SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
6.7.10 22:14

Jasan pošli to,je fakt že hrnce tam nedávám,je mi líto místa ale udělám vyjímku,pošli vše :lol:
Ano,napíšu jak se vrátíme z Pardubic jak jsem dopadla.Budem se vracet taky až dýl odpoledne,tak navečír si písnem.Kdysi jsem roládu jednou dělala,která mi od kamarádky chutnala moc ale nepovedla se mi,tak od tý doby jsem ji nezkoušela.Tak písni recept a ozkouším tvou,snad se mi povede.Máme podobný myšlení koukám,sedím tady taky s mokrou hlavou,za chvíli si pujdu hlavu vyfénovat.Víš co je strašný,že já nevyžehlila ani jednu várku prádla,jak jsem měla v plánu,to je děs :think: .Aspon že je napečíno a navaříno dopředu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.7.10 22:46

No já si myslím že, důležítější je že máš uvařeno a napečeno.Já taky žehlení vždycky přesouvám,až na jindy všechno možné udělám jen to žehlení nemusím.Nezapomen že ti budu držet ty palečky!! :palec:Zítra si to s Kristýnkou pěkně užijte ,at vám i výjde počasí. Nebude vadit když ti tu roládu,napíši až zítra.Ještě jsem věšela prádlo a ted se chystám na to nádobí. Ráno mi zas dala tchýně úkoly,tak budu ráno lítat,vezmu si kolo a bude.Máme zítra ohřívaný oběd,ještě to rizoto tak doufám že to všechno stihnu. :nevim: Doufám že mi aspon Marka pohlídá,jinak bych ho musela vzít sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
6.7.10 22:59

Vubec nevadí,napiš recept až budeš mít chvilku klidu,ted hned ji píct stejně nebude,takže v pohodě.
Taky si užij zítra den se setřičkou,věřím že je pro tebe velmi vzácná když se vidíte tak málo.
Pujdu chrupkat,zítra navečír písnu co a jak.Tak dobrou,paa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.7.10 23:18

Tak si to zítra taky moc užijte!!Moc se těším na sestru až si pokecáme?Taky se budu těšit na večer až si zas písnem!Papa :mavam: A přeji taky dobrou noc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.7.10 13:23

Ahoj :mavam: ,tak konečně to tady funguje :palec: .Děkuju za recept,vypadá moc lákavě,doufám že ji zvládnu,zdá se trochu těžší.
Tak na IUI jsem kvuli manželovi nejela,moc mě to mrzí :cry: .Zkusím večer normální milování protože mám píchlej Pregnyl ale má být styk za 36hodin a to vlastně nebude,tak to nevidím nějakou vyšší šanci.
Byla prča :lol: píchnout si ten Pregnyl sama sobě do zadku,to ti povím,připadám si jak zdravotní sestřička.
Včera v práci to celkem šlo,ono já vlastně měla jen jeden den a to se v poho zvládne.Jaký si měla den ty?Jdu trochu šurovat,je tady jak po výbuchu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.7.10 17:12

Ahojky! :mavam: Včera už to normálně šlo,to měli asi jen nějákou poruchu ten den.To se ti jen zdá že ta roláda je těžká,ale je lehká jak facka.Když ji zvládnu já,tak ty ji určite uděláš taky ještě lepší. :palec: To slovo neznám ,co to je šůrovat?Tak to je mi líto že jsi nešla ,a já myslela když ráno nepíšeš že jsi určitě jela.A moc jsem ti držela palečky. Co ti manžel na to řekl,že se nemůže uvolnit, nebo jak ti to vysvětlil.To si teda dobrá že si to pícháš sama,já bych to asi nedala.Včera jsme byli doma a trhali jsme hrášek,vzala jsem si ty nové plavky tak jsem se trochu opálila.Dneska jsme zajeli za bábi a půjčila mi dva kufry,tak už začnu pomalu balit.Já jsem volala několikrát do Gyncentra,ale nikdo mi telefon nezvedl.Asi mají dovolenou,tak pak tam zavolám až přijedem z dovolené.A kdy budeš mít další termín IUI,možná že půjdem zase spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.7.10 19:45

Ahojky,byla jsem s Kristy celý dopolko venku,tak jsem napsala až po obědě,nejdřív na nákupu a pak na pokec u kamarádky a pak chvilku u tý kašny jak jsem ti posílala fotku,oni jsou tam dvě houpadla tak se malá zhoupne a pocáká vodou.Šurování je uklízení :lol: .Tak něco jsem poklidila,zametla vytřela,poklidila koupelnu…ale zdá se mi to nekonečný,zas už tady mám jednu várku suchého prádla.
Manžel mi řekl že dva kolegové museli na jinou práci,tak na to zustali jen tři tak že nemohl…ikdyž já si myslím že by mohl šlo o hodinu a pul takže kdyby chtěl tak to mohl kolegum vysvětlit o odjet si.Příší termín ultrazvuku bude zas 11den další MS v srpnu,ale co když zas nebude moci?Tak se mimča nedočkám nikdy.
Dneska se ségra s rodinkou vracela z dovči z Řecka,fantazie psala.A kdy že přesně odjíždíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.7.10 20:49

A já jsem si opravdu myslela že se nechal přemluvit,a že si to dneska podstoupila.Je mi to moc líto,s těma chlapama to je fakt někdy těžské.Možná že opravdu nemohl,ale nevěš hlavu my to zvládnem.Neboj brzy se dočkáme,ale musíme chvíli počkat až na nás příjde řada.Zkus te to dneska večer a možná se vám to povede. :palec: Jedeme v neděli ve 4 hod.ráno z Ostravy.Tak jsem nad tím uvažovala ,že se musíme ve čtvrtek rozloučit.Pak máš dlouhý týden a jsi doma ve středu a čtvrtek že?Zítra večer jdeme zase na další narozeniny,a manžel jde zase do práce,ale od čtvrtka má dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.7.10 21:05

Jéé u vás je to samá oslava ted :lol: ,vid? Tak to už máte za pár na dovču,já už bych měla předcestovní horečku :lol: ,jsem blázen .To jo,pátek sobota,neděle se k počítači nedostanu,tak to vám popřeju kráááásnou dovču ve čtvrtek.Manžílek tvuj je taky pořád v práci vid?Muj taky dělá ted celý víkend,tak zítra sjedem k jeho mamce at tady nejsme sami s malou.Volala mi tchýně že nás vyzvednou dopolko,tak nemusím vařit,najíme se u ní :potlesk: .Taky jsem se dnes trošku slunila,u tebe to je dobře,když máš základ a nejedeš k moři bledá,pak se snadno spálíš,tak jen tak dál :palec: at přijedeš krásně opálená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.7.10 21:34

Máš pravdu u nás je pořád něco, ale to je všechno ze strany manžela.To máš bezvadné že nemusíš vařit,a já už dnes nevím co budu zítra chystat na oběd.Už se těším až na dovolené spočnu od kuchyně,jenom si na sváču uvaříme polévku jinak budem chodit na papání.Já vím my se budem užívat léta a válet si šunky,a ty budeš makat,ale my jsme v loni nikde nejeli.Tak si to ted musíme trošku užít,hlavně se odreágovat a odpočinout. A to myslím hlavně manžela protože jsi to zaslouží,pořád též maká pátky svátky prostě furt.Jak chce volno tak ho stejnak nedostane,protože jich tam je málo.Rozumíš si dobře z tchýni,já ze svojí nemám problém ale někdy má názory že to pak nemůžu rozdýchat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
9.7.10 23:20

Mám taky dobrou tchýni,ze začátku maličko nesouhlasu v názorech bylo,ale čím dýl se známe tak máme lepší vztah.Dokonce ona stojí řekla bych víc na mé straně než na manželově když je nějakej neduh.Jako vykáme si teda,ale je fajn,taky nám vypomáhá,maso nebo vajíčka a hodně pro Kristynku.Mám ráda když si uděláme čas a jdem spolu k vietnamcum nakoupit si něco hezkého,to je sranda vždycky.Před dvouma rokama soutěžila v něco jako miss babička :potlesk:
Já vím že si dovolenou zasloužíte,to já vám to moc přeju a držím vše co se dá at si z ní něco přivezete :andel: .Taky jsem neměla vymyšlíno co uvařím ale když sobota dopadla takhle tak stačí vymyslet na neděli.Ještě jsem teda vyndala maso,že naložím aby jsme si ogrilovali bud zítra nebo v neděli večer.
Manžel už spí,nebylo mu dobře tak mi bylo blbý ho znásilnit,myslel by si že to dělám jen z toho jednoho duvodu.Takže tenhle měsíc je asi pasé,ikdyž zítra je samozřejmě taky den,ale když to nevyšlo rok a pul tak pochybuju že zrovna tenhle měsíc,když už vlastně ani ten Pregnyl nebude učinkovat a bude po ovulce.Ach jo ach jo.
Pujdu spát…dobrou noc,zase zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.7.10 23:45

Taky si myslím že je to dobře ,když se vychází s tchýni.Ale někdy má takové řeči ,že mně to třeba i pak mrzí.Upekla jsem po druhé stejnou buchtu,a ona ti řekne že je suchá že ta poprvé upečená je lepší.Přitom jsem jí dělala úplně stejně.Taky jsi tchýni vykám i s tchánem už je na tom lepší.To mně mrzí že nic nebylo,ani malé tulení.Nezoufej bude zase líp,možná že je unavej vždyt taky pořád maká.Tak přeji Dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
10.7.10 08:41

Dobré ránko :mavam: ,jak si se vyspala?A jaký si vymyslela nakonec oběd?Já na zítra udělám asi možná kuřecí řízky s kaší…ještě uvidím jestli mě napadne něco lepšího,musí jim to tady zbýt aspon na pondělí co jsem v práci.
Tak nakonec tulení bylo :lol: :lol: :lol: ,někdy mě manžel v noci vzbudí hlazením a provokáním :palec: ,spala jsem umýslně nahá abych ho trošku provokovala a zabralo to.Ikdyž teda říkám potom Pregnylu máš mít styk za 36hodin od injekce,tohle bylo mnohem dýl. :nevim:
Jdu naložit maso na grilovačku,ale dáme ji asi zítra a pak mám v plánu ozdobit ovocem dortový korpus a zalít želém,vezmu ho ke tchýni.Tak myslím po desátý pro nás přijede tchán že sem jedou a nebere nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.7.10 10:34

Dobré ranko! :mavam: Vyspala jsem se celkem dobře,ale málo .Tak jsi to tam pěkně užíjte,a udělejte si bezva den.Nakonec budem mít brambory a opečený lančmíd.Tak vidíš jak si ho přinutila aspon k tulení,možná že vám to vyšlo.My půjdem odpoledne se synem na kolotoče,je totiž u nás Sportovní slavnost.Musíme tročku roztočit penízky,ale ne zas moc.Podvečer než půjdem na tu oslavu ti ještě písnu,berem sebou i Marka tak tam nebudu dlouho.Hezký den! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
10.7.10 18:41

Ahojky!Tak mi už jdeme na tu oslavu.Manžel mně dneska potěšil a řekl ,že má dnes volno. Ale řekl mi to až ted večer.Tak jak potom půjdu uspávat syny,tak ti písnu doufám že už budeš na netu.Tak jak jste se měli ,určitě super když tchýně je fajn. :palec: zatím papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.