Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Gábi,to máš teda pravdu,chodím každý den čím dál později spát.
Třeba jsi ještě lehnu do postela a čtu HP,a je to tam tak napínavé že neumím odlepit oči od knížky. ![]()
Já musím ještě Marečkovi vyprat tu jeho zimní kombinézu ted jí nenosí protože není sníh,dávám mu zase do školky kalhoty a bundu.Ale pořád mám plný koš prádla,že jsem mu to nestihla ještě vyprat.
Tak zkus ty moje kudlásky,posílala jsem ti receptík na nich nemůžeš nic zkazit.
Tak já se budu loučit,a půjdu už pomalu chystat na stůl.
Tak ti přeji moc hezké nedělní odpoledne a dobrou chuť k svátečnímu obědu.Papa.
![]()
Kamčo,já jsem tuhle ty kudlásky hledala a nenašla je.Nemám je ve zprávách,nevíš psala si mi je jen tak do diskuze?
Já se moc omlouvám,ale kdyby si mi je mohla napsat do soukromých zprávyček sem
,děkuju děkuju ![]()
Uplně jsem ti zapoměla napsat,že z kolotoče mi fakt nic nepřišlo
,takže do letošního kolotoče se nezapojím.Mě to stálo 150kč a nemám nic.Nevím jak mužou být holky takhle sobecký ![]()
Také přeju dobré chutnání a krásnou neděli
.My možná pojedem na návštěvu k sestřence od manžela,mají o rok a pul mladšího syna jak Kristy,tak zas budou řádit určitě ![]()
Tak krásný den,papa ![]()
Ahojda holky…Tak mám už 2 den zpoždení…Test negativní…Já se z toho už zbláznim ![]()
ahojda
já jsem z toho taky už blázen ale uvidíš třeba tam bobíšek je …
kiara8 píše:
ahojdajá jsem z toho taky už blázen ale uvidíš třeba tam bobíšek je …
Kéž by tam naše malá fazolka byla…Ale to by mi to test snad ukázal…žádný příznaky nemám..Jen je mi blivno,ale to mám asi vsugerované…Je to 36 den od minulýho cyklu…tak nevím
Ahoj holky
,Khatulíku a ty bereš ted si nejsem jistá Utrogestan nebo Duphaston?Musíš ho vysadit,pokud ho bereš,aby mrška přišla.
Jinak pokud ho nebereš,tak je pořád šance,když ms nedorazila a cítíš se blivně.
Moc ti přeju at ti to další testík potvrdí ![]()
Kiaro
a jak ty jsi na tom,testila jsi?Držím palečky at IUI zabrala ![]()
Ahoj Kamčo
,jaký jsi měla den?Tak žádná návštěva neproběhla,manžel se nemohl sestřence dovolat a bez ohlášení tam jet…oni nikdy nejsou doma.
Mě je hrozně těžko od odpoledne
,ani šavle
ani zázvorové lízátko nepomohlo
.
Chtěla jsem nafotit konečně zase nějaký věci na Aukro a vubec jsem se k tomu nedostala.Na dvě hodinky jsem tady měla kamarádku s manželem a pak jsem se pustila do dělání toustíku k večeři
a šup zas už je večer.
Jdu na Charlieho andílky,co děláš ty?
no testila jsem ale je tam takovej duch že bych o přehlídla tak nevím jestli to je pregnyl…no tak další test v úterý a uvidíme
Gábi 1 píše:
Ahoj holky,Khatulíku a ty bereš ted si nejsem jistá Utrogestan nebo Duphaston?Musíš ho vysadit,pokud ho bereš,aby mrška přišla.Jinak pokud ho nebereš,tak je pořád šance,když ms nedorazila a cítíš se blivně.
Moc ti přeju at ti to další testík potvrdí
Beru clostilbegyt..Vždycky 5 den menstruace..po dobu 5 dní…Popíchává mě na pravé staně občas…Ale je mi divné že vubec nemám bolesti jaké jsem vždy mívala asi 14 dní přad ms..
kiara8 píše:
no testila jsem ale je tam takovej duch že bych o přehlídla tak nevím jestli to je pregnyl…no tak další test v úterý a uvidíme
Ahojky Kairo
a ostatní,ty už máš testit?kolikátý jsi den po iui?
držím palečky.
no tak to by ti měl už ukázat ale jedna holčina měla negat. test ve 30dnu cyklu a je těhu…tak uvidíš…
já taky blila když jsem viděla jak pes kadí..mám kontrolovat skrz červíky máme štěně ..no a od 8dne po IUI mě bolí prsa ale co mám normální jsou bedary před ms co mívám pokaždý no tak nevím a zas mě nebolí podbřišek na ms což přikládám asi utroši..ale min měsíc mě zas nebolely prsa..no já už jsem zralá na psychiatra…a prý v car. s hodnotou spermiogramu 10 IUI nedělají no a mě to tam šouply …tak jestli to nedopadlo tak prostě chci na IVF rovnou jak to dělaj ostatním děvčatům co se mi divily že mi to dr.nechal zavést ..
tak koukej být těhu
no samozdřejmě že nemám ještě testit ale kdo to má vydržet
až ve čt.no a tak ted už testit nebudu zkusím v úterý a jestli bude čárka silnější tak budu jedině rááááda
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.