SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
2.9.10 23:16

To bude mít Kristýnky opravdu krásný dárek k vanocům,a dokonce jí závidím.Já ještě něco lepšího pro Marečka nemám,jen takové drobnosti.Já chápu že to nechceš manželovi zatím říc,my taky vedem tichou domácnost.To se přece nedělá,a hlavně tobě když ti řekl že půjde.Slyšela jsem že sedmý rok je kritický,že je to zkouška pro další roky manželství.Já doufám že nás to nepostihne,protože můj táta je rozvedený a podruhé ženatý. Moc ti přeji at to máš zítra lepší,a hlavně at ti to nebolí.Dobře se vyspi a přeji ti dobrou noc!Půjdu se ještě okoupat a pak do hajan. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
3.9.10 09:50

ahoj Gábi :-) ,nám říkal doktor,že to máme zkoušet i přirozeně,rok to zkoušíme a nic a ted jenom čekáme.Můj chlap to nese statečně i když už myslel,že budeme mít první pokus za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.9.10 10:14

Ahoj Beruško,tak to je velký plus že to tvuj chlap nese dobře,to je velká výhoda že na to nejsi víceméně sama.Muj chlap by udělal první poslední pokud bysme ještě žádné ditě neměli,ale takhle do toho příliš žhavej není.Na rovinu mi řekl že do IVF nepujde v žádném případě a nevím jestli pujde vubec ještě do IUI,přitom přirozenou cestou by vubec neprotestoval kdybych otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.9.10 10:23

Dobré dopoledne Kami :mavam: ,jak si se vyspala?Já docela dobře,zub mě v noci vubec nebolel a ted to cítím jen trochu,jen mi furt ta pusa nejde otevřít.
Co vaříš dnes dobrého?Já jsem před chvílí vykostila kuře,tak vařím polévku.Plátky z prsíček naložím na neděli asi s hranolkama a zbytek na zítra,udělám od Magi ty zapečené těstoviny s kuřecím masem.Dělala jsi to někdy?To doporučuju je to moc dobrý,vždycky to ještě trochu ochutím aby to bylo výraznější,máme to moc rádi.Na večeři udělám domácí picu,mám na ní docela chut :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.9.10 11:03

Ahojky :mavam: Tak to fajn ,že si se dobře vyspala a že už to dneska nebolí.Však pusku nemusíš zatím otvírat,uvidíš zítra to zas bude lepší.Taky jsem se vyspala dobře, akorát se mi nechtělo v sedum hod. stávat.Byla jsem v obchodě a koupila jsem špenát,tak ho máme na oběd,brambory už vařím a udělám k tomu volské oko.Mareček má dneska na oběd nudle s mákem,tak jsem říkala p.učitelce at mu dají jen trochu a bez máku.Všechno my jí,jen ty sladká jídla nechce a přitom buchtu nebo koblížek sní.Vůbec doma nevařím krupicovou kaši,a přitom mám na ní někdy chut ale pro jednoho se mi nechce dělat. Taky to někdy kupuji,není to špatné a je to celkem rychlé udělané.Ale nevařím to moc často,ale mám některé i vyzkoušené.Kristýnka už chodí do školky?Mareček tam spí,chtěl hned první den spát,chodím pro něho po půl třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
3.9.10 11:53

Gábi,jsem ráda že mám takového chlapa a jde do toho semnou,každý chlap to bere a nese jinak.Budu na tebe myslet a držet palce,aby tvůj chlap do toho šel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.9.10 11:59

Kami,Kristýnka taky sladký jídla nebaští i jako malá mi nejedla ani ty kaše ruzný pro batolata.Jojo do školky už chodí ale kvuli doktorum protože jezdím do Pardubic jsem ji omluvila ted tři dny.dneska teda bejvala mohla jít no,myslela jsem že to vyjde jinak.Když chtěla Kristy ve školce spát taky jsem pro ní chodila po pul třetí :lol: .
Jdem baštit,též si nechte si chutnat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.9.10 12:36

Taky doufám že vám obědek chutnal,když jsem vám nepořála.Jak se ti papalo šlo to dobře,nebo to šlo špatně.Jsem taky zvědavá jestli ve školce papal,nebo jestli snědl jenom polévku.Kdyby měl hlad jak příjde,tak jsem mu nechala bram. a špenát to vím že to jí.Přejí ti krásné odpoledne a už nesmutni, možná že půjde manžel další měsíc.Přijede mi odpoledne mamka na kole,už tu dlouho nebyla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.9.10 13:53

Já jsem si dala jen polévku,tak to je v poho.Jé tak to si užijte s mamkou krásné odpoledne :palec: .Já jsem akorát převlékla peřiny,praní nechám na zítra,juknu večer na počasí jestli bych to mohla pověsit ven.Zítra jsme doma sami,manžel si jede skočit s bratránkem na tý gumě z mostu.Mě až tak extrémní adrenalínový zážitky nelákaj…a taky bych za to nedala ty peníze :roll:.
Jdeme s Kristy na procházku,stavíme se na nákup a poštu.Jo ani jsem ti nepasala,že mi Vexták z Jojo planety psal že má balíček pro nás nachystanej :lol: .
Tak hezké odpoledne,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.9.10 18:47

Ahojky! :mavam: Moc pěkně jsme si s mamkou popovídala,a pak jsme zašli pro Marka do školky.Mamka vzala i strojek na vlasy,tak je Mareček ostříhaný.Na konci léta má,krátký střih ale už to mněl dlouhé.My zítra máme den obce,a budou tam různé soutěže pro děti,a budou tam i malovat na obličeje.Tak jsem zvědavá jestli Mareček bude chtít ,protože jak jsme p.doktorky na mluvení tak od ní nechce ani razítko na ruku.Já bych taky nejela na skok mostu ,protože se toho bojím.A kolik stojí taková sranda.To bude mít Kristýnka radost z dárků,a má to napsané na sebe.Obaly pomalu sbíráme,máme už 4 prázdné a babi mu přinesla další bombony. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.9.10 19:24

Jsi pilná jako včelička :palec: ,ted jsem na planetě nebyla tak ani nevím jestli mají jiné ceny nebo prodloužili ty starý.Každopádně na korálky je Kristy natěšená a když jsem ji řekla že mi Vexták psal že má korálky nachystaný,tak se řechtala.Je to napsaný na ní,ale to jsem ji neřekla.
Ted přesně nevím kolik říkal manžel že to bude stát a nechci se ho ted ptát.Myslím že říkal asi 2000kč ale že je to někoho známá že by tam mohla být sleva,ale stejně nafta,je to daleko,stavěj se určitě potom na oběd…myslím že to bude pálka,já bych to nedala.Jára říkal že to je jedinkrát v životě…no co dodat,zakázat mu to nemužu.
Už se mi sbíhaj sliny,peče se nám pica k večeři,jsem zvědavá jak se mi povade.
Den obce,to budete mít fajn den,taky by se to líbilo Kristýnce,vzpomínám jak jsme stáli frontu na to malování na obličej…ale stálo to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.9.10 20:53

To já nejsem pilná,to je spíš Mareček takoví malí mlsný čmeláček.Jak přijde ze školky,tak se všude dívá a říká že má hlad.Tak mu musím ještě dělat doma malou svačinku,aby mi pak všechno nesněd.To je fakt že mu to nemůžeš zakázat,ale je to opravdu dost peněz ikdyž bude mít slevu.To máš pravdu,to bych taky nedala to bych si radši něco koupila.Prosím porad mi co by si dala na 40 na narozeniny,je to žena tak kytku a přání a kolik bys tam dala peněz.Uvažovala jsem že nějakou srandu ale ne sprostou za 500kč,a do přání taky 500kč.Nevím jestli to není moc ,nebo málo.Ani nevím co si pěkného obleču,nebo si koupím nějaký kostýmek ten pak využiji do kostela.Ještě se musím objednat k té holičce,ale nevím kde mám její číslo nebo to ještě zkusím přes kamarádku at mně objedná.To máš domácí pizzu,a jak jí děláš sprášku nebo si uděláš svoje těsto.Mám jeden recept na pizzu z knedlíků,a ta je fakt dobrá mám jí už vyzkoušenou. :palec: Nechte si chutnat ,my jsme měli zavináče a rohlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.9.10 21:51

Pica byla mnam mnam.Kupuju to udělaný těsto chlazený,je už svinutý s pečícím papírem.Taky jsem jednou těsto dělala,ale ted po druhé jsem zkusila tuhle a je vynikající.Pomazala jsem ji kečupem a dala jsem vše co jsem doma měla,tak byla jedna básen :potlesk: .
Co takhle třeba dárkový koš,ted se prodávají skutečně krásný.V Bille jsme měli od 800-1000 ale ty byly teda.A veliký,už bych ani nedávala kytku.
Taky nevím vubec co si obleču na ten křest,co jím ty hormony tak jsem trochu přibrala,tak něco uplého ne.Musím to nějak vykoumat.Co budeš vařit na víkend?Já si to dnes už nachystala,tak nebudu mít moc práce.Maso na neděli mám naložený,nakonec jsem vymyslela kuřecí prsa s broskví a sýrem s hranolkama,to bude dobrota :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.9.10 22:47

Prosím tě a kde mám ten vzoreček,pořád čekám a smutně koukám jestli mně něco nepřiletí.Ty kupované pizzy nejsou vůbec dobré,tak je ani nekupujem.Jestli chceš můžu ti napsat tu pizzu s tím knedlíkem,je jednoduchá a velmi dobrá.Jestli si kupuješ ty levné recepty,tak ten recept je z toho časopisu.Víš já s tím dárkovým košem nevím,teta preferuje zdravou výživu tak bych nevěděla co všechno bych tam měla dát.Tchýně mi ráno říkala že v neděli upeče tu uškubanou kačenku,tak neděli mám bez starosti.Ale stále nevím co zítra,to už musím upéct nějaké masíčko.Jak jsem tě viděla na fotce,tak vypadáš opravdu dobře.Klidně si obleč i úplé,budeš vypadat určitě dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.9.10 23:24

To jsem blázen,ten internet ji asi snědl :think: .Posílala jsem ji přesně v 19.55 a kde nic tu nic říkáš.
My ty kupovaný picy kupujeme taky málo,když už tak ty dražší,jsou lepší.Myslím Giuseppe pica že nám chutná,ale takhle jak jsem si ochutila tuhle doma tak byla ještě lepší,ale bodejž by nebyla když tam byly takový mnamky jako poličan,šunka,hermelím,uzený sýr,eidam :palec: .Jojo,recept pošli,budu ráda.
Kdy že máte tu oslavu?
Pujdu se vykoupat a spát,nějak mě bolej oči.Tak zas zítra.
Dobrou noc,pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.