SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
267
17.1.11 21:07

ještě se zeptám…Kdy doktor na ultz..pozná že je žena těhotná…Kolegyni vyšel test ale sestra jí řekla,že musí být minimálně 10dní po zpoždění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.1.11 21:26

khatulík

mě viděl dr. mimi až na 31dc ale chtěl mě vyhodit že tam nic neuvidí ale pak řekl že to zkusí když nemám 70kilo…no a bylo to tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.1.11 21:27

Ahoj Kamčo :mavam: ,snad nebude potřeba jezdit do Ostravy,mohly by pomoci ty čajíky :lol: .Já v to věřím :palec:

Tak začátek zprávy jsem napsala před cca dvěma hodinama,ale pak mi pc začal přemýšlet a chroustat,že jsem to vzdala a šla koukat na Četnické humoresky :lol:

Tak co pomazánka,jak se povedla? :palec: Já dělala nakonec teda tu vaječnou a mnam mnam bodla nám :lol:

Co vaříš zítra?Konečně jsem dnes sklidila vánoční výzdobu :oops: ,už jsem to chtěla udělat dřív,ale … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.1.11 21:31

Khatulíku :mavam: ,mě doktorka řekla že 100%to potvrděj 5+4dny podle ultrazvuku.Vše nasvědčuje těhotenství už dříve,jako vysoká sliznice,vynechaná ms ale tutovka 5+4dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
17.1.11 21:34

jj díky..Musím říct že po hodině a pul píchání na vaječníku mě to přastalo…Jupíí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.1.11 21:35

Kamčo,až ted koukám že tady mám od tebe už zprávyčku :lol: .
Omáčka byla vynikající,maso měkoučké ale na muj vkus se teda vařilo sakra dlouho :lol: .

Pošli mi až se k tomu někdy dostaneš zase do zpráv ten receptík na ní.Jestli ji děláš jinak,když chutná tvému manželovi tak by mohla i mému :lol: .No a když ne,mě a malý by chutnala určitě :lol: .Je fakt že manžel není nijak zvlášt odvařenej ani z droždových knedlíčku,který já zbožnuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.1.11 22:00

Gábi,já jsem dneska četnické humoresky prošvihla,Mareček šel zase po půl deváté spát a pak jsem na to zapoměla.Ale stejnak je to opakování,tak mi to tak ani nevadí.

Pošlu ti zítra receptík na sz,mám to z knížky o pomazánkách a jmenuje se maminčina pomazánka. :lol:
Vaječnou pomazánku mám taky ráda,ale moc ne rybičkovou tu doma nedělám.

Já nevím jestli mi ty čajíky pomůžou,ještě trochu špiním ale zítra jsi ho zase budu vařit.Manželovi jsem tentokrát nedala ani pauzu,vařím mu to už asi automaticky.

Nevím co budu zítra vařit,máš nějaký tip?

Dneska ve školce měli kuřátko a rýži,tak jestli mně nic jiného nenapadne tak to zvítězí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.1.11 22:26

Kamčo :mavam: ,taky jsem myslela na to že jsme jakkoliv kuře už docela dlouho neměli.A vubec dlouho na tom pivním zelí,jak jsem ti tenkrát psala recept.A to si myslím psala že si i manžel moc chválil :lol:

Kamčo určitě čaje pomužou.Jen možná škoda že piješ zase jiný,ale hlavně že manžel má stejný.Já vlastně psala dva roky snažení a nic,ale prdlajs :oops: tři roky to je ted v zimě a najednou po čajích to klaplo.

Jak jsem psala že nevolnosti už by se zhoršit nemusely,tak ouha :think: ,docela nic moc každý den a někdy hooodně nic moc :zed: .Ted mě začly bolet i záda dole,zatím jen vlevo.Už si přesně nepamatuju kdy mě bolely u Kristýnky,ale vysvětlovala mi dr že se začínají odtahovat ploténky a pánev nebo tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.1.11 22:57

Gábi,ten receptík jsi mi posílala na sz,a bylo to opravdu moc dobré že i manžel chválil. :palec:

Ale byla jsem dneska v obchodě a nenapadlo mně si koupit kysané zelí,a zítra do obchodu nepůjdu až zase ve středu .

Myslíš že jsem udělala chybu že jsem začala pít ten jiný čaj?Taky mi moc nechutná ikdyž jsi ho sladím medem,ale manžel ho pije bez už jsi zvykl.

Tak ještě že jsi zůstala doma na nemocenské,když máš takové nevolnosti.Už ti nezabírají ty nanuky a lízátka,psala že je ti pak lepší?

Tak já se už budu dneska loučit,musím jít ještě umýt nádobí .

Tak se měj hezké sny a dobrou noc.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.1.11 23:03

Kamčo,včera mě bylo hrozně a lízátko nezabralo,tak asi jak kdy :-? .Ale přijde mi že nejhorší je to od odpoledne než jdu spát některý dny,takže ranní nevolnosti,to se moc říct nedá.Taky jsem na to myslela že vydržet do deseti v práci :nevim: :nevim:
Jinak ledová kávyčka padla i dnes :lol:

Taky pujdu chrupkat :lol: ,tak krásné sny :lol: .Já mám zítra v kuchyni volno,tak si možná zalezu ráno zpět k manželovi do postýlky :-P

Ne chybu si neudělala,hlavní je že si ho nepřestala pít uplně :lol:

Tak dobrou noc :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.1.11 09:17

Ahojky Gábi :mavam: ,tak ti přeji pěkné dopoledne.Jen jsi pěkně jdi lehnout k manžílkovy do postýlky,já aspon trochu poklidím .

Tak nakonec nebudem mít na oběd kuřátko,ale udělám americké brambory a na rychlo upeču kuřecí maso a volské oko.Ještě mi zbyla okurka tak udělám salát a bude myslím taky dneska dobrý oběd.

Tak jak se líbilo Kristýnce to divadlo ve školce?

Dneska mají ještě ovocný den,ty děti které nepřinesli ovoce včera tak ho měli dneska přinést a až dnes budou dělat ten salát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.1.11 09:55

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,tak ti musím říct že jsem usnula jako špalek :lol: ,zbudila mě až sms na manželově telefonu,jinak bych spala do ted :-P .

Když už jsem vzhuru,zajdu tady do toho našeho sekáče,zase tam mají výprodeje celý týden.Včera jsem tam koupila dvoje krásný tepláky na Kristýnku jedny za 25kč,druhý za 30kč :palec:

Dovadlo se Kristýnce líbilo,ale uplně jsem se zapoměla zeptat aby mě ho vyprávěla.Furt povídala že si budem hrát že jedeme k Mumínkum :lol: a že tam je oslaav že musíme udělat dort :lol:

Dneska se jí nechtělo vstávat ráno,tak jí říkám vstávej nebo zustaneš ve školce po obědě aby jsis tam mohla ještě zdřímnout a ona že jo,že si tam chce lehnout :lol: ,tak dnes pro ní chvátat brzy nemusím.

No vidíš to,jakej jsi vymyslela dobrej oběd :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18.1.11 10:53

ahojda tak TT negativní…bolí mě břuch na ms…jsem samej bedar takže to je jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
18.1.11 11:00

Ahoj Kiaro :mavam: ,to mě mrzí pokud ti mrška vážně dorazí.Člověk by řekl že to je velká pravděpodobnost uspěchu když je to vypočítaný na přesný čas a je to šouplý dál že nemusej tak hnát :lol: a ono ne.
Ty jsi byla na první IUI?
Hodně holkám vychází třetí IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
18.1.11 11:18

Gábi promiň,nějak jsem se zabrala do té práce že jsem ti pak zapoměla napsat.Byla jsem ještě posbírat vajíčka ,brambory se mi pečou a za chvilku půjdu udělat to masíčko.

Já teď ani nevím jestli ma u nás sekáč nějakou slevu, není totiž na naší straně ale je na druhé straně vesnice tak tím směrem moc nechodím. :-( Ale taky jsi tam někdy musím udělat cestu,a zase výhodně nakoupit za pár korun. :-D

Mareček zatím chce spinkat ve školce,ale možná v pátek ho zase vezmu po o.

Já doufám že jsem vymyslela dobrý oběd,ale určitě jo to manžel může a já taky. :lol:
Ale už abych přemýšlela co zas udělat zítra,to je taky pořád dokolečka jak s tím prádlem.

Tak ti už přeji hezké odpoledne a dobrou chuť k obědu.Zatím papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.