: Ráda bych tě na gulášek pozvala,ale nevím jak ti ho poslat.Zapoměla jsem tam dát majoránku ale to nebude vadit když ji tam dám nakonec.Kuřecí sekaná s bramborem též musí být super,takové speciality doma nevařím.Nevím všem tvrdila že to nevěděla,neměla ani průkazku a nechodila ani na kontroly.Já jsi též myslím že to musela vědět,ale hlavní je že je Terezka zdravá. :dance: Jak se ti dneska daří a stále je ti tak špatně.Já se cítím dobře nic mne zatím nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
24.6.10 11:49

Je škoda že nebydlíme blíž u sebe,mohly bysme se navštěvovat a seznámit i ty našemanželáky :palec: ,třeba nám to někdy když bysme byly obě na mateřský vyjde :lol:,udělat si výlet a navštívit se.Myslela jsem na to že ti do soukromých zpráv pošlu pár fotek malý ale ještě jsem se k tomu nedostala,taky mi pošli,ráda se podívám.Majoránku dávám taky až když je to hotový už se nemusí vařit,takže se nic neděje že si ji nedala.Jinka jsem dneska dobrala poslední ten hormon tak,třeba mě přestanou tolik bolet prsa.Jinak je mi dobře,dneska mě zatím ty zvratky v puse skoro nezloběj.Víš že od 10dne když je vajíčko oplodněné začína vylučovat ten hormon a píše se 12-14 den už by měl test rozpoznat.To ti povím to je řekla bych při dnešních problémech veliký štěstí že mají zdravou dcerku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.