SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
13.8.10 18:22

HLÁSÍM VÍTĚZSTVÍ NAD STAFILOKOKEM :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.8.10 18:44

Ahoj,to je škoda velká,už jsem to viděla na 100% že vám to vyšlo.U mě změna klimatu pusobyla vždy na ms že se dostavila dřív,tak u tebe to musí být obráceně,neskusíš přesto test,to je dost divný až tak veliký zpoždění.

Jinak se bohužel vyplnilo co jsem psala.Dnes nás pustili z nemocnice.Brečím štěstím že je Kristýnka jakžtak v pořádku,samozřejmě stále máme antibiotika a antibiotikovou mast,ale opravdu veliké zlepšení.Tím že neměla antibiotika žilně tak nás pustili na léčbu domu.To druhé ráno STRAŠNÝ doslova.Rozlezlo se to přes celý jeden pysk,do živa,nechutný.Hned ráno jsem běžela pro mast,potom strašný,v kuse mi tady plakala,čurat nemohla,pysk tak velký že nebyl vidět klitoris,je to strašný,když se něco takovýho přihodí a ty jsi tak bezmocná.Byl to nejhorší den v mým životě a to opravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.8.10 20:56

Ahojky!Tak jsem moc ráda,že to dobře dopadlo.Neumím si to představit,ale vím že to muselo být pro Kristýnku hrozné.Ještě v takovém věku,a už takové problémy.Držela jsem vám moc palečky,a stále je ještě držím at je to stále lepší a lepší. Má to vůbec cenu jsi dělat ten test,když jsem to nakonec dostala.Měla jsem to jenom dva dny,a prsa už mně nebolí.Někde jsem četla na diskuzi že když máš zpoždění,že mi nemusela přijít ovulace.myslíš že jsi mám zajít na gyndu,nebo stále vyčkávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.8.10 21:05

No fakt nejhorší dny mého života.Při těhlech nervech kdyby vyšla IUI to by fakt musel být zázrak,hlavně mi vubec ale vubec nic není.Po první prsa,žaludeční stávy,záda…ted mám pocit že jsem na ni ani nebyla.
Já bych si test udělala určitě,moje mamka měla ms ještě dva měsíce přestože byla už těhotná.Pokud by vyšel negativní tak bych se objednala na ten sedmý den na ultrazvuk.Týjo ale takhle velký zpoždění to je nářez teda.Určitě si ho udělej,opravdu takhle velký zpoždění že by dokázala změna klimatu??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.8.10 21:31

To ti věřím,že to musel být tvůj nejhorší den.Ale už to máte zasebou,a už bude zase jen dobře.A budete to nějak řešit ve školce,a měli to jen holky nebo i kluci.Já vím že ses ted musela stresovat,ale já věřím že se ti to podaří.Vždyt si říkala že máš ted zvýšené šance,tak na to hlavně nemysli.To mi připomína tu mojí kamarádku,taky to dostávala a byla těhu ani o tom nevěděla.Já jsem ten test hledala a nenašla,tak jsi půjdu koupit v pondělí nový.Nasadila jsi mi brouka do hlavy,ale moc to mu nevěřím.Vždycky to mám skoro 4 až 5 dní a ted jenom 2,to je mi nějak divný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.8.10 21:55

Taky by mě to přišlo divný.Každopádně testila bych na 100%.Příští týden jedeme do nemocnice na kontrolu tak uvidím co mi řekne.Nevím jestli se dostane do tý nový školky jak měla chodit ted v srpnu.Příští týden má ještě antibiotika a pak už je jen týden,Od září zas její školka ale to už bude snad v pořádku.Jsou to nervy takhle když to prožívají děti,ještě že jsem mohla být v nemocnici s ní,ta by se tam zbláznila sama,kor když by měla bolesti.Jinak to tam na tom dětským bylo moc pěkně zařízený,hrací místnost,všude obrázky a moc hodný personál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.8.10 22:20

Já jsi pamatuji jak měl Mareček půl roku,tak jsme taky museli být týden v nemocnici.Doktorka na neurologiji měla podezření na nádor v hlavičce,ale naštěstí se to nepotvrdilo.Taky se mi ta nemocnice líbila,plno obrázku,herna pro děti,ale syn byl ještě malý.Už jse jim ty prázdniny krátí,to máš pravdu.Od dneška do neděle je u nás odpust,pak jen v Kravařích a je znamení konec prázdnin.Přes týden byl u nás i cirkus,a řekla jsem synovi že si má vybrat bud cirkus nebo kolotočky.Vybral si kolotoče a já si oddechla,protože vloni se mi ten cirkus vůbec nelíbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.8.10 22:20

Jsem vyřízená,vykoupu se a pujdu chrupkat.Jinak ti musím napsat jak mě Jára potěšil.Přijedem domu a na každou tady čekala kytice z těch dlouhých velkých ruží.Kristynka má žlutý já žíhaný,to bylo miloučký.
Ozvu se zas zítra,ve vaně teda musím přemýšlet co uvařím…
Tak dobrou noc,těším se do naší postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.8.10 22:27

To ti věřím že se moc těšíš do postýlky,a já půjdu taky.Musela jsem dneska vstávat v pět hodin ráno,a péct s tchýni koláče.To je vidět že manželovi na vás moc záleží,a je rád že vás má.Tak přeji sladké sny a dobrou noc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.8.10 09:10

Dobré dopoledne :mavam: ,to bylo milé vyspinkat se ve své postýlce.Kristy chrupkala do ted.Včera už v nemocnici taky pořádně spala,ale ty noce před tím nic moc.Já teda vstávala ráno brzo na antibiotika a už jsem neusnula.
Co budeš vařit dobrého?Já vymyslela hovězí polévku s játrovými knedlíčkami a file pangase s bramborem nebo kaší,to ještě uvidím.A musím koupit brambory,chtěla jsem vařit gulášovou polévku a zjistila jsem že mám poslední brambory,takže tu až příště.Škoda že ti nemužu poslat test,v nemocnice jsem si koupila nějakej s nejvyšší citlivostí,byl trošku dražší než jiný ale ne zas nějak moc.Furt na tebe myslím,všechno by mi u tebe hrálo že by ti to mohlo vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.8.10 10:33

Dobré odpoledne! :mavam: Taky jsem spala dobře,že jsem o půl třetí ráno neslyšela bouřku.Podívám se ráno na balkon v květináčích plno vody,a ty lehké květiny ležely na zemi.Nejvíc mně štve že jsem včera vytírala balkon,a zas tam mám nepořádek.Jen to vymetu ,vytírat to nebudu.Vymyslela jsem na oběd brambory,jitrnici a zelí.Na zítra mám taky oběd od tchýně dostanu už upečenou kačenu,budu mít zelí z dneška a jen vytáhnu knedlík.Zkus mi prosím napsat značku toho testu,zkusím se zeptat v naší lékarně.Moc to mu nevěřím,to by fakt musel být zázrak.A ty si už zkoušela testovat,nebo jsi sis ho jenom koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.8.10 11:18

Je to značka Via-Med Baby test,taky ho mám poprvé,koupila jsem ho v nemocnici.Já ještě testit nemužu,měla jsem Pregnyl a ten ovlivnuje výsledek.Ale upřímně tentokrát s tím nepočítám,minule jsem doufala,navíc všechny ty příznaky ale ted nic a ty nervy,dost jsem se nabrečela.Samozřejmě přeju si to ale ani na to tentokrát nemyslím,měla jsem moc duležitějších myšlenek.
Jinak to máš fajn s obědama na tenhle víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.8.10 15:46

Manžel po obědě vzal Marka ven,a já jsem umyla nádobí a šla jsem si lehnout.To přece nic neznamená že nemáš žádné příznaky,a že ses stresovala.Moc ti držím palečky,at se ti zadaří.Zkusím se v lékarně zeptat,a ten test je jak teploměr a kde si ho dáváš?Ted půjdu chystat svačinu,chlapi mají hlad.Půjdem si dát ty koláče,co jsme včera pekli s tchýni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.8.10 17:12

Tak jsem zas tady,nešlo mi se sem dostat,furt že aktualizují server…Ty testy jsou na principu těch ostatních,takže podle moči jestli máš těhotenský hormon.Taky jsem pekla hned po oběde,přijedou babi s dědou se podívat na Kristynku,chtěli přijet včera do nemocnice ale tím že nás takhle pěkně pustili tak to tam už nestihli.Mezitím přijela sestra od manžela s rodinou,tak to tady je jak na běžícím pásu :lol: .Pujdu žehlit než někdo dorazí,mám toho tady zas nashromážděného.Večer musím odmrazit mrazák,naše mamka ho nedovřela když jsme byly v nemocnici a Jára na to přišel až druhý den ráno,takže si to dovedeš představit,fakt užasný.Ale mám toho moc,nestíhám.Ted jsem přišla z nákupu,neměla jsem ani brambory.Jára každý den v práci,pak v nemocnici za náma do večera,tak to tady podle toho vypadá :pocitac: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.8.10 18:56

Včera jsem ti psala že máme odpust,a manžel dostal jenom dneska volno.Tak se půjdem i s Marečkem podívat na ohnostroj.Tak se ti ozvu až zítra ráno.Ted jsi mi připoměla, že musím taky odmrazit a umýt ledničku i mražák.Ale udělá to až přes týden až bude Marek u babičky na prázdninách.Ve středu pojedem do Opavy,pak jsi ho babička vezme.Začala jsem odpoledne trošku špinit,a ted zase nic.Ale ten test jsi v pondělí koupím,a v úterý ráno si ho udělám.Jak se ted daří Kristýnce,at se hlavně brzy uzdraví.Přeji pěkný večer,a dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.