SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
19.8.10 13:19

Ahoj,nic se neděje.Nám to dřív taky blblo,ted to nefunguje už jen vyjímečně. :kytka: :kytka:
Na pracáku to byla spíš schuzka kvuli papírování,dávala jsem zápočtový list a doklad o pruměrném příjmu,aby měli z čeho vypočítat podporu.
Mám takový tušení že to určo dostanu,ikdyž já to předpokládala díky těm nervum tentokráte.Začíná mě bolet hlava trošku a nějak se mi osypala brada,často mívám trochu horší plet když to mám dostat.
Jinak gratuluju babičce a dědovi k tak krásnému výročí :kytka: :kytka: :kytka:
Naše mamka odešla zrovna do cukrárny,dneska že je tady poslední den tak šla pro nějakou mlsku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.8.10 13:38

Ale je zajímavé ,že to dělá dost často.To jsme si myslím ještě nepsali,a vypli nám to dokonce na celí týden.Platí me to měsíčně,ani jsem se manžela neptala jak to pak vyřešil. Mněli by jsme mít nějakou slevu co myslíš,když to nešlo tak dlouho.Hlavně namaluj čerta na zed,moc ti držím palečky at ti to výjde .Ta plet přece nic neznamená.To bude te mít fajné zákusky ke kafíčku,at jsi pochutnáte.Jak je Kristýnce,je už v pohodě a chodí už ven .Zítra hlásí vedra,tak jsem moc zvědavá.Tak přeji krásné odpoledne ještě s mamkou a večer zase ozvu.Musím jít zase něco dělat.Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.8.10 13:58

To jo to je blbý když to nefunguje takhle dlouho,někdo ho potřebuje nutně k práci a pak to je prušvih.
Kristýnka dnes dobrala poslední antibiotika,tak zítra že hlásí pěkné počásko,tak s ní pujdu trochu ven,dnes se mi ještě nechce když je nic moc.Od pondělka jí dám na ten jeden týden do té nové školky,když už jsme zaplatili školné.Ale budu ji brát po obědě domu.To stejně tak utíká vid?Už je zas pomalu po prázdninách.O víkendu bych chtěla grilovat,za chvilku pomalu tepla zkončí,tak at si ještě užijem.
Přeju taky pěkný odpoledne,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.8.10 19:26

Ahojky! :mavam: To jsem moc ráda že se Kristýnce daří ,a že to tak dobře dopadlo.Kolik se u vás platí školné,a vždyt je předškolák tak by neměla platit.My jsme platily 150kč měsíčně, a od září máme navýšení na 180kč.Ale já doufám že už nebudeme platit,když bude předškolák.Tak jak jste se měli odpoledne,a jaké byli zákusky.Nemáš zas pro mně vzorek,k večernímu kafíčku.Pracovala jsem na zahradě,a pak ještě žehlila. Na úterý máme nahlášenou brigádu, budeme sbírat na poli brambory.Je doma ted nějáké ticho,když Mareček není doma a kde je středa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.8.10 19:40

Ahojky :mavam: ,měla jsem větrník a byl fakt mnam mnam.Počkej kouknu do lednice jestli tam ještě je…Ty máš kliku,dva tam ještě zbyly,tak vám je posílám :lol: Školné ted od září platit nebude,ale tohle je platba za prázdniny a to ještě musíme.U nás jsou platby docela o dost vyšší.V téhle druhé školce jsem platila okolo 600kč ale abych nekecala jestli v tom je i jídlo? :nevim: A v té naší myslím okolo 300,on to má Jára inkasem,tak už jsem to nějak zapoměla ale 300-400kč.S jídlem platíme měsíčně cca 1000kč.Někdy mín když stuně.
Je to nezvyklé ticho vid?To si umím představit.Jdu ještě naložit masíčko na víkendovou grilovačku :palec: .
Mám kousek krkovičky a kuřecí kousky.Tak se těším na mnamku.Musíme využít posledních teplejších večeru,už jich asi moc nebude :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.8.10 21:16

Tak větrník bych si opravdu dala,že ty my vždycky musíš dělat chutě.Já tě nikdy na nic nenechytám,ale já slintám futr.O tom grilování ani nemluvím,můžu v sobotu přijet.A těší se kristýnka do školky,Mareček hrozně moc a říká že se maminka spočne.Tchýně taky chce at ho beru po obědě domů,ale já jsem řekla že tam bude spát.Už máš vymyšlené co budeš zítra vařit na oběd?My ráno jedem do Opavy,tak nevím jakou rychlovku mám pak nachystat na oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.8.10 22:00

Kristynka se taky těší do školky,ale když si muže vybrat tak chce chodit domu po obědě.Říká mi že se těší že se seznámí s novýma dětma :lol: ,někdy mě překvapují ty její fráze :lol:
Zítra budem mít k obědu uzený a bud udělám bramborový knedlík s osmaženou cibulkou nebo kaši,to ještě uvidím.Taky jsem nevymyslela ještě co na víkend :nevim: ,ty máš už plán?
A jinak přijed na grilovačku,jasně :palec: Zatím jsem jen vymyslela polévku s droždovýma knedlíčkama,neví jestli vaříš tyhle knedlíčky,my je jako děti milovali :potlesk: ale co k druhému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.8.10 22:27

Tak já jsem vymyslela na zítra,sladké knedle plněné jahodama.Mám je od mojí zlaté maminky,tak budou určitě super než kupované.Na sobotu guláš,nebo čínu a rýži,polévku mám mrkvovou.Droždové knedlíčky ted nedělám,od té doby co se mi v polévce rozvařili tak ne.Bud bylo špatné droždí ,nebo mé levé ruce,tak je ted neumím a vařit nebudu. :think: My jsme doma dělali játrové,ale ty taky dělám.Zavařuji do polévky kudlásky,na těch vím že nic nezkazím´. :palec: A též musíte do školky v září přinést wc papír,1 balík ubrousků,10 ks papír.kapesníků,hrnek na pití.a kolik jste platily SRPŠ my 300kč na rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.8.10 22:39

Kudlásky,to zní hezky :palec: ,z čeho jsou?
Nosíme akorát balík papírových kapesníku,jinak nic.Kolik jsme to jen platili do toho školního fondu?Ted nevím ale taky možná 300kč.Víš co jsem právě zjistila,fujtajxl :poblion: jak jsem měla v květnu v práci ten uraz tak teprvr dnes mi zlejzá nehet na palci.Je mi z toho nějak blivno,je to trochu hnusný pocit.Drží jen na jedný straně a jinak je celej oddělenej.Trochu mě trne,tak jsem koukala když vylejzám z vany co se děje a tak jsem to zjistila.
Taky mě napadla nějaká čína na jeden den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.8.10 23:09

Na kudlásky ti zítra napíši recept,ale vím že jsou velmi jednoduché.Jak jsem si četla o tvém nehtíku,tak mně naskočila na rukách husí kůžu.Doufám že jsis to neutrhla,vždyt to musí moc bolet?Zítra se ti ozvu až přijedem,nevím jak dlouho se tam zdržíme.Dobrou noc ti moc přeji!Papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.8.10 08:49

Dobré ráno,jen jsem ti chtěla napsat že test opět negativní.Vím že jsem to čekala po těch nervech co jsem ted měla,ale stejně jsem ve skrytu duše doufala.Nevím jestli manžela dostanu na další,takže se bojím že tím pro mě sanžení o miminka končí a to je smutný moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.8.10 11:35

Ahojky! :mavam: Moc ti držím palečky, :palec: at ti to dobře dopadne.Zatím na to nemysli,jestli manžel půjde na další nebo ne.Kdy přesně jsi měla testovat,bylo to dneska.Já vím je to moc těžké,ale my to přece zvládnem.Tak co nakonec dneska vaříš?Já půjdu ohřívat ty sladké knedle,a polévku.Přeji dobré chutnání obědu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.8.10 12:51

Už si tak nějak myslím že mi není přáno druhý dítě.Až naspoupím někam do práce,tak stejně nebudu moc jezdit třikrát do měsíce do Sanusu.Ty jsi trošku v lepší pozici,tím že jsi doma,u vás je šance velká.Mužete kdykoliv když bude moci menžel.
Dostat jsem to měla dnes,ale testila jsem tím nejspolehlivějším testem s citlivostí 10,takže ten verdikt je bohužel správný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.8.10 13:15

Já jsi taky myslím že mi není dáno mít druhé dítě,ale budem přece bojovat.Ještě přece nechodíš do práce,tak toho využijte dokud jsi doma.Namluv manželovi že když budete mít v září 6 výročí svatby,že by to mohl ještě zkusit.Že by to mohl být pro tebe krásný dárek k výročí,a že by se to do třetice všeho dobrého mohlo podařit.Je to pro mně trochu výhoda,ale to taky hodně záleží na manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.8.10 18:48

Tak co,jaké jste měli odpoledne?Já vyžehlila zas horu prádla,pak přijel manžel z práce a jeli jsme autem na nákup.Pak po delší době ledová kávička a zmrzlina na zahradě.To bylo fajn.
Koupila jsem si krásný černý korzet,večer v něm manžela svedu :hug: a zkusím se zeptat na IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.