SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
13.1.11 16:35

Spáča,Gábi 1

ahojda holky moc děkuju no snad to vyjde…vy jste se ve psaní pěkně rozjely :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.1.11 20:35

Ahoj Kamčo :mavam: ,tak co jak jsi pořídila :lol: ?Jsem zvědavá vid :lol:
Já jsem byla s Kristýnkou na chvíli u kamarádky,tak jsme aspon pokecaly a holky pohrály.

Vepřové plátky už mám naložený a nechala jsem si i na přírodno že uvařím s tou rýží na sobotu.Už ted na to mám chut :lol: Co jsi vymyslela ty na víkend?

Sehnala jsi ty dukátový buchtičky?Já je chtěla koupit tady v jedné pekárně,ale už ani jedny neměli,prý až zítra.Vím že je někdy mají i v Bille,ale už se mě tam nechtělo.

Koukáš na telku?Já na Novu,na druhý díl toho katastrofického filmu,je to pěkný…ještě že to není podle skutečnosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.1.11 20:55

Ahojky Gábi :mavam: to víš že jsem si ho už koupila ale nemám ho ještě doma.Ta paní co by měla dát otci tu slevu 10% tam ještě nebyla,tak jsem mu dala peníze a otec mi ho koupil,a zítra jak pojedem k našim tak ho teprve dostanu.Je to zase Nokia a stála mně ze slevou 2200kč,tak doufám že budu spokojená.

Tak buchtičky v Jednotě neměli,a doma dělat se mi je nechce.Ale koupila jsem v Globu cukety,tak je nakrájím na kolečka osolím , obalím v troj obalu a udělám bram.kaši a mám na sobotu oběd.A v neděli to ještě nevím ,ale určitě nějaké masíčko musí být. :-D

Mareček dneska nechce nějak spát,přečetla jsem mu po osmé hodině pohádku a pak chvíli ležel a pak přišel že se mu ještě nechce spát.Tak jsme si zahrály člověče nezlob se,při kterém vyhrál ale pak už musel jít spát tak zatím nevylézl. :dance:

Nekoukám na tv,ale budu zas pomalu číst HP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.1.11 21:49

No vidíš :palec: tak to je paráda že máš telefonek :lol: .Sice ho budeš zkoumat až zítra,ale to už vydržíš,vid? :lol: Ono ti ani nic jiného nezbývá vid?

Dneska mě docela bolí hlava :-? ,jsem nad tím tak přemýšlela a jak je to v těle všechno tak propojený,vždyt já bych to ted nějak měla,tak asi proto.

Dneska si chci ještě umýt hlavu že jedeme do těch Pardubic dopolko,tak jdu na to :lol:

Co Mareček,už spí?Ono se mu asi nechtělo spát,že usnul ve školce možná vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.1.11 22:22

To máš pravdu že to musím vydržet,ale už se těším na zítřek až pojedem k našim.Manžel jsi ze mně dělal srandu že v jedné ruce jsi budu hrát z mobilem,a z druhou rukou budu psát na emimino. :-D

Pak už Mareček nevylezl tak asi usnul,že vyhrál v tom člověče nezlob se.Zítra půjde po o domů,tak doufám že večer bude zase hezky spinkat.

Mají napsané na nástěnce že už mají být v osum hodin ve školce,a že pojedou jenom za příznivého počasí.
Mají zítra na oběd nudle z mákem,tak zas Marek nebude obědvat.Musím mu asi trochu omáčky a knedlík schovat,aby když to určitě nebude jíst neměl hlad.

Potkala jsem v obchodě jednu kamarádku ona mně první pozdravila,ahoj Kamčo ale já jsem vůbec nevěděla odukď jí znám.A ona že je Barča a že jsme spolu pracovaly v Globu,tak jsem jsi udělala menší trapas.
Je mladší o něco než já a má už dvě děti,samozřejmě že jsme mně zeptala jestli budem mít druhé.Já to nikomu neříkám že se nám nedaří,a že jme jezdily i do Ostravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.1.11 22:35

No někdy se to tak stane že má člověk okno a prostě neví a neví :lol:

No a manžel tě odhadl správně vid? :mrgreen: Budeš muset zvládat obojí :lol:

Naše babi mi říkala že zítra nás u nich čeká kuřecí vývar a šunkafleky :lol: .Nudle s mákem taky teda nee :-? ,ikdyž manžel by si je dal :lol:

Včera jsem se domluvila s učitelkou ve školce,to ani nevím jestli jsem ti psala,že zkusíme na 2-3týdny,teda ona že bude Kristy jako s mím svolením víc nutit do těch předškolních ukolu a že uvidíme.Povídala jako že samozřejmě ne kdyby ji z toho mělo být do breku,ale že pokud to pujde že jí víc bude nutit.Oni nesmí víš.
No a dnes mi říkala že když jako fakt musela přitlačit na malou že to udělala.Ona mi právě říkala že se jí nechce že něco udělá a už si chce jít hrát a ne a ne pokračovat a soustředit se na ty ukoly.Že je moc hravá.
Tak uvidím jakej verdikt mi řekne za ty 2-3týdny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.1.11 23:03

Padají mi očka,ted vubec nevydržím čoveče a to jsem si poslední dva dny odpočinula ikdyž neusnula,ještě dopoledne.
tak si zajdu vyfénovat hlavu a pomažu chrupkat.

Zítra se přihlásím nejspíš až večer,dopolko asi nestihnu.Že nemusíme ráno vstávat tak doufám že si trošičku přispíme.

Tak ti popřeju hezký páteční den a dobrou noc :mavam:  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.1.11 23:09

Víš my jsme se neviděly od té doby co jsem odešla z Globu,je to asi šest let a když jsi spolu nepíšem a nevidáme se tak fakt pak člověk zapomene. :nevim: Tak hlavní že mně ona poznala,a dala se semnou do řeči.

Tak to jsi my teda nenapsala,tak držím Kristýnce palečky at to jde hladce. :palec: :palec: Ale hlavně at jí fakt učitelka nenutí,když nebude chtít.

Ale já jsem ti asi psala že od února nebudou předškoláci už spát,ale bude s nima učitelka formou hry budou plnit úkoly jak ve škole.Já jse zkusím taky zeptat učitelky,jak to jde Marečkovi ve školce.

Tak já se už budu pro dnešek loučit,a půjdu už do postýlka která mně už volá.Tak dobrou noc a hezky se vyspi..Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.1.11 18:40

Přeju hezký večer Kamčo :mavam: ,tak jsme přijeli asi v šest z Pardubic,ale znáš to uklidit nákup…Kristýnku jsem nahnala do vany.Dneska jsem jí slíbila když bude pěkně večeřet že se muže koukat na Shreka od osmy :lol: .

Od našich si vezu kuřecí polévku s kapáním a bramboráky :palec: ,tak zítra nemusím vařit polévku a dnes sníme k večeři bramboráčky :lol: ,když by měl manžílek hlad něčím se ještě dojí,beztak je plní lednička jídla :lol:

Co telefonek,už se v něm orientuješ hravě :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.1.11 21:00

Ahojky Gábi :mavam: taky ti přeji hezký večer.Tak už mám telefonek doma je to Nokia 5130 Xpressmusic,a teprve se s ním seznamuji.Jen se tě chci zeptat co to je GPRS,odečetly mi za to 80kč.

Já zítra musím vařit a udělám ty obalované cukety a bram. kaši,a musím udělat i polévku protože jsme jí dneska neměli.Tak ty se teda máš,že budeš mít volno v kuchyni.

Tak jsi představ že na ten výlet jely v dešti,ale hlavně že bylo napsané na nástěnce že se jede za příznivého počasí.Jely sice až po svačince,šli první na autobus a pak jely vlakem do Chuchelné, ale já myslela doma že když venku prší že jsou ve školce.

Tak jak jste se měli?A manžel stehy dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.1.11 21:26

:mavam: ,musím se kouknout na nabídky,takhle nevím jakej máš.Ale určitě nádhernej :palec:

GPRS je datový přenos.Já to taky nevěděla ale zeptala jsem se manžela :oops:

Taky musím uvařit ty vepřový plátky s rýží,ale to není složitý.Polévku nemusím,tu máme od babičky :lol:

Manžel má stehy venky a vypadá to docela dobře.Rád by šel už příští týden pracovat,doktor to teda moc neschvaluje,ale znáš to živnostníci :think: Má to procvičovat,třeba jezdit na kole,tak jsem zvědavá jak to rozhýbe.Bez berle udělá pár kroku ale jinak nic moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.1.11 22:17

Tak tady ti ho posílám,myslím že jsem jsi vybrala dobře.
 http://www.datart.cz/…sic-Red.html?…

Tak se mi prosím zeptej ještě manžela,proč mi vzaly těch osumdesát korun když jsem nic neaktivovala.Díky.

Zítra odpoledne pojedem za babi do Opavy do nemocnice,a potom už budem vyklízet ten její byt protože tam už se babi nevrátí.Dostal ho můj bratr,který jsi ho bude celý spravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.1.11 22:34

Je to je fajn že si mi poslala odkaz :palec: ,aspon ho nemusím vyhledávat :lol: .A je moc pěknej,má krásnou barvu :palec: Určitě s ním budeš spokojená :lol:

Ptala jsem se manžela a korunky se ti odečetly,protože si tam najela na internet a bud to sis tam něco prohlížela,nebo stačilo prý najet a už si to stáhlo nějaký data který musíš zaplatit.

Jak to vypadá s tou červenou mrškou,mešká? :palec: Kéž by,moc bych ti to přála :hug:

Tak se s tebou rozloučím,musím ještě pomazlíkovat manžílka :oops: a pak pujdu rovnou chrnět.Stejně jsem každý den ospalá :lol: ,zívám už v poledne :lol: ,to je hruza vid?

Tak ti přeju krásné sny :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.1.11 22:59

Já taky doufám že s ním budu spokojená,a že mi bude dobře sloužit. :lol: Ještě bych jsi chtěla koupit obal,at jsi ho brzy nepoškrábu.

Tak dneska odpoledne jsem to bohužel dostala,mám to zase o dva dny spožděné a chtěla jsem jsi včera koupit test ale pak jsem zapoměla. :-( Tak už nemusím testovat,a ušetřila jsem pár korunek.

Tak moc manželovi děkuji,a má pravdu na internet jsem se tam dívala. :cry:

Tak se hezky vyspi a přeji dobrou noc.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
15.1.11 09:45

Dobré dopoledne :mavam: ,tak jak jsi se vyspala?Já dobře,ale večer mi bylo strašně těžko a ráno hned taky.Tak už jsem absolvovala :poblion: a je fakt že mi je líp.

Sakryš práce ta MS už u tebe nemá co dělat :pocitac: ,možná bude zapotřebí pít čaj skutečně třeba jednou tak dlouho jak já,když ti pracuje jen jeden vaječník.Copak kdyby to tak bylo tak to by také šlo :kytka: .

To jo futrálek si kup.Já si koupila pěknej u viernamcu :palec: ,vzadu má i kapsičku třeba na peníze a zrcátko tam ještě mám.A ani nebyl drahej.

Tak já se jdu pomaličku pustit do těch kotletek na přírodno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.