SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
19.1.11 11:19

Ahojky,taky ti to emmimino chodí na email,taky jsi to nechávám posílat.Moje vybraná maminka se mi taky neozvala,jestli dáreček jí vůbec přišel tak snad ano.

Masíčko se mi peče,a brambory mám taky na sporáku,ale nemusím spěchat z obědem manžel jel do Opavy ještě pro skříňky.A říkal že neví v kolik přijede,až to naloží a přijedou,tak pak se na obědvá.

Mám tu ten sešitek a pošlu ti do sz ,ten receptík na tu drožďovou pomazánku. :palec:

Už by mohlo být to jaro,ať už je teplíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.1.11 11:32

Jojo jsi hodná pošli :lol: .
Já ty maily někdy ani nečtu z emimina,ale říkala jsem že budu.posledně přišel takovej zajímavej o tý mateřský,tak jsem si říkala že na to nesmím zapomínat.

Je tak manžílek jel do Opavy,škoda že si nebyla objednaná do centra,že byste spojili potřebný s užitečným.

Zkus když bude vhodná atmosféra doma,nahodit že byste už mohli zase začít jezdit po doktorech,už jsou cesty dobré,tak zas než se bude více dělat na zahrádce že byste mohli třeba dvě IUI zmáknout.

Představ si že mi reagovala jedna maminka z té diskuze,že by mi dáreček poslala.Je mi to trošku trapný takhle.Tak jsem napsala at mi pošle i svou adresu že si uděláme dodatečnýho ježíška

Tak ti rovnou popřeju dobré chutnání,já pujdu ohřívat :mavam:

Krásný den :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.1.11 12:03

Už jsem ti tu pomazánku poslala,tak tu jí vyzkoušej a potom mi napiš jestli vám chutnala.

Taky jsem už nad tím uvažovala,že bych se manžela zeptala jestli bychom zase nemohli jezdit do Ostravy.Musím ještě popřemýšlet jak to na něho vybalím,a hlavně na něho musím pomalu.

Tak vidíš aspoň taky dostaneš povánoční dáreček,škoda že nás to nenapadlo mohli jsme si taky něco malého poslat.Jen jsi ty adresy vyměňte a uvidíš že ta paní bude mít radost,a ty samozřejmě taky. :palec:

Tak ti přeji hezké odpoledne a dobrou chuť k obědu.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.1.11 20:22

Ahoj Kamčo :mavam: ,tak jak jsi se měla?
Dneska jsem zase mluvila s paní učitelkou.Přiklání se k odkladu.Že prý když na Kristynku přitlačí,tak ona to udělá to jo,ale odflákne to :think: Tak jí to dá třeba předělat a už je vidět že začín být napučená.
Chválila mi jí že má velmi logický myšlení atd,ale tím že to třeba nebude chtít hned dělat,jakoby nebude rychle reagovat na ty ukoly,mohla by dostávat horší známky.A tím že to je holčička,tak že by mohla brečet a zanevřít na školu.

Tak mi dá číslo do té poradny a budu se tam objednávat,ale tam bude posudek za školky ve kterém bude přibližně tohle a ty mi taky řeknou že odklad bude lepší.

Prý kdyby se to do června otočilo,tak ale do školy muže jít.

Jinak si představ že mi ta maminka náhradní Ježíšek :lol: ,už dnes psala že má dáreček pro mě koupený a zítra posílá.To je hodná vid?Chtěla jsem že jí pošlu taky,at mi pošle adresu,ale ona nechce že by to nebylo správný představ si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.1.11 20:44

Ahojky Gábi :mavam: tchýně a tchán dostali návštěvu,tak jsem byla dole pomáhat chystat a a mýt nádobí.A jak potom odešli tak jsem potom uklízela ty skříně,a dávala do nich věci.

Já jsem ještě s paní učitelkou nemluvila ráno to nejde,a odpoledne tam je jiná učitelka která ale nemá Marečka.Ale kamarádka mi už též říkala o té poradně že je v Opavě,a že tam dlouho pak trvá než tě tam objednájí.

Tak to má ta paní učitelka pravdu,ale možná že se to otočí a v září půjde do školky.Kamarádka mi řekla že stejnak na zápis musíš jít,a že je to potom na rodičích jak se rozhodnou.A jak to vidíš ty sama jako její maminka?

Tak to je super že taky dostaneš dáreček od jedné maminky,ale proč nechce ať jí taky něco pošleš.

A co budeš zítra vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.1.11 21:16

Podle mého je šikovná,ale to nestačí :nevim: to co říká učiteka :think: taky to bude všechno pravda :think:

No té mamince jsem chtěla dáreček poslat a ona že ne,že by to nebylo spravedlivý,že ona dárek dostala…já vím ale sama posílá druhý :think:

Taky nad zítřejším obědem přemýšlím :lol: .Někde mám v mrazáku pro manžela obalenýho kapra a pro nás řízky kuřecí,co jsem si obalila na svátky ale už neusmažila,tak přemýšlím že to osmažím s bramborem.
Nebudu mít těžké vyváření když řízky jsou téměř hotový :lol:
A co jsi vymyslela ty?Nebo máte ještě masíčko s barmborem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.1.11 21:49

Určitě je Kristýnka šikovná,když už umí psát pismenka a dokonce se umí i podepsat.Marečkovi to pořád nic neříká,tak snad brzy to na to příjde taky.

Tak to je od té maminky moc hezké,že ti posílá dáreček a že tě brzy také potěší. :kytka:

Zítra ve školce má taky Mareček řízek v těstíčku a k to mu bramborovou kaši,tak jsem mu řekla že jsi to s ním vyměním. :lol: Nechtěl,má taky řízky moc rád. :-D

Zítra taky bude ještě to vepřové masíčko,ale vytáhnu z mražáku hotové dušené zelí a knedlík a bude to jako knedlo,vepřo a zelo.

Taky máte zítra bezva obídek,že bych jsi to stebou vyměnila. :palec:

Co sleduješ v tv?Topstár nebo výměnu manželek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.1.11 22:03

Joo,řízeček v těstíčku bych si dala radši než v trojobalu :lol: ,tak se taky nabízím Marečkovi na výměnu :lol:

Koukala jsem s manželem na vestern na nově cinemě a ted se pujdu naložit do vany.Máme zatopíno v krbu,ale já mám nějak zmrzlý nohy dneska furt,tak se těším do teplé vody :palec:

Máš vymyšlíno co uvaříš o víkendu?Já zatím si myslím že vyhraje gulášová polévka a buchtičky se šodou a na neděli :nevim: možná kuřátko :lol:

Taky mě říkala učitelka že jí Kristy řekla o miminku,že to je dobře :lol: at ji zapojuju v práci ohledně mimča.Že bude mít povinost a zodpovědnost a že jí to pomuže.Ona mi beruška furt říká jak bude miminko krmit a koupat :mrgreen: ,tak ji vysvětluju že jo že mi pomáhat bude,že bude velká sestřička ale že miminko bude nejdřív maličký :lol:
Jo a řekla mi že když to bude kluk že se bude jmenovat Mumínek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
19.1.11 22:44

Tak se pomaličku rozloučím.Vždycky večer mi je nejhuř,to je zajímavý.Dneska jsem si ani toho nanuka nedala že jsem měla zmrzlé nožky :lol: .Taky jsem zjistila že mi dělá dobře coca cola.Objevila jsem tady diskuzi,kde to čoveče holky píšou že jim taky dělá dobře :lol:

Jdu se kouknout do mrazáku po těch řízkách a pak pomažu spinkat.

Tak se hezky vyspinkej a zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
19.1.11 22:46

Tak nevím jestli by Mareček měnil,on to ještě nepozná co je lepší. :-D

Tak to je od Kristýnky hezké ,že už říká že se bude starat o miminko.A už víš jaké dáš jmena pro holčičku a chlapečka?

Já se už budu dneska dřív loučit,jsem po dnešku nějak unavená tak půjdu spát už jsi nebudu číst.Mám teď nějaké manko ve spaní,tak to musím zase dohnat.

Tak ti přeji hezké sny a dobrou noc.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.1.11 08:58

Ahojky Gábi :mavam: ,přeji moc hezké dopoledne.Tak jak ses dneska vyspala,asi jsi ještě ležíš u manžílka.
Já jsem šla včera dřív spát už jsem jsi nečetla,tak jsem se zase o tu hodinku vyspala víc ale stejnak mám pořád manko. :lol:

Dneska ráno jak jsem vytahovala žaluzie,tak na střechách a na zemi bylo bílo.Zase hlásí ochlazení,ale nevím jestli bude i sníh.

Tak máš dneska na oběd ty řízky?Mňam,mňam. :palec:
Na sobotu jsem uvažovala že udělám rizoto,a na neděli mám koupené vepř.kotletky.
Půjdu jsi uvařit kavíčku a trochu posnídat,mám už hlad jako vlk. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.1.11 09:23

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,ne ne dnes jsem spinkat nešla.Ikdyž bych klidně ráda :lol: ale to mužu jen když mám uvařeno.

Představ si já jsem nenašla toho obalenýho kapra v mrazáku :think: ,jen řízky.Tak jsem to nakonec změnila.Vyndala jsem si uzený a udělám s bramborovou kaší :lol: Na to mám možná ještě větší chut naž na smažený.

Doufám že Kristy ve školce neztropí nějakou zcénu.Přišla jsem na to že její milovaná Julinka zustala u mě v kabelce :oops: ,tak aby ji tam nehledala.Doufám že to projde hravě.Dnes tam nespí,tak by ji nemusela zas tak potřebovat.

Stavila jsem se ráno v tom sekáči jak jsem ti psala.Dnes tam mají první den výprodej 75%.Jéé,já toho nakoupila :lol: ,tři tašky :palec: ,ale pro sebe teda nic :think: .Vzala jsem perfektní kabát Pro sestry dcerku k vánocum ji ho dám.Je novej ještě s visačkou.Puvodně asi 260kč,no a ted 60kč,tak nekup to a to je fakt skvostnej :palec:
Sestra nemusí vědět že je ze sekáče,ikdyž on je teda novej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.1.11 10:29

Ahojky, :mavam: takže nemáš řízek,a já se tak těšila že mi pošleš vzoreček. :lol: Ale uzené masíčko taky dobrý napád. :palec:

Mareček jsi do školky nenosí žádnou plyšovou hračku,tak nevím snad Kristýnka bude v pohodě a nebudejí hledat.

Teda ty umíš dobře nakupovat,tak to té sestře neříkej když je nový ten kabátek a ta cena je super. :palec:
Všechno jsi koupila pro Kristýnku,nebo i něco pro miminko.
To abych jsi taky zašla k nám se podívat do sekáče,jestli taky nemají zimní slevy na věci.

Jak to že u nás v obchodě nemají ty buchtičky,mně se nechce si je dělat doma sama. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.1.11 11:11

No z nákupu mám radost velikou :palec: .Jojo i miminko má dvě věci :lol: .Zimní kombinezu takovou teplou jakoby chlupatou s capáčkama,na tu první zimu :lol: a ta vyšla na 30kč,jak se k tomu dostanu tak ji vyfotím a pošlu.A pak bodyčko,stálo asi 5kč a bylo nezapraný zářivě bílý s madvídkem,tak to jsem vzala taky :lol: .

Kristy pak kozačky ale větší,šaty na karneval princeznovský,punčošky,triko,bolerko,větší šaty,ty teda schovám taky ještě …a možná ještě něco,bylo toho fakt dost :lol:

Uplně jsem ti zapoměla napsat,u nás taky nasněžilo :oops: .

Kristýnku jsem ráno objednala do té poradny,přijde nám pozvánka cca březen duben.

Jdem baštit,mažu pak do školky,tak ti rovnoui popřeju hezký odpoledne a dobrou chut, :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.1.11 11:30

Tak to věřím že máš radost,když jsi tak dobře a hlavně levně nakoupila. :palec:

Tak já jsi taky musím zjistit číslo do té poradny,nebo mi ho dají ve školce ať se taky můžem objednat když tam je tak dlouhá čekací doba.
Ale na zápis určitě půjdeš?

Tak měj taky moc hezké odpoledne a dobrou chuť k obědu.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.