Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Gábi
,psala jsem ti včera že nebudu ponocovat a půjdu spát,ale nějak jsem se začetla že jsem šla spát o půl jedné. ![]()
Tak jak ses dneska vyspala?Já samozřejmě málo,asi to spaní moje nikdy nedoženu když budu takhle ponocovat.Ještě že jsme nemuseli vstávat do školky,bylo by to vstavání horší.
Četla jsem na internetu že má mrznout až do února,už by mohlo být to jaro už mně pořád nebaví se tak navlíkat.
Půjdu jsi naložit to masíčko do té marinády,už se těším na obídek je to fakt výborné. ![]()
Dobré dopoledne Kamčo
,teda ty jsi čtenářka
ten HP té zničí vid? ![]()
Mě zfilmovaný,se to mnohem víc líbí než Pán prstenu,jestli jsi to viděla.To už je někdy hodně tvrdý.
Vím že někdy ty kontroly si muže objednat zaměstnavatel,ale mě třeba přitom prvním těhotenství,sama šéfová říkala,kdyby něco já vám dosvědčím že jste tady musela třeba podepsat nějaký papíry…
Loni jak jsem měla v tom dubnu nebo květnu te naštíplej palec u nohy z práce.Jak jsem se tam docela pohádala s vedoucí,tak jsem taky čekala že je na mě pošle,že by jí to bylo podobný
,ale neposlala teda.
Taky se těším na oběd.Vyndala jsem si 6těch stehýnek a pujdu oloupat brambory a nachystat si to.Fajn že polévka zbyla od včera a je ji tam hodně.Já mám gulášovku ráda ![]()
Tak mám dábelské kuřátko i s bramborama v troubě a mám zas chvilku pauzu ![]()
Zítra mi drž palce at se dozvím jen a jen dobré zprávy u doktorky.Budeme se domlouvat na tom vyšetření screeningu.Jsem zvědavá jak mimíšek vyrostl
Zítra jedem už docela brzy ráno do Pardubic,manžel také potřebuje k doktorce,tak jedeme autem všichni.Kristýnku jsem omluvila ve školce a bude s našima ![]()
Ty jsi ted nějak v puli cyklu vid?Tak nezapomen znásilnovat manžílka co to pujde ![]()
Gábi,jak jsem ti psala tak mi volala mamka na skyp,tak promiň že jsem ti neodepsala dřív.
Vlezla jsem jsi včera do vany a čtu,voda samozřejmě studená ale nemohla jsem otrhnout oči od knížky.
Až mi pak byla moc velká zima,tak jsem už musela jít ven a rovnou do postele .
Pán prstenu jsem neviděla,ale film HP jsi potom zkusím někde půjčit.Dneska to hrají na jednom programu ,který nemáme tak mám zase smůlu.
Kuřecí stehýnka bych taky chtěla udělat přes týden na oběd,protože pořád nevím co mám vařit.
Není jak uvařit,ale těžší je to vymyslet co udělat na ten oběd.
Buchtičky vám včera nezbyli?
To neva,já když nestíhám,tak taky písnu dýl
.
Pár buchtiček zbylo,ale je to taková větší dětská porce
,nic moc toho nezbylo ![]()
Zítra nevařím,juchu
.Naši budou dělat takový těstoviny s porkem a kuřecím salámem.My s Kristy to máme moc rádi,no Jára nic moc
.Tak mu babi ohřeje klobásky a bude je mít k obědu.Pro jednou se nic nestane,když nebude mít pořádný oběd.
Chtěla bych v týdnu udělat ty zapečený těstoviny s kuřecím masem,z toho sáčku,myslím Maggy.Máme to moc rádi.A možná taky nějakej den filé s kaší.Těch těstovin udělám na dva dny,dva sáčky,tak budu mít na chvilinku vystaráno.
Posílám ti slíbenou fotku kombinézky.Vyšla na 40kč
a bodyčko na 5kč ![]()
Už jsem ji chtěla poslat ten den,jak jsem ti o ní psala,ale nechápu,nešlo mě ztáhnout fotky z mobilu do pc.Ani manžel si s tím nevěděl rady a dnes to zas jde
.
to víš že ti budu držet palečky,ať je všechno v pořádku.A co je to ten screening?To za mně asi nebylo že?
Mamka mi říkal že to s babičkou vypadá dost špatně,že jí dávají jenom měsíc víc ne.Jsou to teprve dva měsíce co mi zemřel děda,a pořád to ještě bolí a zase babi je na tom dost špatně.
Vypadá to velmi hezky a ta cena je super musím taky přepadnou nějaký sekáč.
To se někdo má že nemusí vařit,ale já vlastně taky moc ne budu jenom ohřívat rizoto.
U nás začalo tak jemně sněžit,tak budem odpoledne asi zase doma.
Tak já se budu loučit a půjdu chystat na stůl a ještě musím uvařit manžílkovy ten čajík.
Tak ti přeji dobrou chuť k obědu a hezké odpoledne.Pa. ![]()
To je mi líto s babičkou.Budu držet palce aby se to zázračně zlepšilo.
U nás zatím nesněží,ale zima,je.Před chvilkou jsem zavírala okno v ložnici abych vyvětrala a peřiny a brr zima tam.
My jdem odpoledne na návštěvu k těm našim známým,většinou v neděli se vzájemně navštěvujem ![]()
Také pujdu ohřát polévku už.Kuřátko se mi peče a krásně to tady voní.
Tak také přeju dobré chutnání a krásný nedělní den
![]()
Ahojky Kiaro
,no
měla jsem z ní velkou radost.
Tady u nás v sekáči dělaj občas výprodeje a byla zlevněná o 75%,puvodní cena 160kč.Tak nekup to,vid? ![]()
Doslova ne mě volala…kup si mě,kup si mě ![]()
no to nekup to za ty prachy…chich je to fakt moc pěkný ..
já se těším až si taky budu moct kupovat na mrnouska a jak se cítíš???a co v práci chodíš nebo jsi na neschopence?
Kiaro
,no právě
![]()
Jsem na neschopence,chtěla jsem dělat aby bylo více peněz,ale kvuli smradum z lepidel jsem doma.
Jinak včera a dnes je mi trošku líp,jinak denně těžko,při každém čištění zubu házím
,bléé.Snad to brzy přejde.
Při prvním těhotenství mě bylo ještě mnohem huř,tak vím že tohle ještě jakžtakž jde ![]()
Ahoj Kamčo
,konečně jsem dala prvních pár věcí zas na Aukro.Už s tím musím zase začít něco dělat
.Taky tu kabelku těžkou nafotit a frknout ji tam.
Byli jsme na té návštěve,tak už jsem toho moc nafotit nestihla.Kamarádka koukala,když se ptala co si dáme.Donesla jsem si frapé…tu ledovou kávu,tak jsem vysvětlila že nemužu už vubec nic teplého,hned se mi to vrací do krku,je to docela opruz.
U nás taky přes den slabě sněžilo.Ale na zemi nic není. Čteš knížku nebo koukáš na tv?Já na novu na čarodějku,mám tu komedii docela ráda ![]()
Ahojky Gábi
u nás teda nasněžilo celkem dost,chtěla bych zítra jet za babičkou do nemocnice ale manžel říkal že neví jaké budou cesty.Tak kdyby manžel nechtěl jet autem,tak já pojedu odpoledne autobusem sama.
Ještě dobře že nemusím zítra vařit že budu jenom ohřívat,tak aspoň po obědváme dřív ať stihnu autobus kdybych musela jet sama.
Už jsem to říkala Marečkoví,že zítra odpoledne možná pro něho příjde tatínek tak se ptal proč.Tak jsem mu to vystvětlila,tak mi řekl že to nevadí že jsi s taťkou zahraje člověče nezlob se.
Já jsem myslela že jsi tu těžkou tašku,už prodala a ty jí máš ještě doma.A jaké věci dáváš na to aukro?
Poslouchám potichu rádio a čtu HP,ale dneska nebudu tak dlouho ponocovat.
Kamčo
já jsem se nějak k tomu vubec nedostala.Ale ted bude více času,tak to snad napravím ![]()
No to jo,zítra zase vstáváme,chtěla bych vyjet nejdýl o pul devátý.Doktorku mám na čtvrt na deset,tak aby jsme stihli Kristýnku v klidu dovést k našim a pak hned frčet.Copak já mám dr kousek,manžel musí na druhý konec Pardubic,ale tak on si tam zas pojede autem.
Zítra písnu až večer.Zustaneme u našich,stavíme u jednich známých,už jsme měli minule ale padlo to,tak aspon na chvilku zítra.
Víš na co jsem zapoměla?Že mám koupený ještě ten květák,tak taky jeden den uvařím.Ještě si potřebuju umýt dnes hlavu,at nejedu jak Racochejl zítra ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.