SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
8.8.10 11:31

Jak to tak vidím máme asi stejný střih vlasů,já mám taky mikádo.Tak se měj hezky odpoledne,a taky přeji dobrou chut nedělnímu obídku!Papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.8.10 18:45

Ahojky,tak jaký si měla odpoledne?Já jsem právě doplela záhonek a pujdem grilovat,tak to jdu nachystat.Masíčko jsem tentokrát nenakládala,ale máme uzený stehna a takový párečky ve slanině.To počasí přímo svádí ke grilování nebo opékání,u nás se udělalo dnes takový vedro.Jinak jsem dneska zas prohlížela malý hlavu a našla jsem jen 4 hnidy,co jsem nejspíš přehlédla,tak si říkám snad dobrý,snad jsme to chytly uplně v začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
8.8.10 20:28

Po obědě jsme se dívali na pohádku,a pak jsem učila Marka jezdit na kole bez koleček.Pořád se naklání na pravou stranu,pořád mně ještě bolí ruka s toho držení.Zas jsem mu ty kolečka dala zpátky,nemám s ním moc trpělivost.Ale na to že má pět měl by to už umět,jak vidím jezdit mladší děti tak si říkám že je to ostuda.Tak to zas máte bezva baštu,no my ted nějak málo grilujem.Nechceš mi zas poslat vzorek,pořád mi děláš nějaké chutě.Ještě vlasy Kristýnce kontroluj,doufám že to bude brzy vpořádku.Dávala sis taky ten olej do vlasů,jak si říkala.Jak si to pak měla dlouho zabalené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.8.10 21:34

K olejovému zábalu dnes nějak nedošlo,vlasy vypadají že to snad bude dobré.To mě trápí zas jiná věc.Udělalo se jí u prciny něco jak puchýř a nějak se jí to rozlezlo.Dneska jí na to dávala jedna paní magistra nějaký speciální polštářky léčivý ale zatím žádná změna.Bála jsem se aby to nebyl pásový opar,ale to prý ne,tak jsem zvědavá co se z toho vyvrbí.Nikdy to ještě neměla.Myslela jsem že to má od ježdění na kole,že se nějak zapařila,jak se třela o sedlo :nevim: ,to zas Kristy už frčí na kole sebejistě,smyky umyslně dělá,jako ted se hrozně zlepšila,vubec se nebojí a frčí jako drak,ale taky ještě před dvěma měsíci neuměla.
Vzoreček posílám,stehýnko a páreček ve slanině…chytej…a máš to tam :palec: .
Jinak k tomu zábalu,mamka říkala že nechat to klidně celý odpoledne,ale to by stejně nevydržela,tak aspon 2-3hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
8.8.10 22:08

Zas musím být bez večeře…achjo!To je mi Kristýnky moc líto,ta holka též musí mít všechno.To si nemůže pořádně ani sednout,je to fakt pech.Ted si to Kristýnka všechno vybere,a pak bude celí rok zdravá.Já si myslím když budem pravidelně trénovat,tak to taky zvládnem.Hlavně s ním mít velkou trpělivost,jak spadne nebo už nechce tak to je konec.Ta želva nějak nežere,nemáš nějaké skušenosti.Nevím jestli do pátku přežije,když nežere. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.8.10 22:14

No já taky zírám,nejdřív ty vši…teda hnidy,ted zas tohle.Jsem hlavně ráda že to není ten pásový opar,to se léčí antibiotikama,nesměla by být v kolektivu…
Výuku jízdy na kole bez koleček,to padlo na manžela…jezdili vždycky když jsem měla pracovní víkend,měli aspon zábavu,takže tohle šlo mimo mě.No a s želvama,to ti bohužel neporadím,nikdy jsem je nechovala.Zkus juknout na internetu co píšou,nemám vubec tuchy o tomhle,já zjištuju téměř všechno na internetu,i o vších jsem tam četla,protože je malá ještě nikdy neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
8.8.10 22:32

Moc díky,to mně fakt netrklo podívat se na internet.My to může být jedno,ale Jana když umře hlavně kočka ,nebo nějaké zvíře tak to moc obrečí.Nerada bych jí řekla,že ta želva umřela ani nevím jaké má jméno.To je taková ochránkyně zvířat.Ani jsem ti nepsala že se nám v sobotu,vylíhlo 12 housátek ,tak máme malou nadílku.To máš fakt dobrého manžela,ten můj šechno necháva na mně.Pořád něco dělá na zahradě,ale na syna nemá čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.8.10 22:50

No vážně jak malá ZOO u vás vid?Tchán ten měl ještě loni slepičárnu,tak jsme se taky vždycky koukali na žlutý koberc malých kuřátek.Ted už mají jen kačeny ale taky trošku víc,tak vím že jsou miloučký maličký.To on manžel taky stále něco dělá,bud spravuje auta,nebo něco na zahradě…ale když jsem byla celý dny v práci,tak neměl na výběr,musel se postarat :lol: .
Pujdu chrupkat,hezky se vyspinkej a jestli pojedete zítra pro ten dárek,tak si užijte výlet,ikdyž nákupní ale to neva.
Dobrou noc :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
8.8.10 22:58

Moc díky,ale nevím kdy přijedem tak ti potom napíši.Mám se tam setkat s mamkou tak nevím kolik pojedem zpátky autobusem.Mějte zítra taky moc pěkně. Přeji sladké sny a dobrou noc! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.8.10 14:37

Ahojky,tak jsem na skok tady,ale za chvíli zas jedem do Lhoty,ukázat se ty paní magistře.Nějak se mi to nelíbí,mám pocit že stejný bolák má stehně,nejdřív to vypadalo jako puchýř nebo štípanec a ted je to takový no nic moc.Tchýně říkala jestli to nebude na antibiotika,něco v krvi.Zítra chce přijet naše mamka dopoledne a přespat tady,tak abych místo vaření oběda,netrávila po doktorech.Jsem zvědavá co řekne ta paní dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.8.10 16:31

Ahojky!Tak jsme si fajně prošli město,ani jsme moc neutratili.Markovi jsem koupila tepláky do školky,a ještě si vybral tričko.Musím mu ty tepláky přebrat,ty horší nechat na doma a ty nové do školky.Moc vám držím palečky,at to není nic vážného.To je dobře ,že s tam jela,aspon budeš mít jistotu.Ani jsem se tě neptala jak jses měla v sobutu večer s kamarádkou.Bolí mně nohy, a jsem utaháná,víc než by člověk pracoval.A to jsme jenom chodili po městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.8.10 18:19

Ahoj,teda ti musím popsat to drama.Včera ta paní magistra když malou viděla,strašně se jí to rozlezlo,tak nás okamžitě poslala do Pardubic na pohotovost.Tam z pohotovosti okamžitě na dětskou chirurgii,tam teda už nikdo nebyl tak jsme museli na dospěláckou.Kdybys viděla jak tam se mnou jednali,já pak v autě brečela,jako že to vypadá na popálení a jestli skutečně se ji nic nestalo,rozumíš jako kdybych ji to udělala.Strašný.Dneska jsme museli na dětskou chirurgii na převaz,okamžitě na kožní dětské.A představ si s největší pravděpodobností infekční impetigo,brali ji stěry…pokud by to nebylo tak si představ steptokok nejspíš.To vlastně vzniklo z jednoho jakoby puchýřku.Má to už strašně rozlezlý,chudinka moje.Že to mohla chytit klidně ve školce a souhra náhod.Je to infekční takže nesmí do kolektivu.Dostala jsem recept na nějakou nejučinější mast,která je luxus mezi mastmi,ale je prý strašně drahá.Tak ti mě a to jsem koukala,doktorka sama od sebe že to muže ve vyjímečných případech udělat napsala na recept aby velkou čáčs zaplatila lékárna.Obešla jsem 6 lékáren a nikde ji nemaj,tak nám ji do zítřka objednaj,takže ale dnes ji chudinku ještě nemužu namazat,jen máme takový nauštěný polštářky.Kdybys to viděla,má to fakt strašně strašný,jsem z toho uplně špatná.
Jinak se omlouvám ted tady mám maku na pár dní tak se sem tak často nedostanu,ale vždycky jak to pujde písnu.
To jsme dopadli,co?Z nevinného puchýře takový strašný bolák a to malá netrpí ani na opruzeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.8.10 20:33

Ahojky!To je mi Kristýnky,opravdu moc líto.Bylo mi to divné že jsi včera nenapsala,tak jsem si říkala doufám že se vám nic nestalo.Jak tě můžou takhle obvinit,vždyt zato nemůžeš.A je dobře že vám tu mastičku aspon zaplatí,a hlavně aby Kristýnce pomohla.Budu vám moc ala moc držet palečky aby se Kristýnka brzy uzdravila.Jak budeš moc tak se ozvi,budu na vás moc myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.8.10 22:11

Tak jsem z toho celá na nervy.Mastička bude až zítra ráno a bolavý místo se rozlejzá a rozlejzá.Mám moc velkej strach aby se ji to nerozlezlo až …aby mohla čurat a kakat,bojím se aby nemusela být v nemocnici,mám fakt strach.Zítra zas napíšu jestli mastička aspon trošku zabírá.Děkujem za držení palcu,ted to budem potřebovat.
Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
11.8.10 09:44

Ahojky! :mavam: Včera mi tu nešlo se nějak dostat,tak jsem ti nemohla napsat.Ale stále na vás myslím,a držím moc palečky,Nemysli na to nejhorší,mastička určitě pomůže.Taky mám špatnou zprávu,dneska ráno jsem to dostala.Mějte se a moc držím palečky! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.