SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
4.8.10 12:50

Ahoj,před chvilkou jsem přišla ,měla jsem lítání na poště,v bille ještě s nějakýma papírama a tak.
Na dnešek jsem měla ješte uvaříno,zbyly nám šunkafleky ale pro Járu už ne,tak si myslím že večer udělám bramboráky,ty mi mužem kdykoliv :lol: .Tenhle týden mám pěkně rozjezděnej,v uterý v Pardubicích,zítra znova a v pátek taky.
Taky máme v plánu nějaký výlety,ale až v září nejspíš,manžel má rozjednanou práci až do srpna a často dělá i víkendy ted aby se to stihlo,ale v září pojedeme určitě.Máme v plánu ZOO v Praze,jela bych ráda do dinoparku,ale ten je od nás daleko tak to asi neklapne.Loni jsme tam byly a byl to překrásný výlet,tak zkusit v jiném městě,ale od nás jsou všechny moc daleko.
Co si nakonec vymyslela k obedu?To jo je milý chvíli vubec se nestarat o vaření,to ti věřím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
4.8.10 13:23

Tak nakonec jsme měli brambory a dušený špenát a opečený salám.Syn to moc nechtěl,ale manžel pěkně vylízal talíř tak mu asi chutnalo.My možná taky půjedem do dinoparku,máme ho blízko a ještě jsme tam nebyli.A můžu se tě zeptat jak to dopadlo s těma penězmi,musela si to zaplatit,nebo ti to odpustili.Já vím jak jsem dělala předtím v potravinách ,nebudu je jmenovat tak jsme museli platit i za špatné salámy a párky které už nikdo nechtěl.Nevím proč se to nemohlo odepisovat,ale museli jsme to zaplatit.Ted odpoledne jedeme za našima ,tak se ti večer zase ozvu.Přeji ti pěkné a klidné odpoledne,doufám že nebude pršet. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.8.10 13:40

Dinopark vřele doporučuju,jeden z nejlepších výletu :palec: :palec: :palec:
Zatím jsme museli zaplatit ztracené nepřijmuté balantinky,zhruba 400kč na osobu,ty jsme ani neviděli ale zaplatit jsme je museli,tamty cigarety jsou v jednání stále.Mohli by to řešit stále a stále,až mi dají výplatu červencovou a stravenky už mi to nebudou mít jak a z čeho strhnout,ale myslím že takový štěstí mě nepotká.Užijte si odpoledne u vašich,mě má taky přijet kamarádka,tak jdu trochu uklízet,zatím papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.8.10 19:40

Tak smažím smažím bramboráčky,jak trávíš podvečer ty?Tak jsme tady měli kamarádku :cry: opustil ji manžel :cry: tak to byla smutná návšteva.Život je pes :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
4.8.10 20:24

Zase my děláš chutě,pošli mi prosím zase jeden vzorek.Byli jsme u našich, a tatka griloval makreli v alobalu. Tak jsem plná až po dirku,ale jeden bramborák by mi tam určitě vlezl.Na dovče jsem zkusila tu kukuřici vařenou,a nebyla vůbec špatná.Tam bylo plno dobrých jídel,že nešlo vůbec odolat.U mamky jsem se vážila a ještě jsem dvě kila zhubla. I těch 400kč ,je dost pěnez jinak myslím že ti na výplatu nemůžou sáhnout.Taky jsem brzy sté roboty odešla,jinak bych tam možná nechala výplatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.8.10 20:31

OK,posílám vzorek :lol: .Taky bych brala mnam mnam takhle moci si vybýrat z hromady dobrutek,nevyvářet,nestarat se o baštu… :lol: .
Právě že mám podepsanou hmotnou zodpovědnost,takže špatný,myslím že strhnout to mužou ještě než mi to na učet odešlou :pocitac: .
Jinak vy jste taky měli mnamku,panečku to léto a grilování,to je stejně paráda vid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
4.8.10 21:08

Hlásím že mi ještě vzorek nedorazil.To je špatný že máš podepsanou hmotnou zodpovědnost,ale to se ted podepisuje asi všude.Ale stejnak je to bordel,že to musíš platit ikdyž s tím nemáš nic společného.A v těch potravinách jsme taky podepisovali,že nás můžou třeba dát do Ostravy nebo dál aby jsme pak třeba dali my výpoved.To bylo taky dobře vymyšlené,byla to moje nejhorší práce.Ted si aspon odpočineš od práce a všeho stresu a hlavně těch 14.To jsem ti opravdu nezáviděla,nechápu že jste neměli brigádníky nebo učně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.8.10 21:30

Tak to je bordel,já ti je faxovala :lol: :lol: :lol: .Je to blbý no,ta hmotka je jak píšeš už asi všude kde se dělá s penězma.Jo sehnat dnes dobrou práci není prča,co dodat :nevim: .Je to tak ty 14ctky to byla síla,první den v poho,druhý den horší ale ještě se to dá a třetí den už špatenka,těším se na normální směny.To jsem ti ani nepsala,potkala jsem v Pardubkách kamarádku,už jsem ji neviděla co jsme se přestěhovali,čekají druhé dětátko.Prošli třema neuspěšnýma IUI,třema placenýma neuspěšnýma IVF,čtvrtým plně placeným IVF a povedl se jim až pátý plně placený IVF.Víš kolik je to stálo?Radši si sedni :jazyk: 200 000kč.To je darda co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
4.8.10 22:22

To je opravdu částka,nejsou zadlužení!tTo by jsme si nemohli vůbec dovolit,moc jí to přeji ikdyž jí vůbec neznám.Jde vidět že o to druhé dítě hodně stáli,že to všechno podstoupila.Neboj taky nám to musí vyjít,a jednou se to musí přece prolomit.Manžel mi řekl že tam mám zavolat až v září,nějak se mi zdá že se mu tam moc nechce.Aspon že tvůj manžílek jsi dá říc,a v pátek to podstoupíte.Budu na vás myslet a moc držet palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.8.10 23:15

No jen si nemysli,odvázanej z toho není ale tak nějak s tímhle druhým se docela smířil,horší bude když se to nezdaří přemluvit ho k třetímu,z toho mám obavy.Radši na to nemyslím.Napíšu jak zítra přijedem,bude to nějak odpolko,jedem vlakem,chvilku se zdržíme u našich tak počítám dřív jak v pět doma nebudem.
Tak ti přeji hezký zítřejší den a ted sladké sny,papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
4.8.10 23:35

Tak tam dobře vyřid, a budu se pak na tebe těšit.Přeji taky zítra hezký den a pěkné sny.Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.8.10 18:17

Ahoj,tak jsme doma.Uf to je dusno,to je hruza :jazyk: .U doktorky jsem pořídila dobře,hned zítra na IUI,chválila že mám pěkně rostlý vajíčko 19mm,tentokrát rovnou tam mi sestra píchla dvojitou dávku Pregnylu,proč teda dvojitou to nevím a v neděli mám nasadit jednou tak velké množství toho Duphastonu.Manžel si ze mě dnes udělal srandu.Uplácal panáčka z hrnčířské hlíny,vyfotil ho a poslal mi mms na telefon že jako mi už toho dětátko stvořil,tak jsem mu odepsala že ho nakopu do zadečku až přijede :lol: ,četl to prý chlapum v práci,tak se společně pobavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.8.10 20:31

Ahojky! :mavam: No aby to hlavně nezakřiknul,a to vaše druhé vytoužené mimi přišlo.Tak máš aspon velkou naději,a zítra budu na tebe myslet a držet ti palečky.Zítra k nám příjde ráno pán,a bude nám na půdě měnit okna.Měli jsme tam ještě staré dřevněné,a jak jsem je myla tak jsem měla strach na ně sáhnout aby mi sklo nevypadlo.Půlku budem platit my,a druhou nám zaplatí od manžela mamka.Tak to aspon nebude taková pálka.V kolik hodin to podstupuješ at ti můžu držet ty palce. :palec: Myslela jsem že půjdem na druhé IUI zase spolu,ale snad půjdu v září také a ty už budeš těhulinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.8.10 20:37

My máme starý okna ještě v celým baráku,jsou sice opravený ale stejně jsou už hrozný.
Taky bych byla radši kdybys ted mohla taky na IUI,aby jsme na to byly dvě.Manžel tam má přijít ve 12,já ve dvě.Určitě to bude o něco dýl,poprvé jsem tam čekala snad třičtvrtě hodiny.Jinak kéž bys tak měla pravdu a vyšlo to,škoda že to nejde zjistit dřív.Tak okolo druhý mi drž palce i pěsti,díky díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.8.10 20:58

Tak aby ti to paní doktorka nebo doktor,ted nevím dobře zavedl-a.Potom hlavně odpočívej,nestresuj se a netahej nic těžkého.Já jsem ten den po zákroku ležela ikdyž jsem nemusela.Ani nevím jestli jsi věřící,já ano a moc prosím o přímluvu.Budu na tebe myslet,ikdyž budu pracovat.Snad půjdu v září,říkala jsem manžílkovy at s tím zase počítá.Když jsme už začali,tak přece tak brzy neskončíme.Naděje umírá poslední,přece se to musí někdy prolomit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.