SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
267
17.1.11 09:53

Ahojda holky…Takže dnes taky nic…K doktorovi už se mi vubec nechce… :-( A bazálka je 36.9tekže to těhu nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.1.11 10:19

Holky,držím vám palečky ještě jak psala Gábi nehažte flintu do žita. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
17.1.11 10:26
Spáča píše:
Holky,držím vám palečky ještě jak psala Gábi nehažte flintu do žita. :palec: :palec:

Já vím že se nemá házet flinta do žita…Ale od června co jsem vysadila antikoncepci jsem měla 4krát píchnutou vyvolávačku a pak mi nasadil clostík…Ten zabral..dvakrát jsem to dostala sama od sebe a ted nic…A test negativní :-( poslední ms.13.12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.1.11 10:28

Gábi,já jse už na tu pomázanku i těším,ale musím ještě pohledat kde jí mám napsanou.

My máme zápis až 8 února je to v úterý,tak jse ještě musím zeptat paní učitelky ve školce.Vím že mi říkala předtím že se o hodně zlepšil s mluvím,a víc se snaží i kreslit.Ale ještě pořád mi nepíše ty písmenka,a neumí se podepsat.Kristýnka je šikulka že už to umí,určitě ten zápis zvládne na jedničku.

Já ještě půjdu posbírat vajíčka,a pak uvařím ten jeden sáček té rýže a pak jenom to ohřeji.

Byla jsi někdy očkovaná proti chřipce?Jak jsem dělala v Globu tak vím že to proplácel,ale já jsem nikdy nešla.Tchán byl jednou na to očkování,a velmi těžce to nesl a pak další rok už nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.1.11 10:34

Ahojky,tak jsi zajdi radši na gyndu,aby to třeba nebyla cysta.Já vím že je to těžké,ale naděje umírá poslední.Sama se už snažím čtyři roky,a manžel mi zatím odmítl jezdit do Ostravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
17.1.11 10:41
Spáča píše:
Ahojky,tak jsi zajdi radši na gyndu,aby to třeba nebyla cysta.Já vím že je to těžké,ale naděje umírá poslední.Sama se už snažím čtyři roky,a manžel mi zatím odmítl jezdit do Ostravy.

JJ skočím tam v týdnu…Snad manžel poleví :-) a pojedete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.1.11 10:56

Khatulíku :mavam: ,tak ty máš takový problémy že se mršce samo od sebe k tobě nechce :think: .Tak to opravdu budeš asi muset na vyvolávačku.
Myslím že cysta by to nemusela být.Jen bude asi třeba ta injekce,no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.1.11 11:26

Kamčo,tak já pádím do školky.Maso mi nějak ne a ne změknout,kdybych to věděla,tak to frknu do papináku :-? Takže jíst budeme až se vrátím.Nechám to na slabo vařit.

Tak ti přeju hezký den a dobrou chut k dnešnímu obědu :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.1.11 11:28

Tak já se budu loučit,a půjdu už ohřívat oběd.Pořád u nás svítí sluníčko,jak by mělo být už jaro.

Tak ti přeji hezké odpoledne a dobrou chuť k obědu.Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.1.11 11:34

Khatulíku,zajdi si tam pro klid v duši a neoddaluj to.Držím palečky at je to těhotenství. :palec: :palec:

Snad manžel pojede na jaře,ale to zas bude zahrada tak stejnak nebude čas. :-(
Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
17.1.11 20:38

jj zítra tam zajdu,,píchá mě na pravém vaječníku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.1.11 20:55

Tak budu na tebe zítra myslet,a držet ti palečky at máš jen dobré zprávy. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
17.1.11 20:59

Děkuji jste hodný holky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.1.11 21:01

Ahojky Gábi :mavam: tak jak ses odpoledne měla,bylo taky u vás tak pěkně jak na jaře.

Byla jsem odpoledne trochu s tchýni pozametat chodník a cestu ,od těch kamínku ale myslím jsi že to bylo zbytečné protože jsme byli jediní. :-(

Pomazánka byla opravdu výborná,Mareček jsi dokonce přidal a kastrůlek byl tak vylízaný že se už nemusí ani umývat. :lol: Manžel mi řekl,že bych takovou pomázanku mohla dělat častěji že byla výborná.

Tak jak ti dopadlo to masíčko,měla jsi ho potom měkoučké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.1.11 21:03

Nemáš zač,musíme se navzájem podporovat.Dej potom prosím vědět,jak jsi dopadla.Držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.