SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
16.8.10 11:33

Víš každý člověk je jiný,tak si s toho nic nedělej.Možná že ti ještě někdo odpoví ,a budeš pak vědět víc.Na te alergologii bych trvala,ale zkus se i zítra zeptat za to nic nedáš.Tak ti přeji dobrou chut k obědu!Už mám oběd ohřátý tak půjdem papat.K večeru se ti zase ozvu,tak ti přeji krásný den!Papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.8.10 12:42

Také si nechte chutnat,ikdyž už jste asi nabaštěný :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.8.10 20:25

Ahojky! :mavam: Tak jsem se dívala na email,a ty fotky jsou fakt super.Až já budu mít taky fotky,tak ti taky pošlu.Jeli jsme na mluvení,a paní doktorka tam nebyla měla dovču.Manžel mně vynadal že jsem si tam měla zavolat,ale mně vůbec nenapadlo že bude mít volno.Jak mi jsme jeli na dovču,tak ona taky měla 14 dní volno.Tak jsme zašli do obchodů a koupila jsem Marečkovi ještě tepláky,kterých není nikdy dost.A obyčejné tenisky do školky na zahradu.Potkala jsem svoji bývalou spolupracovníci(byla to moje zástupkyně vedoucí,je asi o 4 až 5 let mladší než já)a za tři týdny porodí druhé miminko.Tak jsem se s ní chvilku bavila,a samozřejmě se ptala kdy mi budeme mít druhé.Tak jsem jí řekla že máme ted nějaké zdravotní problémy,že se chodíme léčit do Ostravy.Přišlo mi to potom moc líto,ale nemohla jsem plakat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.8.10 22:18

To ti uplně věřím,ty pocity.Člověk je samozřejmě přející ale trošililinku zamrzí že my nic takovou dobu.Já doufám že se dočkáme a já se moc těším a přeju si aby si my zítra napsala že máš na testíku //.Jsem celá napjatá :hug: .Zítra se ti ozvu až odpolko,jedem na tu kontrolu,tak na nás mysli,ale myslím že budeme pochválený.Naše mamka nakonec přijela už dnes,tak přesně ani nevím do kdy se zdrží,ale vždycky si sem sednu a napíšu.Tak se hezky vyspinkej,papa :kytka:

A zítra držím moc moc moc moc moc palce až budeš testit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.8.10 22:41

Ráno jak vstanu tak hned testnu,ale moc tomu nevěřím.Ale na druhou stranu mně bolí prsa,tak sama nevím a nechám se zítra překvapit.Moc ti děkuji že mi moc přeješ at mi to výjde,ale já to přeji i tobě at jsme na tom stejně.Budu na vás ráno myslet,a držet palečky at je všechno v pořádku. :palec: :palec: Taky přeji dobrou noc a pěkné sny! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.8.10 17:33

Ahoj :mavam: ,ty mě napínáš.Já myslela že to tady zapnu a hned se dozvím moc doufám dobrou zprávu :potlesk:
Jinak my u doktora v pořádku,že to má krásný :palec: .Dostala na to teda ještě jinou mast a dál koupat v tom hypermangánu a dobrat antibiotika.Ptala jsem se jestli jí uplně zmizí ten flek a prý zmizí,tak to jsem ráda,protože ho má přes celou prcku.Na tu alergologii že to nám napíše její dětskej obvodák.Stavovala jsem se v Pardubkách v Penny a koupila jsem jí hodně krásných ponožek měli ve výprodeji od Disnieho po dvou párech ve slevě za 15kč z 60kč.Tak to jsem ji vzala všechny co tam měli,6balíčku tak má 12krásný nový fusekle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.8.10 18:38

Ahojky! :mavam: Tak to nevyšlo, na testu byla jen jedna čárka.Nevím jestli nemám jít ve čtvrtek na Gyndu,trochu mně bolí prsa.Ale nevím co mu říc,abych nebyla za blbce.Nebo to odložím na další měsíc,a uvidím jestli ms příjde.To jsem moc ráda,že to u vás dopadlo moc dobře,a vše bude v pořádku.Však si zato trápení ,zaslouží nějakou odměnu a ty ponožky to je super cena.Ponožky a punčošky pořád potřebuješ,vždyt to pořád zašívám a stále mu roste noha.Už jsem mu zabalila věci k babičce na prázdniny,a napočítala jsem mu 9 ks tepláčků do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.8.10 18:52

Ježiš,tak to je škoda :cry: ,tolik jsem ti přála //čárky.Tak to fakt ta změna klimatu ti to musela nějak rozházet,ale že až takhle,to jsem blázen :nevim: ,ty naše těla si nějak s náma zahrávají.Zase možná čekat až na další ms,to by ti vyšla IUI až na říjen.Nezkusíš se objednat na 11den od prvního dne ms,přestože byla takhle divná,v nejhorším to doktorovi vysvětlíš jak se věci mají.
To se ti bude stýskat po Marečkovi,vid?Já jsem na Kristy dost fixovaná,tak dva dny jako dobrý,ale pak mi už moc chybí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.8.10 20:40

Ptala jsem se manžela kdy zas mám volat do Osravy,a řekl mi že nemám moc počítat s zářím.Musí dát auto na technickou kontrolu,a že neví jak to bude dlouho trvat.Mám ted pocit že začíná nějak polevovat,že se mu tam moc nechce.Ale řeknu ti pravdu,mně taky moc ne, je to tam takové divné.Ale dali jsme se do boje,tak se ted nesmíme vzdát.Kdy ty si budeš dělat test,at ti můžu držet palečky.moc ti přeji at ti to výjde.Mareček bude u babičky až do pondělka,dýl asi ne pak prý volá maminku.Je to potom takový divný pocit ,když není doma a představuji si jaké to je kdyby jsme byli sami. Musím děkovat že máme aspon Marečka,že nejsme sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.8.10 21:53

Já budu testit nejspíš v sobotu,když ms nedorazí sama,minule přišla dřív myslím o den či dva.
Já také nevím jestli manžela ještě na IUI dostanu,tak nějak ho do toho nutím vlastně od začátku,když já vubec nejsem smířená s jedním dětátkem.Po druhém toužím,vážně.Kristynka taky už zhruba od tří let,říká jak mi bude pomáhat,dávat mu čajík a tak,je to roztomiloučký.Vím že pro nás ale IVF ani adopce nepřichází v uvahu,tak se bojím že se ho nedočkám.Znám pár kamarádek kterým IUI pomohla,ale je fakt že měli výborný spermiogram,ten mi bohužel nemáme.Tak nevím jak tohle všechno dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.8.10 22:28

Ted jsi nejsem moc jistá,jestli by šel manžel do adopce.Předtím mi řekl že to mám nechat až jako poslední možnost,že se uvidí jak nám pomůže Ostrava.A ted vidím jak se mu do té Ostravy nechce,tak se bojím aby neobrátil.Mareček nikdy sám neřek že bych chtěl sourozence,ale jak jsem mu řekla já jestli by chtěl sestřičku tak že jo.Chtěla jsem mít tři děti,a ted můžu být ráda že mám aspon jedno.Ted 30.8 oslavíme 7 let našeho manželství,tak jsme mohli mít krásný dárek k výročí ale bohužel to nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.8.10 23:00

To by byla škoda,přátelsky jsem ti záviděla jen přátelsky,když si psala že by manžel s adopcí souhlasil :palec: .Já vím naprosto přesně že u nás to nehrozí.
Jinak gratuluju ke krásnému výročí,my budeme mít 24.9 6let :lol: Letí to letí,vid?
Já jsem si přála dvě děti,i manžel dřív.Říkal mi že pokud bysme Kristýnku neměli,že udělá cokoliv i IVF ale takhle na druhýho špuntíká…to je ve hvězdách.
Zítra jdu na pracák,mám tam domluvenou schuzku,tak se přihlásím až po obědě.
Tak at se ti něco krásného zdá,dobrou noc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.8.10 23:13

Máš pravdu že to manželství letí,a jsme skoro blízko jen o rok a měsíc.Jak to spolu oslavíte,my si zajdem na večeři.My odpoledne nebudem doma jedem do Opavy,tak se ti ozvu až přijedem.Tak ti přejí zítra krásný den,at ti ta schůzka dobře dopadne.A přeji dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.8.10 13:14

Ahojky :mavam: ,tak já z uřadu se vrátila v 11,naštěstí jsem měla zeleninu podušenou,kuře uvařený,takže jsem rychle jen udělala omáčku.Oběd jsme krásně stihli.
Máš pravdu,máme hodně společnýho :lol: ,snahu o mimíška,první děti,učes.....a ted jsme přišli že i pomalu výročí máme stejně,to je hezký :lol:
My to slavíme taky jen tak trošku,Jára mi koupí kytičku nebo jiný dáreček,já jemu taky.On že to má zárověn se svým svátkem,tak je pravda odchází ověnčem darama trochu více jak já :lol: ,něco dobrého uvařím,když je víkend rozděláme si lahvinku něčeho dobrého… :lol:
Užijte si výlet do Opavy,hezký den,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.8.10 12:48

Ahojky! :mavam: Já se moc omlouvám že jsem včera nenapsala,ale nám nešel internet.Už mně to s nima přestává bavit,asi se zeptáme na někoho jiného.Moje babička a děda slavili oslavu 65 let výročí svatby.Tak jsme měli takovou malou oslavu,u babi a dědy doma.Mareček je už u babičky a dědy na prázdninách,a přijede asi až ve středu.A nabídli ti něco na tom pracáku,nebo to byl jen takový pohovor.Ukázala jsem fotky Markovi i manželovi,říkal že jsou moc pěkný.Markovi se líbílo to autičko ,kde byla Kristýnka.Tak jak jste se včera měli u té lahvinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.