Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Bylo by to opravdu super kdyby jsme se někdy setkali,i kdybi nám to třeba jedné nevyšlo.Ráda bych tě poznala,protože jsme na tom obě stejně.Musím se tě přiznat my máme teprve počítač od ledna tohoto roku,manžel ho stále nechtěl ale ted uznal že je to dobrá věc.Budu se moc těšit na tvoje fotky,ale já se budu snažit na to přijít a nějaké ti poslat.Předtím jsmem v práci počítač měli,tak jsem psát trochu uměla a zbytek nám museli ukázat.Naši dokonce si udělali ten kurz na počítač,ale mamka stejnak tam nechodí.Jsi nervozní a máš chut jsi udělat test,já ho ještě nemám ani koupený aby mně to nelákalo.
Neboj,mám jen ty nejzákladnější zkušenosti co se pc týče.Uložit si fotky z mobilu do pc a pak je někam poslat pro mě byl nadlidský výkon
Ono je to jiný když v dnešní době tohle všechno umí děti,ale když se to má učit dospělák tak ouuha
.Poslala jsem ti do soukr. zpráv fotku,klikni v pravo nahoře,měla by ti tam blikat obálka.
.Já test koupenej mám,testila jsem už minulý měsíc,kupuju si ty po dvou v balení,tak mi jeden zbyl.Nervozní ani nejsem a nejradši bych si ho udělala už dnes,je ale možný že by mě vyšel pozitivní přestože to nemusí být pravda,to kvuli hormonum co jsem brala,i ten Pregnyl se prý u někoho drží v krvi 10dní.Tobě by vyšel dobře ale zas těhotenství tam nejspíš znát ještě nebude,ikdyž taky někdo říká že už 4dny před ms měl na testu //.Já nevím pokud to dostanu jestli se to těma práškama nerozhodilo a přijde na čas,nevím
.Kdy si koupíš ty test? ![]()
Asi zítra musím jít do lékarny,tchýně tam něco chce tak to koupím při jednom.Jakou značku testu si kupuješ,nebo mám říc jen že chci těhu test.Koupit si radši držšší nebo levnější.Už jsem se dívala,už mi někdo psal na soukromou zprávu.Jste tam moc pěkné?Budu se snažit ti taky něco poslat,ale mi nemáme tiskárnu .Fotky na disk nám vždycky dělá můj táta,on to umí jen já ne.Zítra jede syn na výlet mají takové rozloučení ze školkou,tak doufám že jim nebude pršet.U nás se ted začíná nějak mračit,teplo vypadá jinak. ![]()
Já vždycky řeknu jen balený po dvou ty obyčejný,stojí cca 45kč.U nás chvílema svítí sluníčko,ale začíná docela studeně fučet,myslím že něco přijde…
,na zítra déšt hlásí ale docela teplo,tak snad nebude pršet zrovna u vás
.Já právě skoro všechno fotím ted mobilem a z toho to sem stáhnout umím,ale zas nemám na fotkách sebe …to jo.Kristynka měli minulý týden,ty předškolácí rozloučení se školkou,ale Kristy marodi tak to neviděla,naštěstí tam nevystupovala,až příští rok…to jinak by ji mrzelo že by nemohla.Veškerý akce tohodle stylu miluje.Chtěla bych jí pak v první třídě dát bud na zpěv nebo tancování,moc hezky zpívá,něco nahraju na mobil a pošlu ti to na mail. ![]()
Tak já se v té lékarně zeptám,a uvidím co mi nabídne.Ale testovat budu až v pondělí musím to vydržet.U nás mají předškoláci zítra ve školce pasování prvnáčku,pak nějaká úkoly a pak tam mají i spaní.Mají takový název noc Anderzenem.Může to být fajné pro ty děti,spaní bez rodičů.Poslala jsem ti na email fotky,měla jsem je tam uložené tak to umím.
Ale s toho mobilu to jsi fakt dobrá,to já bohužel ne.Jsem takový antitalent na takové věci,musí mi to prvně někdo ukázat.Pořád se mračí ,ale pořád nic.Co dneska chystáš na véču?
Jé,tak to musí být pro ty malé sviště krásný dobrodružství
.A toho se smí zučastnit i mladší děti,nebo že by už šel tvuj malej do školy ted?Kristy jde až příští rok.Já taky budu testovat až v pondělí,mám tady jen jeden test a tím že jsem s malou na paragrafu tak ho ani dojít koupit nemužu.Jinak počasí se docela umoudřilo a i svítilo sluníčko
,přišla mi sem kamarádka tak jsem se sem nedostala.Já už k véče nic dalšího nevařila,manžel tím že přes oběd je v práci tak večeří to co vařím k obědu a dcerka má tuhle sekačku ráda tak si ji dala taky.I na zítra nám zbyde akorát možná polévka ne.Ted jsem teda dopekla ještě makovec a až vychladne tak udělám citronovou polevu a to je vše… ![]()
To je jenom pro předškoláky všechno večer,ale bylo to vypsané na nástěnce.Syn taky půjde do školy až příští rok,a doufám že mi ho pak vezmou.Máme totiž vadu řeči,tak chodíme co tři týdny na logopediji.Jak jsi mi poslala to zpívání od dcerky,tak mi to nešlo pustit.Je to moc škoda,moc jsem se těšíla až usliším zpěvačku.To jsme byli na návštěvě u kamárádky od sestry,já jí i mamka zná,miminko se jmenuje Maxík.Syna těž už moc nenatahuji,má troch mín též tvá dcerka ale taky se pronese.Doktorka nám řekla že by mohl o 2 až 3 kg víc.Jenomže on vůbec posedí,pořád je v nějakém pohybu. ![]()
U nás máme dvě školy,tak doufám že Kristy vezmou na starou protože tu máme od baráku ani ne 5minut a cestou téměř žádný auta nejezděj,je tam pak slepá silnice takže to by byla paráda.Copak kdyby se podařilo mimčo,chodila bych pro ni,pokud se ale nezdaří …musela by sama.Nechci na to vubec pomýšlet že by se nezdařilo.Na 5ti letý prohlídce nás sestra taky posílala na logopedii,ještě jsem tam nebyla.Od té doby se sama naučila R i Ř,jen mě zlobí že někdy místo s říká š a tak…Tak to je brouček tvuj pěknej chroustíček,když je ještě lehčí než naše.Kristy docela dobře baští a aktivní je tak akorát,jako malá byla stejnej puclík jako já…kde ty časy jsou… ![]()
U nás jsou zase dvě školky,a škola je taky bokem od hlavní cesty.Ve školce si našel nejlepšího kamaráda Tomáška ,tak by pak mohli chodit ze školy spolu.Jsou stejný ročník tak doufám že mi ho pak vezmou.Na mluvení chodíme už rok,ale stejnak má pořád neohebný jazyk.Nějak nám to nejde asi musíme být více trpělivý.Syn je zas od mala hubený,tak mu to asi zůstalo.Cvičily jsme jak byl miminko i Vojtovou metodu,stále se otáčel na levou stranu.Málo příbíval a jeden čas to vypadalo že nám umře.Těhu jsem měla super,ale pak jsem zas měla více starostí pořád po doktorech.Jsem fakt ráda že to už mám za sebou.Ale moc se už těším na duhé,ikdyž jsem měla u prvního problémy.
Tak to mi je líto ale hlavně že ted je malý zdraví.Řeč dožene,neboj.Ta naše zas pořád mele a mlet snad nikdy nepřestane
.Jdu na kutě,dobrou noc…zas zítra ![]()
Promin že jsem ti též včera nepopřála dobrou noc,ale byla jsem nějak unavená.Dneska slibuji že ti popřeji,podívám se na pohádku Princeznu ze mlejna.Mám koupený test hCG QUICK ,ale je tam jenom jeden test.Radší ho někde schovám at mně to neláká,a vydržím do pondělka.Kupuješ kravské mléko s automatu? Dneska ráno jsem se musela zasmát,
Syn přišel za babičkou a říká jí ,babi dneska si koupíme mléko s automatu.Babíčku mu říká tak já vám trochu mléka dám,a tatínek vám pak s práce přinese.Mareček říká ne babi my si koupíme sami z automatu.Fakt někdy zírám jak ty děti umějí rychle odpovědět.Syn na tom mléku vlastně vyrostl,manžel ho totiž nosí zpráce.
Ahoj
,to se vubec nic neděje.Já si kolikrát myslím že si sem taky ještě sednu,ale pak si dám kávu s manželem,jdu se koupat a najednou je pul jedenáctý…ten čas hrozně letí
.Abych řekla pravdu já mléko nepiju vubec už od dětství,ale před dcerkou to tajím a dělám že ho piju,aby to nezkoušela taky.Ted jsem koukala jakej test mám já-GS Mamatest10.Některý testy je to na krabičče se mužou testovat už tři dny před ms,nemáš takovej?Já ne,já mám ten normál.
Jinak pohotový odpovědi to je přesně jejich styl,taky kolikrát koukám co z malý vypadne anebo jak maj stejný hlášky jako co slyšej u nás,to je taky komedie ![]()
Gábi!Já jsem ti už psala dřív,ale sekl se nám počítač .Zrovna jak jsem ti odpovídala,tak se mi tam objevilo že vaše internetová stránka nejde.Ted čekám mamku tak nebudu moc psát,pak se ti zase ozvu a napíší ti víc.Pa.
Ahojky!Už se zase hlásím,že jsem tady!Dívala jsem se na ten test,tak ho mám asi ten obyčejný.Bude mi vůbec stačit jeden,nemám si koupit v pondělí další?Tak na ten výlet nakonec jeli,přišel moc nadšený.Hráli tam hry,honili se a někde se dokonce klouzali.Celí týden jsi hrali na indiáni,tak měl i pomalovanou tvář.To se i divím ,protože on to nikdy nechce ani tetování na ruku natož na obličej.Jak jezdí tvá dcerka na kole,syn se bojí a stále máme ty přidavné kolečka.Ale uvažuji že mu je už brzy sundám,máma říkala aby si na ně nezvyk a pak by nechtěl vůbec jezdit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.