SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
1.7.10 21:09

To máme manželíky skoro stejný,já pěču někdy i dvě týdně.On to pak snídá každý den.Nakonec jsem se do pečení ještě pustila,peče se mi ořechová bábovka :palec: .
Na tom hřišti,jsem vždycky trochu ve střehu,je to dost veliký,mívám trochu strach aby z něčeho nespadla,ikdyž malá vždycky že se bát nemusím,že dává pozor,nikde kde se nemá neleze…ona je taková rozumbrada :lol:
Už máš cestovní horečku z dovolené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.7.10 22:02

Kupuji si časopis levné recepty a s toho ,vždycky něco upeču.A dole mám tchýni která mně bud pochválí nebo ne.Většínou mi řekne máš tuhé,měla si tam dát více toho a toho.Musím ti říc že mně moc nechválí,ale manžel ten sní všechno.Někdy má pravdu,protože mi jsme doma moc nepekli.Dívala jsem se na netu na Odsouzené,tak ti píši až ted.Sleduješ nějaké seriály ,nebo dokumenty.Ještě se dívám na rande na slepo.My jsme se manželem taky seznámili na slepo a to přes inzerát.Chodili jsme spolu tři roky,pak jsme se vzali.Letos v srpnu oslavíme 7 let,to se říká že nastane krize.Doufám že ne,ted musíme držet při sobě.Ještě nemám cestovní horečku,ale už si dávám věci na jednu hromadu.Pak to jenom hodím do kufru.Nechceš mi vyžehlit,tu práci fakt nenávidím.jak se ty připravuješ na dlouhou šichtu,budu na tebe myslet.Hlavně at tito brzy uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.7.10 23:08

Ahoj,promin už jsem nestíhala napsat.Dopéct bábovku,nachystat svačiny,připravit Kristynce věci,umýt si hlavu…a je zas jedenáct.Drž mi pěsti at to tam zmáknu a já hned v pondělí písnu.Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.7.10 23:11

Držím ti pěsti,a přeji dobrou noc!Papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.7.10 09:33

Ahoooj,konečně zdravím po těch vražedných třech 14tkách :mavam: :mavam: :mavam: .
Byla to zas síla,hlavně v sobotu jsem se 2× tak vytočila že jestli to dopadne podle jejich plánu,opravdu končím :cert: .Ale ted k tobě,jak si se měla?Ty určo líp vid?Co budeš dnes vařit?Já rizoto a konečně udělám tem mrkvový salát,minule jsem ho plánovala ale nestíhala.Co szn,jak si užívá že je s tebou více doma a nemusí do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.7.10 10:04

Ahojky!! :mavam: :mavam: Jsem moc ráda ,že ti už můžu napsat.Včera na mně přišla nějaké depka,a neměla jsem se nikom svěřit.Přišlo mi to nějak všechno líto,že jsem neschopná a že meumím ani mít druhé dítě.Někdy mám takové dny,ale dneska je to zas dobrý. V sobotu jsem byla večer na narozeninách,a dneska kolem čtyř jdeme na další.Manžel musel jít v sobotu večer do práce,tak jsem byla sama.Dneska večer jde též,tak budem večer doma.A můžu se zeptat čím tě vytočili,a opravdu končíš?To si přece nemůžou dovolit! :cert: Dneska máme stejný oběd,též budem nít ryzoto vepř.masem.Syn je rád že je doma,ale o školce stále mluví.Hlavně o tom je ho kamarádovi,že k nám příjde domů si hrát.U nás začalo pršet,tak jim to počasí vyšlo.Je toč ale trochu třeba brambory jsou úplně suché,a malé že to nejde pořádně škrábat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.7.10 10:34

Jéé,tak to je hezký že jsme se tak shodli s obědem :lol: .Taky mě mrzí tvá depka,ale ty za to nemužeš,věřím že na dovolený se vám miminko povede a nebudeš se už vubec vubec trápit.Problémy v práci ti popíšu do soukromých zpráv.U nás bude taky asi krapet horší počasí,nepraží sluníčko ale teplo je,třeba se to nějak vybere.Když nebude takovej pařák,zajdem na chvíli na hřiště Kristy bude ráda.A sluníčko zas vyšlo.Dneska i zítra přestože je svátek je taky manžel v práci,ale přijede snad dřív,ne až večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.7.10 10:58

Dívala jsem se na teploměr a je 25 stupnů,teplo je akorát že prší.Nevím jestli to teta nechtěla mít venku,ale doufám že to bude mít doma.Nechala jsi udělat novou kuchyn,má jí koupenou v Polsku levnější než u nás.Ze vším vybavením jako je lednička až po myčku.Budem se na dovolené snažit,ale mám to tam i dostat.četla jsem na netu o tamponech do vody,dají se koupít v lékarně.Nemáš s tím nějaké zkušenosti.Já když mám to tak se radši nekoupu,ale tam by mi to bylo líto sedět na dece.Jak se cítíš po tak náročné práci,jsi určitě moc unavená.Vyspala jsi se aspon dlouho ,když si nemusela vstávat do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.7.10 11:24

Tak jsem koukala na zahradu na teploměr a máme 31stupnu a to máme teploměr v chládku a na déšt to vubec nevypadá,to je tak skočit do bazénu.
Tampony přímo do vody jsem nikdy nekupovala,ale normálně se s tamponama koupu i v moři jsem je měla,protože bych se ani náhodou nenechala o to připravit.Takže se ničeho neboj,vem si tampony a šup do moře,pro klid duše si kup speciální ale říkám měla jsem normální OB tampony.
Jojo,jinak jsem se pěkně vyspinkala.Kristy se zbudila až po mě po pul deváté.Je teda fakt že bych klidně ještě spala,ale to víš uvařit,poklidit…je tady hrozná spoušt po těch třech dnech vždycky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.7.10 11:35

Já jse četla,že ten tampon někomu uplaval.zkusím se zeptat ,a jestli to bude dobrá cena tak si je koupím.Zatím přeji dobrou chut k dobrému obědu!! Moc to ale nepřeháněj s tím úklidem.Zatím papa! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.7.10 11:40

Taky jsem to tady v jedný diskuzi četla ale dřív jsem o tom neslyšela.Neboj,zas to tak přehánět nebudu,protože bysme byli celý den doma zavřený kvuli uklidu a to se mi zas nechce.
Ted jsem dostrouhala sýr tak jdem taky bastit.
Dobrou chut :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.7.10 13:25

Ahojky ! :mavam: Tak myslíš že ty tampony jsi mám vzít ty normální,nebo se mám zeptat.Možná to třeba nebudu potřebovat,ale náhoda je blbec.Tak jak chutnal oběd,manžel umí pochválit a syn trochu snědl.Měla jsem to akorát bez sýra,ale to nevadí.A ve kterém obchodě pracuješ,je to neuvěřitelné co si můžou dovolit.Tak ve středu máš to volno nebo ti ho nedali.Ale myslím že na to máš nárok.Moc ti držím palečky at tito dobře dopadne. :palec: :palec: Mareček zdraví Kristýnku! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.7.10 20:29

Ahojky :mavam: ,obídek nám chutnal a Jára ten ho bude večeřet,ještě jsem dělala vaječný chleby tak ty jsme pro změnu večeřeli my a Jára je bude mít zítra do práce.Měla jsem v plánu upéct něco sladkého,bábovka se dnes dojedla,ale jak jsme byli celý odpoledne zas venku tak jsem nestíhala.
Pracuju v Bille,je to tak na lékaře nárok mám ale…já se s šéfkou nehodlám furt hádat tak jsem si vzala dovču…co mám dělat.
Jinak poptej se v lékárně schválně kolik ty tampony stojej,pokud je to jen o trošku víc tak je klidně kup,ale říkám mě se nikdy nestalo že by mě vylezl.Na mě cizina pusobyla vždy že jsem to dostala dřív,tak já bych si je vzala sebou tutově.Kristy se taky vyptává komu to píšu který tetě,tak se na vás taky vyptává.Je to Eva zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.7.10 20:56

Ahojky! :mavam: My jsme u tety měli výbornou večeři,vepř.masíčko,brambůrky a takovou žampionovou štávu fakt super. Na svačinu měla tři druhy zákusků,plus dort a chlebíčky.Jsem najezená až po dirku,ted by to chtělo tři kolečka kolem chalupy.V pátek jedem ze synem na logopedku,tak jsem tam zkusím v lékarně zeptat.Už mám na lístku napsané ještě nějaké jiné léky,tak tam stejnak musím jít.Jak jsem ti ráno psala,tak syn seděl vedle mně a ptal se kdo to tam je.A já mu říkám že se jmenuje Kristýnka.Syn seděl a mával :mavam: a říkal ;Ahoj Kristýnko!Já jsem tipovala že pracuješ v Lidlu,dělala tam jedna kámoška a též musela odejít kvůli šikaně.Všechno dělala špatně,pořád se jim něco nelíbilo,tak odešla a ted má klid. To je asi stejný supermarket,tam já vůbec nechodím.Nejlepší je G…s,tam je i koutek a proto tam nakupujem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.7.10 21:17

Tak to jste si oslavu pěkně užili vid :palec: ?My čas od času zajdem do cukrárny na zákusek celá rodinka,mám to ráda když všichni společně vyrazíme ale ted už je to těžší.Bud dělá manžel nebo já a já od rána do večera tak to je trochu pech.Tak se těším když mám volnej víkend že si třeba ugrilujem a tak.Občas vyrazíme se známýma na picu,máme tady krásnou picerii hned za barákem,občas na zábavu ale zas tak často ne.Co cestovní horečka,už ji máš :lol: ?Jinak u nás celý den nezapršelo,pa později odpoledne se sluníčko schovávalo ale pařák byl stejně,uvidíme jak zítra ted se to mračí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.