SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
10.7.10 23:53

Ahoj,nestíhám nesvačím vubec nic už nestačím,promintě vážení mám skutečně zpoždění…včelý medvídci :lol: .No já fakt nestíhám,to je hruza.Člověk má volno a nesedne si k pc vubec. :jazyk:
U tchýně fajn,přijeli jsme odpolko ale hned do bazénu,pak na picu,pak večerní čajík a tuleníčko :hug: a ejhle je skoro pulnoc :think: .
Tak to bylo milé překvapení že měl manžel volno,to byl krásný den,vid?Taková sportovní slavnost to by se Kristýnce taky líbilo :dance: .
Tak jsem vymyslela že uvařím na zítra roštěnou s rýží a možná česnečku,co máš v plánu ty?
Tak papa,je už hodin,nezlob se,dnes jsem toho moc nenapsala.Zítra si to tady hned zapnu.
Dobrou noc :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
11.7.10 08:55

Dobré ráno :mavam: ,tak jsem po snídani a jdu nakrájet maso na roštěnou,frknu ji do papináku tak nemusím tak chvátat.Večer jsem dala prát prádlo,tak to musím ještě pověsit.Dneska se těším na tu grilovačku.Naložila jsem kuřecí prsa do česnekové marinády tak to bude doufám mnamka.Musíme po obědě zajít s Kristy do obchodu,nemáme tady skoro pečivo,tak koupím ještě kukuřičný klasy a dám je na gril.Jedla si je takhle někdy?Mě s malou moc chutnají ale manžel ten o tohle moc nestojí.
To máte fajn,že máte dovču s jídlem a ty nemusíš stát u vařiče.My byli vždy bez polopenze takže vaření k tomu,ale je fakt že nebyla ještě malá tak se to spíš dalo a manžel po máhal že myl potom nádobí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
11.7.10 10:11

Dobré ranko! :mavam: Mareček jsi pěkně užil kolotočů a dneska odpoledne půjdem znovu.Jeden kolotoč stojí 25kč,a to je takový vláček který jezdí pořád dokola.Na narozeninách jsme se měli taky dobře plno jídla že pak člověk neodolá a musí ochutnávat.Mají bazen tak se i syn vykoupal ,ale já jsem nechala plavky doma.Vytáhla jsem kuřecí stehna , udělám rýži a okurkový salát.Myslela jsem si když jsi neodepsala večer ,že tam asi spíte.Tak jsem se potom už večer na net nedívala.Kukuřičné klasy jsem nikdy nejedla,to u nás na vesnici to asi nekoupím.Jak to vypadá to se koupí v zelenině,nebo je to mražené.Taky jsme se tulili,musím toho využít jak je doma. :hug:Dovolenou máme právě bez stravy,ale kolem toho penzionátu jsou samé restaurace.Tak tam budem chodit na večeře.Ještě v srpnu bude u nás Odpust,tam bude ještě více kolotočů a stánků.Kolem půl desáté večer bude i ohnostroj,tentokrát půjde i Marek s náma.Vždycky mi ho hlídá tchýně,at mám večer klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
11.7.10 10:21

Kristýnka tam někdy spí když se jdeme někam na noc bavit,ale moc nechce.
Ty klasy u nás je prodávají přes léto někdy i na tácku nachystané ale mimo sezonu mražené.Taky to prodává jen Billa a někdy Penny,jinak v těch menších obchudkách je nemají,v Pardubicích se spíš seženou, na grilu jsou mnam mnam.Někdy si tam frkám i plátky kedlubny a to taky není špatné.Chtěla bych trošku pohubnout,není to tak zlý ale cítím se plácnutější trochu tak najedu na víc zeleniny.
To se bude Marečkovi ohnostroj líbit,Kristy na silvestra na ohnostroj chodí a pak na dětský den taky ale to je dřív třeba v 22hodin.Vubec tyhle akce všechny miluje,ikdyž který dětátko ne vid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
11.7.10 11:28

To máš pravdu že takové akce děti milují,ale je to i hodně na penízky.Právě mu to řeknu až ten den kdy to bude,když mu to řeknu dřív tak se moc těší a pořád o tom mluví.A pak třeba nepůjde a bude pak moc zklamaný.Taky je dobrý na grilu lilek kedlubna je super.Ty klasy nevím možná je taky někdy zkusím.Taky jsme se včera domlouvali že na dovolené budem papat více ovoce a zeleniny.At tam taky něco zhodíme,a ne že si přivezem pár kilo na víc. :-D Zítra pojedem odpoledne na mluvení ,tak se skočím zeptat do lékarny na ty tampony.Ještě musím vybavit lékarničku co si vezmem sebou.Zajdu taky ráno k dětské doktor.jestli mi nepředepíše pro syna antibiotika.Až přijedem z dovolené tak tu doktorka nebude,tak jen doufám že nebude nemocný.Přeji vám dobrou chut! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
11.7.10 11:49

No to jo,at máte sebou vše co by se tak mělo.Pak mi písni co ty tampony,to jsem zvědavá.U nás je nejbližší slavnost pout v Heřmanovým městci tak je na konci prázdnim,každý rok tam jezdíme.Taky paráda a to nemluvím každé jaro do Prahy na Matějskou pout ale to je brutus pro peněženky :cert: ,manžel tam má příbuzný tak to spojíme s návštěvou u nich a většinou jsme tam přes noc.
Já mám za moment dovařeno,tak pujdeme baštit a pak ven,tak písnu zas k večeru.Nechte si chutnat :palec: a hezkou neděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
11.7.10 21:18

Ahojky! :mavam: Tak jsme měli super odpoledne,Marek se povozil ani se neptej kolikrát.O půl deváté jsme přišli,syn se okoupal a už šel spát.Dneska musel manžel do práce,tak pak jsme tam byli sami.Taky bych se jednou chtěla podívat do Prahy,ne přímo na kolotoče ale jen tak po památkách a městě.Musela bych si vzít taky někoho kdo Prahu trošku zná.Zítra ráno o půl šesté mám malou brigádu,tchýně chce pomoc s koláčema.Děláme si svoje vlastní a jsou fakt super.Jak jste prožily vy parnou neděli? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.7.10 20:56

Ahoj :mavam: ,moc se omlouvám už jsem se sem včera nedostala.Ted píšu od manžela z velkého počítače abych nezapínala svuj na tu chvilku.Tak to byla parádní neděle,vid?U nás taky pěkná,večer jsne si ogrilovali,bylo to moc dobře naložený takže mnam mnam.
Psala ségra že sem jedou od středy do neděle,tak škoda že nemám ted krátký víkend protože mohli přespat u nás třeba ze soboty na neděli.
Jinak dnes v práci hruza jak jsou ty pařáky to je takový opruz tam být od nevidím do nevidím.Copak ty dvě čtrnáctky to se dá ale představa zas pátek až neděle :cry: :cry: :cry: .Jdu si dát kávičku,tak ti přeju krásný večer a i zítřejsí den,papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.7.10 08:55

Ahojky! :mavam: Nemusíš se vůbec za neděli omlouvat,prostě ti to nevyšlo.V pondělí jsi mně překvapila, že jsi písla. Ale nevěděla jsem jestli ti můžu odepsat.Tak jak jses měla v práci v těch vedrech,dostáváte aspon vodu zdarma na pití,nebo tam máte takový ten barel s vodou.Na mluvení dobrý doktorka syna pochválila,ale stále máme trénovat.V lékarně jsem si koupila ty tampony,stáli 54kč a jsou tam jenom 4 ks.První jsem uvažovala jestli je vzít nebo ne,ale nakonec jsem si je koupila.Co budeš dneska vařit na oběd,my budem mít brambory a smažený květák,nebo uvažuji o květákových placičkách.Nemůžeš si to v práci s někým vyměnit,aby si viděla tvoji sestru určitě jsi na ni moc těšíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.7.10 12:30

Ahojky :mavam: ,ty pařáky to je děs vid :roll: .Paráda že vás doktorka pochválila,Kristy taky má chodit ale ještě jsem ji nedala,R a Ř se naučila už sama,ještě někdy zašišlá třeba Š kde má být S.Jinak to jde.Ve školce ji před prázdninama moc pochválili že se velice zlepšila v mluvení.
Mnam květáček milujem :lol: ,já si vyndala kuře že ho vykostím odpoledne a zapeču od Maggi ten sáček s těstovinama,je to moc dobrý,ještě to vždycky víc ochutím aby to bylo výraznější a dělám zrovna dvojitý množství aby to bylo tak na dva dny.Dopolko se mi vařit nechtělo tak to udělám na večeři a ted jsme si dali jen těstoviny se šunkovo-sýrovou omáčkou.
Zítra sem okolo jedný přijede ségra a vezme nás do Pardubic,manžel tam po práci přijede taky.Klidně bych si směnu vyměnila ale to by muselo být na dva dny aby tady mohli spát a já pak nezvládnu dělat 4 nebo 5 čtrnáctek v kuse.Ze tří jsem opravdu hotová :jazyk: .Těším se až přijde manžel,dala jsem vychladit melouna do lednice tak si pak dáme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.7.10 12:55

To mně pak nenapadlo,že bys musela dělat v kuse bylo by to hodně náročné.To by ti myslím ani nedovolily,tak hle pracovat.Odpoledne zkusím napsat kámošce jestli, se k ní můžem přijít okoupat.Jestli nebude doma tak napustím Marečkovi na balkon vaničku s vodou.Tchýně ještě chce at jdu sbírat hrášek,ale půjdu až k večeru.Vůbec se mi na zahradu nechce,když nemáme ten bazen.Hlavní kdo ho nechce je manžel,že by se mudel o něho starat.Tak ti přejí pěkný odpoledne a večer se ozvu.Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.7.10 13:03

Taky krásný odpolko :potlesk: .Máš recht já bych na zahradě bez bazénku taky nevydržela,to se fakt nedá v těch vedrech.My máme jen ten velkej nafukovací jak jsou už s filtrem,takže taky žádnej převelikej luxus ale i tak jsem za něj velmi vděčná :palec: Měj se, :kytka: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.7.10 20:31

Ahojky! :mavam: Tak jsem zase tady, a budu se těšit až mi napíšeš.Jak jste se měli v tom parnu?Kamoška nebyla doma ,tak jsem synovi musela napustit vaničku.Na ten hrášek jsem stejnak musela jít,ikdyž se mi nechtělo.Ty spodní hrášky byli ožrané od slimáků,jsou fakt všude.Aspon že sestru uvidíš zítra,určitě se na ni moc těšíš.Máte si určitě co říct,když se tak dlouho nevidíte.Dívám se ted na Primu Hledá se farmář,tak jsem zvědavá co to zas bude.Ještě budu trochu žehlit,ale mám tam toho moc.Dneska to všechno nevyžehlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.7.10 20:36

Ahoj :mavam: ,to už je podezřelý :lol: :lol: :lol: ,taky jsem si odskočila od žehlení.Mám tam dvě pračky a třetí na zahradě ještě :-? ,takže budu ráda když vyžehlím aspon jednu.
Jinak odpoledne super,v bazénu se člověk vyřádí i my s manželem :lol: .Teda a ty tampony to je darda nato že jsou jen 4 :think: .Vem si i normální sebou a bude to ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.7.10 20:50

Tak jsi dáme závody kdo vyžehlí víc.Taky to žehlíš u telky jako já.Samozřejmě že si beru i normální tampony ,jen doufám že je nebudu vůbec potřebovat. :nevim: Jen abych to třeba nedostala dřív,když změním prostředí.Už máme dva kufry zabalené,ale cestovní horečku ještě nemám.To je hrůza zas tam je reklama,jak by nestačila jen jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.