Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Kiaro
,tak to je mi líto že je test negativní.A jak se cítíš,myslíš že ms dorazí?IOni se musí přestat brát ty hormony aby mrška dorazila.
Myslela bych že musí být aspon 50%šance uspěšnosti při IUI,ale to bohužel ne cca 10% a každým dalším pokusem se šance zvyšují.
Ted už si nejsem jistá,ty jsi byla na první?
ahojda citím sevšelijak..utroš jsem přestala brát v neděli už nic ted neberu…a byla to má prvni IUI
Kiaro,mě vždy po vysazení Duphastonu,ms dorazila druhý třetí den.To máš docela dlouho,tak to třeba není ztracený
.Zkus testík i zítra ![]()
možná si řekneš že jsem prdlá ale známá dělá reiky a vykládá karty prý vždy pozná že je někdo těhotnej dneska jsem tam u ní byla a ptala jsem se jí a ona že je u mě na váškách že fakt neví…ale že mám přijít dnes na karty …no tak jdu po 19hodce na karty ..ale myslím si že nejsem těhu pobolívá mě tak divně břicho
Kiaro
,vubec si nemyslím že bys byla blázen
neboj.
V jiné diskuzi jsme s pár holkama psaly v listopadu věštkyni Wahlgrenis.
Odepsala mi i teda nějakou kritiku a že u mě problém nevnímá.
Nic v tom smyslu že už vidí blížící se těhu.
Ten měsíc jsem otěhotněla.
Asi se to musí brát trošku s nadhledem.
Ale přeju ti samozřejmě at se dozvíš miloučkou zprávu a ta at se vyplní ![]()
Ahojky Gábi
,tak jak ses dneska odpoledne měla.Já jsem ještě pořád uklizela různé věci do skříňi tak aspoň už to mám hotové.
Mareček jse mně ptal jestli může jít zítra po o domů,tak jsem mu kývla že ano.Na ten výlet do toho lesa naštěstí nejdou,aspoň doufám protože na nástěnce nebylo o výletě nic napsané.
Příští neděli pořádá škola v tělocvičně,dětský karneval tak už se Mareček těší.Buď půjde za indiána a nebo za berušku ještě za ní nebyl.
A co budeš zítra vařit?
Manžel by chtěl toho pangasiuse,ale doma ho nemám musím ho zítra koupit v obchodě.
Ahoj Kamčo
,dneska v tý telce fakt nic nedávaj,ani na jiných programech.Mě už Slavnosti sněženek nabavej,člověk to viděl tolikrát
Tak se pujdu asi naložit do vany ![]()
Na zítra jsem domluvená s kamarádkou,samozřejmě tatkové s náma
, pujdeme v 15.30 na ten zápis.Holkám dáme šatičky a upravíme vlásky
,at jsou fešandy ![]()
Kristýnka mi říkala že když ji řeknou at jim zazpívá,že zazpívá „Věřím andělum“
Od zítřka nám předělávaj školku,tak pokud to bude možné,brát si děti po o domu.Budou měnit okna a zateplovat budovu,víc nevím co se bude dělat.Tak si e užije Kristy chození po o dom ![]()
Jéé Kamčo,psala jsem ti zároven s tebou zas
.
Na zítra máme ještě uzený s kaší,Kristýnka to ani k večeři dnes nechtěla.Radši si dala ještě omáčku s knedlíčkem,tak uvidíme co si dá zítra.
Pangase mám taky ráda a většinou ho mám furt v mrazáku.Když je v akci,tak dvě tři kg koupím a pak nám na čas vydrží
.
Kristy miluje karnevaly
.Taky myslím že ted někdy nebo v unoru bude jak ve školce nebo tady v Sokolovně.Loni chudák nebyla,měla zánět prudušek,tak jsem ji pak pozvala kamarádku k nám domu a obě v maskách tančili a plnili ukoly a samozřejmě dostávali odměny ![]()
Tak má Kristýnka zítra zápis,tak jí moc držím palečky ať to dobře všechno zvládne.U nás je zápis až osmého února,tak nás to bude teprve čekat.
Dala jsem Marečka spát před půl devátou,a teď vylezl že chce jít na záchod.Takže jsi myslím že vůbec nespal,a prohlížel jsi tam knížku protože byla úplně jinak než jsem jí dala já.
Já taky nesleduji tv ale hrajemi potichu rádio,a čtu tu tlustou knížku HP.
My jsme také vloňi nebylo,Mareček byl zrovna tou dobou nemocný.A ve školce vloni bylo plno dětí nemocných a my samozřejmě taky,ale karneval nezrušili.
Tak zítra nemusíš vařit?Máš kuchyň zavřeno tak zase ráno hupni k manžílkovy do postýlky.
Snad toho pangasiuse nezapomenu koupit,jsem totiž skleroza co jsi nenapíši tak nemám. ![]()
Představ si Kamčo,to jsem ti zapoměla ráno napsat.Slyšela jsem že ve školce řádí spála
,prý na prvním pavilonu.Ptala jsem se na to učitelky,my jsme ve dvojce a ta teda o ničem neví
,tak jsem zvědavá co se z toho vyvrbí.
Dneska byla Kristýnka tak pozorná,to ti musím napsat.Byla jsem na poště a tam jsou takový těžký dvojitý skleněný dveře a ona at počkám že mi je otevře.Tak jí říkám,néé to je dobrý,netahej se s tím.A ona mi říká,vždyt máš v bříšku to miminko
.Netušila bych když jsme o tom zrovna nemluvili,že ji dojde být tak pozorná víš
,mě tak potěšila beruška moje ![]()
My se na zápis nijak nepřipravujeme,nebo myslíš že jsem měla?Já stejně počítám že nejspíš letos teda nepujde,ikdyž bych radši kdyby šla.
no tak mi řekla že těhu jsem ale velmi v začátku…říkala to dost nejistě ale a za další prý se budu vdávat chich a to s mým bývalým manželem
kiara8 píše:
no tak mi řekla že těhu jsem ale velmi v začátku…říkala to dost nejistě ale a za další prý se budu vdávat chich a to s mým bývalým manželem
Wau,to jsou věci vid?
Tak ted jak jsi na tom s bývalým manželem?
Tuhle věštbu radši neříkej současnýmu partnerovi
,možná by pochopení neměl ![]()
no já mu to mohu říci s klidným hlasem..můj současný přítel je můj bývalý manžel.....
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.