SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
30.12.10 21:46

Ahoj :mavam: ,babička mi poslala upečenou sekanou,tak jen uvařím brambory nebo kaši.Babi dělá dobrou sekanou,přidává do ní uzený a co rohlík tak dá 1vajíčko a je to znát :palec:

Já to taky nechápu,furt říkaj že nebude kdo mít dělat na duchodce…pak se chvilinku děti rodí víc a šup a zas podmínky děs běs :evil:

Co budeš vařit ty?Já na nový rok chci upéct pulku té kačeny velký,zelí jsem koupila a knedlík mám v mrazáku,tak ten jen vyndám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.12.10 23:28

Za chvilinku mažu na kutě,skončí ma Godzila a jdu chrupkat.
Tak ti popřeju hezké sny,dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.12.10 23:41

Gábi ,já se omlouvám a vím že je to už trapné ale zase mi nešel internet. :-(

Já právě ještě vůbec nevím co budu zítra vařit,je pátek tak asi zase nějaké bezmasé jídlo.

Ale na večeři jsem s manželem domluvená,že udělám obložené talířky s vajíčkem. :palec:

Taky ti přeji dobrou noc a hezké sny!Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
31.12.10 09:32

Ahojky Gábi :mavam: ,přeji pěkné dopoledne.
Tak jak ses dneska vyspala,je to už lepší s tím spaním?

Mareček jak včera boboval tak vrazil tam do plotu,a má trochu odřený nos a čelo,a tchýně mně vynadala že tam nemám s ním chodit že mohl mít otřes mozku.Viděla jsem že vrazil do plotu ale ani nebrečel,a pak šel a boboval dál.

Tak jsem na oběd vymyslela že udělám zapečenou zeleninu s nudlemi.Je to celkem rychlý oběd a je velmi dobrý.

Manžel mi pustil ráno pračku,tak jsi ho půjdu pověsit na sušák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
31.12.10 09:51

Dobré dopoledne :mavam: ,dneska jsem se vyspala dobře :palec: .Horší bude až budu muste vstávat třeba o pul pátý do práce :-? ,takhle o volnu vstáváme třeba po devátý,tak se ráno trochu dospím :lol:

To naše Kristy asi před rokem dvěma,byly jsme všichni na kopci a manžel ji vytáhl docela až nahoru na kopec,já mu říkala at nechoděj až nahoru.Sáně ji zatočily a narazila do zábradlí a trochu porazila i nějaký děti co tam stály :-? měla chudinka na čele velkou boli a brečela.Je fakt že takových boulí ještě bude…jsou to děti.

A co budeš vařit zítra,něco svátečního? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
31.12.10 10:20

Mně se právě spalo docela špatně,měla jsem pořád ucpaný nos a byla mi tak nějak zima.Já jen doufám že to o de mně nedostane Mareček,už se moc těší na pondělí do školky.

Taky máme na dvoře takový malý kopeček,ale na tom to jde velmi špatně bobovat.Za tím obecním úřadem to má opravdu lepší,a jsou tam schody že pěkně výjde na horu.Vždyt se přece nic nestalo,nemáme tam chodit mi řekla tchýně že mám bobovat na dvoře. :nevim:

Ani jsem se tě včera nezeptala jak se setře a její rodině u vás líbilo a jak se jim spalo?

Nevím co budu zítra vařit,ale říká se aby to s talíře neuletělo?Volala jsem si s rodiči přes skype a rodiče mají dneska a zítra svíčkovou na smetaně.

Ted paříme s Marečkem na Rudu z Ostravy. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
31.12.10 10:37

Já bych tam normálně chodila bobovat dál,zrovna tak jako ostatní děti.Víš takových modřin a odřenin ještě bude,vždyt to jsou děti a u kluku…to vubec :lol:

Vím že se to říká že se nemá na nový rok jíst něco co lítá :lol: ale nedodržuju to.Dodržuju jen tradice který se mě líběj :lol:

Jéé svíčkovou na smetaně miluju :srdce: ,ale manžel ji nemá rád :-? ,přitom je to taková delikatesa,tak z toho duvodu ji nevařím.Dala bych si klidně hovězí guláš,ale nemám žádný maso v mrazáku,zítra stejně upeču pulku tý kačeny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
31.12.10 11:12

Dneska stejnak nepůjdem ,musím všude odpoledne vytřít včera jsem tu neudělala tak musím dnes.Tak půjde Marek odpoledne na dvorek,tam jsi může taky za bobovat ale manžel ho musí štouchat. :lol:

Já mám taky ráda svíčkovou,ale já jí taky doma nevařím nevím jestli bych to vůbec zvládla.Zeptám se manžela co by chtěl zítra na oběd,a uvidím co navrhne.

Tak jse už budu zase loučit,a půjdu dělat oběd.
Tak přeji pěkné odpoledne,a doufám že se tu večer aspon na chvilku dostanu.
Dobrou chut!Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
31.12.10 11:27

Taky mě čeká vytírání a luxování v obýváku,pak udělat chlebíčky a jednohubky.
Večer se tady staví ti naši známý,ale manžel kamarádky že vstává brzy ráno do práce tak asi že nebudou do pulnoci.

Tak jsi se rozhodla že budeš radši doma když ti není nejlíp?Furt se toho nemužem zbavit vid,na chvilku je to lepší a pak šup a zas to samé.

Také vám popřeju dobré pochutnání a hezký den :palec: :kytka: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
31.12.10 18:44

Za chvilinku nám přijde návštěva,tak jen pro sichr kdybych se sem náhodou nedostala …

Moc ti ze srdce přeju vše nej nej nej do Nového roku,nezapomen vykročit pravou nožkou a pomyslně si s tebou připíjím :hug: :hug: :hug:
Přeju ti at není zapotřebí návštěva centra a miminko se podaří přirozenou cestou a kdyby náhodou ne,tak at manžílek nepoleví a skutečně začnete jezdit za lékařem a miminka se co nejdříve dočkáte :huban:

Prskám na tebe těhotenský bacílky a to by bylo aby to nevyšlo :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
31.12.10 20:38

Ahojky Gábi :mavam: tak já ti taky píši že nebudu doma,ale půjdu se pobavit k sestře od manžela.

Tak já ti moc děkuji za krásné přání ,moc se mi líbí a jen doufám že se nám taky brzy zadaří mít to druhé miminko. :srdce:

A tobě přeji krásné těhotenství a hlavně at je všechno v pořádku a krásný a krátký porod.A hlavně tobě a tvé rodině hodně zdravý a štěstí a hromádku těch pěněz a to ostatní už pak příjde samo.. :kytka:

Moc díky že jsem se tě tady na emiminu našla :hug:
Měj se moc hezky a štastný a veselý rok 2011 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.1.11 09:47

Dobré novoroční dopoledne :mavam: ,
také ti děkuju za krásné přání :hug:

Jak se ti líbilo na oslavičce :lol: ?Naši známý nakonec odešli až po pulnočním ohnostroji,já to tady pak pofackovala a pak jsem šla do vany,nalákala jsem tam i manžela a tam jsem ho musela znásilnit trošku :oops: ,protože jak na nový rok tak po celý rok :mrgreen:

Jinak jsem toho moc dnes nenaspala a to se divím protože jsem šla spát dlouho :-? a doufám že teda nebude platit jak na nový rok tak po celý rok,protože já se teda aspon občas vyspat chci :-o

Kačenu jsem si včera předpekla,tak je to v pohodě,dneska mám klídeček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.1.11 10:23

Taky přeji novoroční odpoledne, :mavam:

Tak jsem tam nechtěla jít,a nakonec jsem přišla až o půl třetí ráno.Byli jsme se podívat ven jak tam lidi pouštějí petardy a lampiony štěstí,a doprovodit tetu Aničku domů a pak jsme se vrátily a seděly a kecaly. :-D

Tak dlouho jsem vydržela být vzhůru,ale na manžela jsem už nečekala snad večer něco bude když dáme Marečka dřív spát. :lol:No a ráno na osum jsem musela jít do kostela,tak jsem se taky moc nevyspala.

Na oběd vařím čočku na kyselo a k tomu vajíčko a chléb,a polévka bude kuř. vývar ze zeleninou a nudlemi.

Odpoledne pojedem popřát k našim,a taky babičce do nemocnice do Opavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.1.11 11:36

Tak se budu loučit,oběd už mám dneska uvařený tak půjdem papat .

Měj moc hezké novoroční odpoledne! :kytka:
Dobrou chut at vám ta kachna chutná!Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
1.1.11 11:57

Také přeju dobré pochutnání a krásný novoroční den :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.