SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
7.8.10 10:04

Počkej ty jsi to na dovče nedostala??? Takže si nějakých 40dní bez ms??? :lol: :palec: No tak to by bylo fantastický,mám uplně husí kuži,to je skvělý :potlesk: A to si vydržela do ted neudělat si test,jo?Ty bláho to si dobrá. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.8.10 10:40

No ještě ne,nemám moc odvahu abych pak nebyla sklamaná.Budu ještě vyčkávat,a pak si ho třeba udělám stebou.Jak jsme si ráno psali,tak jsme si to poslali skoro stejně.Já co vařím dneska ,budu mít i zítra ale uvařím rýži i v pondělí pro manžela.Jestli nebude v pondělí pršet,tak bych chtěla jet do Opavy.Máme jít ke kamarádce její dcerka bude mít 6 let, tak bych jí chtěla něco koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.8.10 11:05

No tak to já vidím na 99% miminkovsky :lol: :lol: :lol: .Takhle moc zpoždění to normální není.Tak do těch pěti dnu po termínu ano ale tohle už je doba,to si mě moc potěšila.A já si kolikrát už říkala že ti musím napsat co ty tampony do vody,ale vždycky na to zapomenu a ty si je ani neozkoušela.
To já bych testila,už i teda z toho duvodu kdyby náhodou byl negativní abych mohla na gyndu pro injekci.Taky už jsem ji měla zhruba 3× co pohlavně žiju,ale to nebude tvuj případ určitě neboj.Tohle je velké zpoždění :palec: .
To by ti to krásně vyšlo jako mé kolegyni z práce,ta byla na IUI neuspěšně,protože mají spermiogram tragickej,rovnou jim řekli IVF,ale ze zákona musejí udělat aspon jednou IUI než udělají IVF…tak měla už doma léky za 8000kč a následující měsíc to nedostala a byla v tom.Dělá si z toho srandu,že ji museli nějak proštouchnout při inseminaci.
Co na to manžel,řekla si mu to?To vypadá že i zázraky se skutečně občas dějí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
7.8.10 11:22

Ahoj Gábi. Tak jsem dnes byla na UTZ 10 den.Měla jsem stimulaci Fostimonem. Doktorka mi řekla, že mám moc foliklu a že jestli mi všechny vyrostou,tak mi hrozí Hyperstimulační syndrom. Taky mi řekla, že by mi doporučila IVF a ne IUI. Protože co pak, když se mi chytí 4-5 embrií. Tak já vůbec nevím............ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.8.10 11:35

No já si to právě nechci moc připouštět,a to víš že mně to láka si udělat test.Mám strach si ho ještě udělat,abych nebyla sklamaná.Už tolikrát jsem byla,že zatím ještě počkám.Možná přes týden,když už je to tak dlouho sama tomu nemůžu uvěřit.Zatím to ani manžel neví,řeknu mu to až to bude jisté.Taky ti moc děkuji za podporu,vlastně to víš ty a holky emimina s kterýma si ještě píšu.Zakladatelka je už také těhu,a ještě jedna taky tak jsem si myslela do třetice všeho dobrého.Tak ti přeji dobrou chut k obědu! :lol: At vám chutná a nic nezbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.8.10 13:08
pavluskaca píše:
Ahoj Gábi. Tak jsem dnes byla na UTZ 10 den.Měla jsem stimulaci Fostimonem. Doktorka mi řekla, že mám moc foliklu a že jestli mi všechny vyrostou,tak mi hrozí Hyperstimulační syndrom. Taky mi řekla, že by mi doporučila IVF a ne IUI. Protože co pak, když se mi chytí 4-5 embrií. Tak já vůbec nevím............ :nevim:

Ahojky :mavam: ,na jednu stranu to chápu.Co když bys pak čekala třeba čtyř nebo paterčata,to by byl fest záhul,ale zas když máte výsledky že stačí IUI tak zas proč už IVF.Ty máš problémy s ovulkou že bereš ten Fostimon,já neberu vubec nic.Co na to přítel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.8.10 13:13

To já tě chápu,že to zatím tajíš doma,taky bych to asi řekla až bych si byla jistá,ale netestit se to bych tak dlouho nevydržela.Taky jak si píšu v jiných diskuzích,tak tam je už hodně těhulek.Týjo a to by byla paráda kdyby vám to vyšlo,ani IUI ani adopce,se kterou by manžel souhlasil a vše přirozenou cestou :lol: ty jsi štístko,to ti povím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.8.10 14:17

Ještě se opravdu moc neraduji,budu ještě vyčkávat.U Marečka mi doktorka nic neviděla,řekla přjdte za měsíc jestli to nedostanu.To jsem byla v srpnu,pak jsem šla v září a buch a byl tu třetí měsíc.Ale kté doktorce už dlouho nechodím,ted chodím k nám na vesnici.Jsem s ním spokojená,to on mně všude poslal na vyšetření i do Ostravy.Musím se podívat jestli nemá dovolenou,jestli ne tak bych ve čtvrtek asi zašla.Ted jsme obě čekatelky,jen nato nesmíme myslet.Půjdu ven zamést cestu,pak si dáma sváču a kolem pěti půjdu do kostelíčka.Půjdu se za obě pomodlit,at nám to výjde.Přeji krásné odpoledne,nevím jestli u vás prší.U nás pršelo ráno,a ted svítí sluníčko ale je větší vítr.Ještě k večeru se ozvu.Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
7.8.10 17:55

Jéé,ty jsi hodná že se pomodlíš i za mě,děkuju moc :hug: .
Já když byla poprvé těhotná,doktorka to taky hned neviděla,ale pak jsem přišla po 14 dnech a to už na ultrazvuku vidět bylo.Vzpomínám si na ty pocity,nádhera.
Představ si,odpoledne jsem poprvé odšivovala Kristynku,měla asi 30hnid ve vláskách.Doufám že je nedostanem také.S manželem jsme so prohlíželi hlavu a zatím čistý.Co Mareček,ten už vši měl?Copak Járovi tomu to neva,klidně se dá do hola,loni v létě jsem ho strojkem téměř do hola vzala,jemu to i sluší,ale já je nechci :pocitac: .
Za chvíli jdu ke kamarádce,opustil ji manžel tak potřebuje podporu a vypovídat se.Nejspíš u ní přespím,dáme si trochu vínka,tak abych nemusela sama v noci.Tak písnu zas zítra.
Hezký večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.8.10 18:17

Tak už jsem doma,a budu chystat večeři.A kde to Kristýnka chytla,to přece máš jak je někde v kolektivu.No my jsme ještě neměli,a doufám mít nebudem.Tak ti přejí pěkný večer ! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.8.10 10:05

Ahojky :mavam: ,tak já dnes nevařím :lol: ,Kristýnka spala u babičky ve Lhotě a my tam jedem na oběd,tak to je fajn.Dneska bych chtěla grilovat,tak doufám že nebude pršet,zatím to u nás vypadá dobře.
K těm vším,to musela chytit ve školce,ona vlastně chodila celou dobu,jen tenhle týden ne.Naše mamka mě poradila at nám promažu vlasy olejem a zabalím do ručníku na pár hodin,že to prý pomáhá,tak si říkám že to dnes asi udělám a možná i sobě,akorát si prej musím pak hodněkrát umýt hlavu že máš furt mastný vlasy,já jen doufám že je nechytnem taky.Ale jsem ji neviděla jedinou živou veš,jen hnidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
8.8.10 10:36

Ahojky! :mavam: Ty se dneska máš ,že nemusíš vařit.Ale já dneska taky moc ne,jenom uvařím rýži a pak vše ohřeji.Tak to radši s tím olejem zkus,já už si nepamatuji co nám naši dělali jak jsme to měli.Nebo zkus pak koupit nějaký šampon z lékarny,který je jen na hnidy.Neumím ti jinak poradit,protože jsem to ještě u Marka neměla.U nás ve školce ještě před prázdninama řádily neštovice,ale my jsme je nechytli.Tak jak se cítíš jsi doufám v pohodě,a to jsi se už píchla sama jako sestřička.Jsi fakt dobrá,já si do zadu nevidím,nebo si to pícháš do břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.8.10 10:48

Jsem zvědavá co nám tchýně dobrého uvaří :lol: .
Já jsem nám zatím umyla hlavu Orthosanem,ono je to na psí blechy…ale v drogerce nám to prodali že to pomáhá,tak zatím jsem použila to,nic lepšího jsem neměla a byla vlastně sobota po obedě takže se ani nic už nedalo koupit.
Tentokrát mě to píchla sestra v Sanusu,hned u nich,že mělo vajíčko správnou velikost,jen jsem si říkala proč tak vyšší hodnotu,vždycky jsem měla jen Pregnyl 5000 a ted poprvé 10 000.Ptala jsem se holek v jiných diskuzích a ty že mívaj jen 5000 a jedna dokonce jen 3000 ale ta byla jediná.Ta říkala že se zeptá že jde zítra na IUI,tak podle čeho určujou to množství.Jinak k těm neštovicím,Kristýnka je chytla hned první várku co začla chodit do školky,hned tu první zimu,ted jsem ráda že už je máme za sebou,říká se že jako malý je lepší že je maj.Akorát mě tenkrát bylo líto že přišla o všechny besídky,o mikulášskou jak ve školce tak tady co pořádalo město a i o vánoční ve školce…no co se dá dělat,ted už jsem ráda že to máme za sebou.Vši byli několikrát už ve školce,ale je neměla ani jednou,až ted :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
8.8.10 11:10

Tak to je opravdu zajímavé,jak si každý píchá jiné dávky.Tak mi potom řekni podle čeho se to pak určuje,že si byla podruhé a máš lepší kvalitu vajíčka.Já jsem se ptala p.doktorky že ještě neměl neštovice,a ona mi řekla že to nemám vůbec řešit.Ale je zajímavé jak byl ve školce zánět očí, nebo kašel tak to vždycky měl taky.Zatím jak byli ve školce nějaké akce,tak tám to vždycky vyšlo.Musím zaklepat na dřevo,ale u nás ve školce ještě vši neobjevili.Vím jak to je pak těžké se jich zbavit,moc držím palce at se s toho brzy dostanete.A ty máš dlouhé vlasy nebo krátké,dlouhých mi by bylo líto ostříhat.Jak by to muselo být,tak bych stejnak nemohla nic udělat.Ale ne dohola,to bych fakt nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
8.8.10 11:21

Tady byly vši už aspon 4×.Do hola to už se naštěstí stříhat nemusí.Kristy že nemá nijak hustý vlasy,tak tam ty hnidy byly docela dobře vidět,má je i takový světle hnědý tak to šlo,v tmavých vlasech to musí být užasný je hledat.Já je nemám dlouhý ale takový něco jako mikádo,uplně krátký taky ne.Budem se holt ted hlídat.Tak se zatím měj,za chvilku pojedem na obído,odpolko se přihlásím.Nechte si chutnat a hezké nedělní odpoledne přeju :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.