Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já se omlouvám že jsem ti nenapsala,ale zase jsem se tu neuměla dostat.Nevím jestli to třeba nebylo přetížené,tak jsem ti napsala na email zprávu.Já jsi myslím že jsi moře užijete i s Kristýnkou,byla jsem opravdu ráda že jel Marek s náma.Pak by ti zas Kristýnka chyběla,a stejnak bysis toho moře neužila.Víc ti napíši zítra,taky půjdu do hajan.Dobrou noc!
![]()
Dobré ráno
,ted jak chodíme do školky,tak jsme brzy vzhuru,jinak po tý nemoci byla pořád Kristýnka nějak nedospalá a vstávali jsme někdy až v devět…jé to bylo milý
.Tak jsem tady dneska brzo vid?
Musím na jojoplanetu.Prodloužili některý ceny a zlevnili o pulku,my jsme předtím ani nevěděli že to skončilo a Kristy chtěla ty navlíkací korále,tak o ně musím nějak napsat a poslat pár obalu,máme tam nějaký body za hraní soutěží,tak to nebude tak moc.
Ani jsem ti nepsala,včera mi upadl ten nehet na palci,fuj
,ale je to lepší než když to drželo jen na kousku,skoro do pulky už mám narostlej novej nehet,tak to není až tak citlivý jak po urazu.Co vaříš dnes dobrého?Já udělám večer ty palačinky,když už na ně mám těsto.Víš co jsem včera omylem zjistila?Jak jsme opékali buřty,tak já vždycky beru ty výběrový,Jára nemá rád ty kuřecí a koukáme že to jsou nějaký speciální na gril a ty byly tak dobrý,že jsem říkala že budem kupovat tyhle
.Co myslíš budou ještě nějaký teplejší večery?My hrozně rádi opékame a grilujeme a že máme na zahradě jak gril tak ohniště tak mužem kdykoliv.Škoda že jste tak daleko,přijeli byste na grilovajdu ![]()
Dobré ranko!
Vždycky jak nažhavím počítač,tak se první dívám na emailly.A říkám jsi psala mi tak brzy Gabka,ale vůbec mně nenapadlo že už začala Kristýnka chodit do školky.Hned jsem šla pro mobil a už mám tvé číslo uložené.Jak to vypadá bez toho nehtu,a nebolí tě to.My už na tu JOJO planetu nechodíme,protože se nám to zasekává.A už nevím ani heslo,a Mareček na to zapoměl.Na oběd budeme mít sekanou,vařené brambory,a okurkový salát.Palačinky mám moc ráda,ale můj syn nejí sladká jídla tak to doma ani nedělám.Já doufám že ještě budou nějaké teplé dny,protože zima zas bude dlouhá.Je to opravdu škoda že bydlíme tak daleko,protože my vůbec neopekáme.Ale jsem ráda že si aspon píšeme,že se můžu ti tady vypsat. ![]()
Taky tě mám uloženou
,myslela jsem na to hrozně v nemocnici když jsme vlastně byli neplánovaně,že ty to ani nevíš,takhle bych ti písla sms a bylo by.
U nás je to stejné,o sladký jídla stojí jen manžel ale já tak jednou za dlouhej čas,mám třeba na palačinky velkou chut,pak je udělám sním dvě a už je zas nechci kdoví jak dlouho,jestli je to tím že se člověk načuchá tou sladkou vuní?Co mám teda moc ráda je žemlovka od naší babi ale o tu zas nestojej tý mí dva strávnící
.Nám se taky seká ta jojo planeta,ale že jsou tam ty ceny tak zajdem občas.Pak přišel mail že je sleva 50%na nějaký ty dárky,tak jsem na to jukla a zrovna ty korále navlíkací z 37obalu na 14obalu,měli jsme tam ze soutěží 18bodíku,tak mám poslat jen 9obalu,tak to jde.
Nehet no nevypadá nejlíp,ale když si o to vubec nezavadím tak o tom nevím,takhle spíš když to bylo odchlípnutý ale furt to ještě drželo tak to mě vadilo víc.To ještě tak tři měsíce než doroste uplně,ještě že není zima,některý boty mě na to tlačej tak to mi je nepříjemný.
Taky jsem ráda že jsme aspon takhle v kontaktu ![]()
Tak za chvilku pádím pro malou do školky,pak se stavíme na nákup a na poštu,poslat ty jojo obaly.Nechala jsem napsat příjemce jí,tak bude koukat že má zasilku,těším se na to.Vždycky vytahujeme dopisy hlavně pro Járu a říká…proč nepřišlo taky něco mě?Tak ted dostane svou zásilku
![]()
Tak si nechte chutnat až budete baštit,papa zatím ![]()
Jak jsi my psala o Kristýnce,že to má hodně špatné tak jsem si myslela že se něco stalo.Ale říkala jsem si že je v pořádku,že ted asi nemáš na mně čas. Nebo i ten náš internet,bych fakt někdy vyhodila z okna.My to taky přišlo na email ta JOJO planeta,ale já už ty obaly vyhazuji.Tak to máte super ty korálky,to určitě nasbírate.Nám se tam ani žádná hra nerozjela,tak nemáme žádné body.Proč jsem měla pocit že ten nehet,máš na ruce.A ty to máš přitom na noze,to si ani ponožku moc neoblečeš.Já si večer musím dávat na nohy ponožky,večer je pak chladno.Dneska asi brambory nebudem sbírat,protože u nás začalo dost pršet.Radši bych to chtěla dneska,aspon by jsme to měli za sebou.Tak přeji dobrou chut k obědu!
Ahoj,tak jsem zase zde.Byla jsem tady u kamarádky na Čaji a holky si tam mezitím pohrály.Za chvilku se pustím do palačinek,takže ti pak zas pošlu vzorek,ju? ![]()
My docela z těch želé bombonu kupujeme nejvíc ty Jojo,tak jsem jednou když byla v hypernově nějaká akce na startovací balíček do Jojo planety,je začli sbírat.Tak do ted jsme jich nasbírali tak okolo 25obalu,dřív sem je vyhazovala.Ono kdybych měla od všeho schovávat obaly než bude soutěž,tak to by to tady vypadalo.
V sobotu se těším jedeme na tu pout,to tak rychle uteklo,říkala jsem na konci prázdnin,šup a on je konec prázdnin.Letí to vid?
Dneska jsem fotila v tý školce,jak jsem ti psala,tak jak bude čas,stáhnu to do počítače a hned ti nějaký pošlu.Ono to ve velký hned líp vypadá,ikdyž tenhle telefon fotí užasně,je to skoro jak foták ![]()
Tak já se už taky hlásím.
Prosím o palačinku se šlehačkou,tak mi ji pošli pomalu at mi nespadne šlehačka.Nakonec jsme ty brambory sbíraly,odpoledne nepršelo.Jsem moc ráda že už to máme za sebou,že jsme to nemuseli odkádat třeba na zítra.Mareček moc nepomáhal,ale pusa mu šla pořád.My taky kupujem jenom ty bombony JOJO ,protože takové ty tvrdé nechce.Předtím jsme ty obaly schovávali a posílali,ted už ne.Máme od nich tužky,pesexo,pouzdro,jestli chceš můžu ti ty obaly taky schovávat až jich budu mít víc tak ti je pošlu.Kam to chceš jet na tu pout ,do té Prahy jak jsi my předtím psala.To se určitě moc těšíte,sobotu máš za chvilku.
Tak jak šlehačka,nespadla při cestě? ![]()
To budeš moc hodná,to jo to jo sbírej mi obaly,děkuju moc.My máme jen pexeso a dětský hodinky,myslím že máme dvoje ty hodinky,tak se po nich podívám a taky je mužu Marečkovi poslat.Kristy má myslím oranžový ale jaký jsou ty druhý to už ani nevím.Tak jsem se byla podívat,Jojo máme volný červený a Orion modrý,tak kdybys chtěla pošlu ti třeba ty modrý at má Mareček klučičí.
Na pout jedeme do Heřmanova Městce,před 14dny byla v Chrudimi ale tam manžel nerad jezdí,takže to vždycky necháme na konec prázdnin až do Heřmanáku.Jinak do Prahy jezdíme na jaře,většinou v dubnu a míváme kliku,chytneme většinou hezký jarní den ![]()
Tak ti píši že šlehačka nespadla,a palačinka byla na výbornou.
Byla jsem se dívat do skříně tak máme doma 7 ks bombonů,Mareček je sní a obaly ti schovám.Pak ti je třeba pošlu za měsíc,až jich nasbírám trochu víc.Tak moc prosím o ty modré hodinky,ty ještě nemáme.Hodinky nemáme žádné,nebylo to už že jses už musela přihlásit na JOJO planetu a pak poslat ty obaly.Jak též když posílám nějakou soutěž ,tak to píši na Marečka.To potom vidíš tu radost,že mu taky něco přišlo.A už to hned trhá a dívá se co mu to přišlo.Nedávmo mu přišly ty uši od Shreka,tak to měl radost.Tak si Kristýnka taky užije trochu kolotočů,a zábavy.Bude to vlastně takové rozloučení s prázdninama.Manžel mi hlásil ,že bude mít od pondělí nucenou dovolenou .Budeme mít to výročí svatby,tak doufám že jsi někde zajdem na večeři.Zatím ještě nikdy nezapoměl,tak letos uvidíme schválně mu nic neřeknu.
Jé tak to pěkně vyšlo,volno výročí…ještě bych tam zkusila skloubit ultrazvuk před IUI.Ono by to tak vyšlo na příští týden,ale to bylo když jsme měli ms ve stejný čas,ted jak to přesně vypočíst vid,když byla minule nějak popletená hodně.Zkus na manžela že byste tam dojeli,když už má volno,co by na to řekl?Já jsem objednaná na příští čtvrtek.
Pošli mi adresu a hodinky ještě tenhle týden pošlu a já předem děkuju za obaly
.Pošlu to Marečkovi at má radost
.
My ted od JOJO soutěžíme poprvé,hodinky máme od nás z Billy,dávali se prvním zákazníkum asi k 5ti balení bombonu.A pamatuju si že ty Orion,to byly z jiného obchodu,asi za tři čokolády.Zrovna měli přijet ségry děti tak jsem je kupovala a paní že tam chodím tak mě dala dvoje
.
Jdu chrupkat,tak at se ti něco pěkného zdá
a zítra si zas písneme.
Dobrou noc ![]()
To bys byla opravdu moc hodná,že Marečkovi pošleš ty hodinky.Adresu ti napíši zítra na email,nemusíš vůbec spěchat pošleš to jak ti to výjde.Já jsem to počítala tak by mně ten ultrazvuk nevyšel,v pondělí by mně vyšel 18 den.A to je pozdě,to už jsem minule podstupovala IUI.Jedině tam zavolat a objednat se,a potom s doktorem se domluvit co bude dál.Zkusím se zítra s manželem domluvit,a pak ve čtvrtek ráno zavolat.Ale už to vidím špatně,určitě se bude vymlouvat na auto.Taky jsem uvažovala změnit centru,jsem tam nespokojená a myslím že akorát vytahují z nás peníze.Tobě dali velkou naději že ti dali ty léky,a u mně se ani nenamáhal a věděl že to nevýjde.Budu se stebou loučit půjdu už do hajan.Dobrou noc! A ještě jednou ti moc děkuji za hodinky.
![]()
Ahojky
,máš pravdu s tím centrem,to že si vlastně nedostala žádný léky či hormony na udržení plodu,Pregnyl nic to je nějaký divný.Hrozně tím snižujou šance.Vem si vlastně,já byla už 2× a stejně nic,natož pak bez léku.U mě zatím pokaždý vyšla IUI na 14den,ten by to vyšlo na neděli a to myslím nedělaj tohle,tak nevím jestli to urychlí tím Pregnylem a daj to na pátek
.Ted budu ráda že vlastně budu stimulovat z druhýho vaječníku,vždycky mě to vyšlo jen na levý myslím,protože jednou jsem vynechala tak si říkám jestli to ted třeba nevyjde že to bude druhý vaječník.
Co budeš dnes dobrého vařit?Já vyndala kuřecí stehna a upeču je a asi kaši a když stihnu tak okurkový salát.
Ahojky!
Zkusím se večer s manželem popovídat,jestli pojedem ještě do Ostravy,nebo změníme centro.Zas mi napíšeš kdy přesně půjdeš,a já ti budu držet moc palečky.Ty máš dva zdravé vaječníky,tak máš taky velké šance,já mám pouze jeden.Zkusím manžela trochu popohnat,zdá se mi že to nějak oddalujem.Tvůj muž do druhého nechtěl jít ,a už půjdete do třetího,a my stále stojíme. Ted toho lituji že jsem si neudělala řidičák,tak jsem pořád závislá na manželovi.Tak jsem mohla jezdit sama,a nemusela se ho pořád prosit.My máme dneska ještě sekanou, ale udělám k tomu bramborovou kaši.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.