Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Asi vám nejde internet nejspíš ![]()
Tak já jdu ohřívat polévku,druhé už je téměř taky hotový,tak pujdeme baštit za chvilku.
Tak ti přeju krásný den a dobrou chut k obídku
![]()
Ahojky Gábi
přeji ti pěkný večer a zároven se omlouvám ale nešel nám ráno internet.A pak jsem obalovala ty cukety a vařila polévku,tak jsem ho pak ani nežhavila.
Tak jak jste se odpoledne měli?
Pak po obědě jsme jeli do Opavy za babi do nemocnice,tak babi je celkem dobrá zatím se drží.
A už taky koupený obal na mobil,ale za 200kč tam je to poutko že to vytáhneš i mobilem.
A co budeš zítra vařit?
My jsme dneska měli výborný oběd,ty cuketky. ![]()
Ahojky
,nic se neděje.Taky jsme měli hezký den,byli jsme ve Lhotě,tam se udilo
,tak jsme dostali domu uzený a špekáčky
,ted jsme dobaštili.
Na večer jsem stihla vyžehlit dvě pračky prádla
,tak to jsem ráda že mám zas vše vyžehlíno
a muže se prát a sušit a žehlit zas na novo ![]()
Zítra budu dělat ty naložený plátky s hranolkama a asi gulášovou polévku.Nejdřív jsem myslela že k tomu udělám bramboráčky,ale měli jsme je včera u mamky,tak na ně nějak nemám chut.
Jinak to je dobře že jste si pochutnali na dnešním obídku
my taktéž ![]()
Ještě bych tě chtěla poprosit o tvé telefoní číslo,chtěla jsem ti ráno napsat sms ale zjistila jsem že tvé číslo se mi v mobilu neuložilo. Ani dokonce nemám uložené zprávy,co jsem měla ve starém mobilu.
Ty se teda zase máš že máš vyžehlené prádlo,to moje tam taky na mně kouká ale nevím kdy příjde na řadu. ![]()
Já ještě pořád přemyšlím co udělám zítra na oběd,že bych taky udělala vepřové maso a rýži.Podívám se do mražáku,a uvidím co mi padne do oka .
Sleduješ něco v tv?
Jojo,koukáme s manželem na ten vestern na jedničce.
Také jsem měla velkou chut na ten dnešní oběd,tak určitě přijde k chuti i vám ![]()
I zítra na plátky se těším ![]()
Číslo ti pošlu ve soukromých zpráv.No je to tak,ono ti zustane v telefonu jen to co jsi měla v paměti sim karty,co bylo v paměti telefonu to je ve starém mobilu.
Včera jsem si koupila na Aukru těhotenský džíny pěkný
tak snad mě budou.V nejhořším je musím prodat dál.Měla jsem přihozíno ještě na pás,ale to končilo když jsme byli pryč a to mě překonali,tak se nedá nic dělat.
Já jsem se dívala jen na hodinu pravdy,a ted poslouchám rádio a čtu HP.
Já ten starý mobil nemám,vrátila jsem ho otci tak jsem se nemohla podívat a internet nám ráno nešel.A teď jsem se dívala do soukromých zpráv,ale tam to taky nemám napsané.Asi jsme si to psali do emailu,a tam mně to nenapadlo se podívat. Tak ti díky,a už tě mám uloženou v novém mobilu. ![]()
Já ještě dokonce mám schované jedny těhotenské kalhoty ve skříni,a stály dokonce i dost pěnez.Mohla jsem je taky někde prodat,ale úplně jsem na ně zapoměla.A za kolik je máš ty kalhoty?
A už má Kristýnka ten kašel dobrý,dávala jsi jí zase ten zázvor?
S tím kašlem to je děs.Už to měla dobrý a jak začla chodit do školky tak se jí to vrátilo.V noci ale nekašle,tak snad to zas zmáknem.Zítra ji nastrouhám zase zázvor s medem,do ted ho měla jen v čaji,ale to je slabota.S tím medem to jsou vitamínové grády ![]()
Taky mám jedny kalhoty těhotenský,jsou s laclem,jenže mě se moc nelíběj
,tyhle jsem koupila bez laclu za 170+65poštovný.Nový třeba za 1000kč bych nekupovala.
Ty jsi panečku čtenářka
,za chvilku máš všechny díly HP přečtený ![]()
Psala předtím že ti to Kristýnka hezky poliká,tak ji to zase dávej at je brzy zdravá.My musíme ťukat jsme zatím zdravý,ale jsem zvědavá jak jse projevý výlet ve kterým jeli v dešti.
Jsem zatím u třetí knížky ještě mně čtyři díly čekají,ale ještě bude dlouho trvat než to všechno přečtu.
Já jsem za ty kalhoty dala myslím 800kč,ale ty je máš za super cenu.Ale jen aby nebyli nějak potrhané nebo zničené.
Tak já se budu loučit a půjdu spát.Tak se hezky vyspi a dobrou noc.Pa.
![]()
Paní psala že jsou ve výborném stavu,tak doufám že to tak bude
.
No to se taky divím že jeli v dešti
,aby to polovina třídy neodstonala
,no snad ne.
Taky pujdu spinkat,ted jsem akorát vylezla z vany příjemně unavená.Při čištění zubu jsem po dlouhé době
nehodila
,tak snad bude dobrá noc.
Tak se hezky vyspinkej,dobrou
![]()
Ahojky Gábi
,přeji hezké dopoledne,a jak jses dneska vyspala.Já celkem dobře,ale pořád mám málo ta noc tak rychle uteče .
Mamka říkala to samé o tom výletě,ale hlavně že měli na nástěnce že pojedou jenom za příznivého počasí.No uvidíme papa Marťánka,a ještě mu dávám dvakrát denně na lžičku sirup na imunitu.
Tak jsem jsi také vytáhla vepřové maso,tak udělám kostky na zelenině a k tomu rýži.Polévku mám ještě čočkovou,myslíš že bude vadit že nemám nedělní polévku(vývar kuř.)
U nás je zase zamračeno tak uvidíme jestli bude pršet,ale je pět stupnů.
Dobré dopoledne
,také jsem se vyspala dobře.Musím zatukat,už se mě ta nespavost docela upravuje
.Stane se to jen občas
.
Jé s pravou nedělní polévkou já si hlavu vubec nedělám
,protože mi vždy dojídáme ze soboty.Dnes teda vařit budu,protože včera jsme měli od babičky polévku,ale jinak máme vždy stejnou ![]()
Kostky na zelenině,to si taky určitě pochutnáte
.Já dostala včera od babi velký kus plecka,tak uvařím zítra vepřové na smetaně s knedlíkem.Masa je kus,tak to bude určitě na dva tři dny spíš
.Já bych to maso klidně dala na pul,ale dostali jsme to zmrzlý,tak abych to rozmražovala a pak zas mrazila,to se mi nechce ![]()
ahojda jsem asi jistě prdlá
ale dneska jsem 11den po píchnutí pregnylu a 10den po IUI myslíte že by mi testík už ukázal těhu???já jsem nedočkavá až hrůůůza
Ahojky,já mám právě pořád ještě manko ve spaní,ten internet je fakt požírač času a když ještě čtu toho HP. ![]()
Víš tchýně vždycky musí mít v neděli nějakou vývarovou polévku,naštěstí s náma neobědvá tak to bude v pohodě.A manžel jsi nebude vymýšlet co bude na talíři,a když to čočkovou nebude chtít tak nedostane nic.
Ale já vím že jí sní, protože bez polévky on nemůže být.
Tak to je jasné udělej to maso celé,a budeš to mít na více dní a můžeš i my poslat do kastrolku. ![]()
Masíčko jsem jsi už nakrála a naložila do oleje a nasolila, tak ted už to začnu vařit at to mám na oběd měkké.
Dárek z kolotoče už ti přišel?Mohli jsme si my dvě navzájem poslat nějaké malé dárečky,že mně to nenapadlo dřív. ![]()
Kiaro
,já myslím že jo.Mě říkala dr at testuju za 10dní.Tak dneska bych to taky riskla ![]()
Držím moc palečky
,moc moc moc ![]()
Kamčo
,jojo souhlasím.Taky hraju na facebooku jednu hru a když nepíšu tady,tak pro změnu někdy pařím tam
.
Ale je fakt že ty většinou jdeš spinkat ještě dýl ![]()
Nakonec gulášovku nevařím,nechtělo se mi
.Tak udělám asi s drobením nebo s nokama ![]()
Mám dopranou další várku prádla,tak to pujdu pověsit,furt dokolečka
,ještě že jsem včera vše vyžehlila.
Dneska bych chtěla sklidit vánoční výzdobu,ale stromeček neozdobenej trochu smotanej tady ještě nechám a manžel ho odnese až bude lépe chodit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.