SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
30.6.10 17:02

Ahojky! :mavam: Tak už jsem tady,přijeli jsme až po třetí hod.Než jsem to vybalila,dali jsme si kafčo,tak ted ti můžu napsat.Nakonec jsem si ty dvou dílné plavky koupila,a manžel si plavky nekoupil .V jednom supermaketu jsou slevy,původně stáli 400kč a ted byli slevněné na 270kč.Syna jsme dali do koutku, tak jsem měla čas vybírat.My jsme si dali ve městě jen párek v rohlíku,a též budeme mít teplou véču.Máme rýži a vepřové maso a udělám okurkový salát.Včera jsem se dozvěděla že mi umřela bývala spolupracovnice,měla 46let ale super baba.Viděla jsem ji před rokem na pohřbu strejdy,a uplynul rok a odešla také.Jak se ti dneska daří,jsi už v pohodě.Já se taky snažím na to nemyslet.Musí se to přece někdy prolomit. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.6.10 20:59

To mě moc mrzí,to byla ještě mladá paní,to je smutný :cry: .
My se párkrát vykoupali v bazénu a sjeli jsme ke známým na chatičku,kamarádka má zítra svátek tak jsme tam vezli pozornost a popřáli jí.Škoda že není zítra volno,člověk by se zdržel ale takhle jsme jeli,zítra Kristy vstává do školky,tak aby neponocovala.
Jinak paráda že máš plavky,to by byla škoda opalovat se v jednodílných plavkách.To máte dobrý ty dětský koutky v obchodákách,u nás ani v Pardubicích nic takovýho není jako s dohledem.
Tak nějak na to vubec už nemyslím že se to nepovedlo.Spíš řeším že pokud se to nepodaří třeba do několika měsícu,jestli bych neměla dát výpověd.Takhle si zas říkám kdyby se to třeba za dva měsíce povedlo,tak se mi odcházet nevyplatí.Tak ted řeším spíš tu pracovní situaci než že se IUI nezdařilo.Ty to máš fajn že mužeš být doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.6.10 21:37

To představ minulí týden slavila narozky těch 46,a dneska má svátek.My svátky doma neslavíme,ale když někdo příjde tak mně to potěší že si vzpoměl.Ten koutek je jenom v jednom supermaketu,proto tam jezdíme.Je to tam kde jsem předtím pracovala,tak tam mám i kámošky.ještě počkej s tou prací,já vím že je to težký ale vydrž.Když pak budeš doma budeš na to myslet,a pak je to horší.Je to fajn být doma,ale když si tak dlouho doma tak jako já tak ti to pak nebaví.Lítám a starám se ,ale radši bych šla na chvilku makat,zase dělat něco jiného.Ale opravdu děláte nějak moc hodin,a máš tři přestávky.Dostaváš nějaké výhody pro zaměstnance.Myslím tím stravenky,prášek na praní,apod. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.6.10 23:00

To byla mladá,to je smutný.Taky jsem si ted poplakala,dívala jsem se jak operovali doktoři obličej té holčičky z Haity.
To já nemyslela být doma,ale odejít jinam.Doma bez peněz to bych nemohla být,to ne.
Máme naštestí stravenky,od začátku roku nám přidali na den i druhou,máme dvě přestávky tak dvě stravenky,jinak výhody žádné.U nás doma zas slavíme jako velké rodinné oslavy jen Kristynku,nás oslavíme jen decentně.
To je hrozný už je zas jedenáct.Zítra si zapnu pc hned jak přijdu ze školky,abysme stihli více zprávyček.Ted jdu na kutě.Hezké sny,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.6.10 23:09

Taky přeji pěkné sny!Papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.7.10 08:46

Dobré ráno! :mavam: Přeji ti dneska krásný volný den.Můj táta taky pracuje dlouhý a krátký týden ,ale dělá dvanácky.Pracuje taky v supermaketu jako ochranka u kasy.Ještě musím dneska domýt okna,všechno jsem to nestihla.Hlavně nevím co budu dneska vařit.Porad mi prosím něco rychlého a zdravého.To vaření my fakt dáva zabrat,hlavně to vymyslet co uvařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.7.10 09:13

Dobré ránko :mavam: ,taky bych brala 12než tohle..je to fakt dlouhý.
Já dnes vařím sýrový karbanátky z mletého masa s bramborem a udělám asi mrkvový salát.Stavila jsem se na nákup cestou a měli zlevněnou o 50%krkovičku,tak jsem dva balíky koupila.Uplně jsem pak dostala chut na segedín že bych udělala,jenže zas mám už rozmrzlý mletý tak zustanu u karbošu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.7.10 09:33

Je to fakt divný že děláte 14h,je vás tam málo že se nevystřídáte.A jak pak to děláte když má někdo dovolenou,nebo onemocní.První jsi něco pohledej ,a až pak dej výpověd.Udělala jsi mi včera chutě na ty šunkofleky,ale nemám uzený ale nahradím to točákem.Co ty na to.Mám ten parádní hrnec z dvojitím dnem,a neumím si ho vynachválit.Dělám v něm všechno a nic se mi nepřipáli,stál sice 1500kč ale za ti prachy to stálo.Můžeš v něm vařit i bez tuku,je to takový zdraví hrnec.Ted pošlu synka na dvorek,a já jsi umyji okno v koupelně,ale neboj budu stála na drátě.Ještě mi prosím vymysli polévku,napadla mi čočková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.7.10 09:58

Neboj,já taky normálně do šunkaflek dávám salám,to jen ted že zrovna měli zlevněný na 50% jinak bych ho tam nedala,to by bylo rázem z levnýho jídla drahý :lol:.Polévku taky budu vařit nějakou,aby tady měli co nejvíc jídla že ted budu v práci na ty tři dny.Asi vykostím tu krkovici a z tý kosti s kouskem masa udělám vývar,možná udělám i játrový knedlíčky…ještě nevím jak se mi bude chtít.Mám v plánu ještě rybyčkovou pomazánku,už na ní mám pár dní chutě :lol: .A vezmu si do práce na sváču.Taky jsem slíbila Kristýnce že si dnes pujde pohrát na hřiště,máme tady udělaný parádní velký nový,pošlu ti fotku,tak nevím jak všechno stihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.7.10 10:56

Na té fotce to hřiště vypadá dobře,to by se líbilo i mému synovi.Takové hřiště u nás nemáme,jedno lepší máme až na konci vesnice.Na to hřiště moc nechodíme,máme to dost z ruky.Syn by mohl na kole,ale já bych musela jít pěšky a to se mi nechce.Nakonec vařím tu čočkovou polévku,syn mi řekl že může být.Pamatuji se že naši kupovali uzené kosti,uvařili je obrali a udělali ti fleky s toho.Ale u nás ty žebra nemájí,tak nemůžu dělat.Je mi tě moc líto ,že budeš dělat ted tři dny ale budu na tebe myslet.Chodí vám tam dost lidí,aby ti to rychle uteklo.Máš tam třeba i čas vypít si tam kafčo nebo se napít vody,ted nemyslím o přestávce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.7.10 11:11

Hřiště je opravdu krásný,musím říct že se naše malé městečko snaží,máme i novou kašnu a sezení okolo taky moc hezký.Taky je to od nás kousek cesty,ale dá se to.Je tam spousta klouzaček a houpaček… :dance: .
No když ti povím radši zas tolik nepiju,protože pak chodím moc na malou a to mě už vyčteno bylo :pocitac: .Já čočkajdu moc nemusím,tak ji nevařím,dělá ji vždycky naše mamka když u nich přespámáve tak jí manžel dostane do lahví ještě domu,aby si ji užil :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.7.10 11:28

Tak já mažu do školky a pak na hřiště,písnu zas jak budem doma a bude trošku klidu.Dobrou chut a zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.7.10 18:13

Ahojky! :mavam: Tak já mám už okna umytý,a ted už dělám večeři.Budeme mít smaženku s bramborem,to má manžílek moc rád.Ted mně napadlo že jsme měli vejce na oběd ,a zase vejce.Už to mám v hrnci,ale to nevadí my máme vajíčka svoje.Promin že jsem ti neodepsala před obědem,ale už mi to nevyšlo.Jak jste se měli na hřišti,odpočala jsis tam a nabrala energiji na ty tři dny.My jsme v sobotu večer,pozvání na narozeniny.Ale manžel tam bude jenom na večeři pak musí do práce,nedali mu volno.Přeji dobrou chut k večeři! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.7.10 19:17

Ahojky,je ty se máš :potlesk: .Taky bych brala okýnka hezky umytý.Na hřišti jsme byli,malá si zařádila ale to víš já tam sedím v tom pařáku takže to bylo trošku umorný :roll: .Ale jak jsme přišli tak jsme si to na zahradě vynahradili v bazénu.Voda už konečně dnes má příjemnou teplotu :lol: .
Taky přeju dobrou chut.U nás to bude takovej mix,malá s manželem si dali šunkafleky,já dodělávám rybyčkovou pomazánku tak si ji pak namažu na chleba.Vývar se vaří…dřív jsem se k tomu nedostala,ještě jsem chtěla upéct něco sladkého ale vzhledem k času…no uvidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.7.10 20:34

Smaženka byla dobrá,ale málo jsem jí osolila.Manžel jsi ji dosoloval a synovi to stačilo.To věřím že se Kristýnka vyřádila,a určitě nechtěla jít domů.Měla jsi sebou aspon knížku,nebo jsi jen tak odpočívala.Máte to tam určitě moc pěkné,škoda že to nemáme k sobě blíž.Přišla bych ti umýt i ti okna,když chodíš do práce ale mám to moc daleko.Nic si s toho nedělej,za chvilku je stejnak budu mít špinavé.U nás musím péct buchtu nebo koláč skoro každý týden ,manžel jsi to vyžaduje.Je to mlsná huba. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.