SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
21.1.11 22:46

Kamčo,já si myslím že si to jen poznamenaj do těch jejich papíru a popřípadě zjistí jestli chodíte na logopedii.Myslím že víc s tím dělat nebudou.

Kristy se taky naučila tyhle dvě písmena až nějak na začátku tohodle školního roku.Z ničehož nic uměla R a po třeba 14ti dnech Ř,tehda jsem koukala jak blázen :lol:

Myslím že jo,zítra uvařím Gulášovku,minulý víkend se mi ji nakonec dělat nechtělo a ty buchtičky.A zítra asi kuřátko :nevim: ,nejsen ještě na tu neděli uplně rozhodnutá,ale nejspíš jo.
Tchýně mi dnes koupila kg pangase představ si za 50kč.Kdybych měla místo v mrazáku,nechám si koupi víc,ale ted mám zrovna plno.

Pujdu na kutě,vubec nevydržím ted ponocovat.Tak ti popřeju dobrou noc a hezké sny :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.1.11 22:50
kiara8 píše:
no tak ms dorazila… :pocitac:

Ahojky,to je mi líto.Ale třeba vyjde aspon ta druhá věštba :lol: .Netrap se,čím víc pokusu IUI,tím se šance zvyšují.Třeba hned na další ovulku ti ji udělaj :palec: .Já to tak měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.1.11 22:59

Tak to je super cena ty pangase to by se mi taky líbilo je koupit za tu cenu,já nemám doma aňi jeden balíček.Kde je tchýně koupila tak levně?

Já ti potom napíši jak se nám dařilo na zápise,snad nám to taky půjde lehce.Je už šikovný a snaží se,udělal už velký kus práce na té logopedii ale pořád máme toho ještě hodně na učení.Však nějak dopadnem a uvidíme co nám řeknou na té poradně.

Tak ti přeji hezké sny a dobrou noc.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.1.11 09:33

Ahojky Gábi :mavam: přeji ti pěkné dopoledne.
U nás je poprašek sněhu na střechách a na zemi,a teploměru je zase mínus dva.Mareček se mně ráno ptal jestli může jít odpoledne saňkova,neuměl pochopit že to nepůjde.

Jak ses dneska vyspala,asi ještě spinkáte že?
Mareček byl dneska vzhůru kolem sedmé hodiny,pak jsi do půl osmé v pokojíčku ještě hrál a pak se šel dívat na pohádky na Barrandov.

Včera jsem dostala chuť na bábovku,tak jsem jí nakonev večer ještě upekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.1.11 09:42

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,čoveče nevím :nevim: kde to kupovala.Přivezla mi ještě krabici 10nanuku,něco jako Nogger ale není to on,asi za 25kč.To je paráda.Kdybych měla místo v mrazáku nechám si toho koupit mnohem víc :lol: .Ale kupovala jsem ted 6krabic těch mražených minivětrníku :lol: ,jestli to znáš.My to máme rádi :lol: .Byla akce 2+1zdarma.Je to takový křehoučký občerstvení,ale musíš to dát do mrazáku v krabici,jinak se poničej :think:

Já jsem taky netušila jak to v dnešní době chodí u zápisu.Je fakt že tam Kristy musela třeba,vybrat z hromádky všechny salátový okurky,první ji vyndala učitelka a spočítat je"měla tři" a pak vedle ukázat jestli pozná trojku.Ale byly tam čísla jen do pěti naštěstí :lol:
Pak hledala rozdíly.Říkala mi škoda že jsem se tam nemohla podepsat,to po ní nechtěli.Tak třeba to bude tak i u vás.

Já ji taky na to nijak nepřipravovala,jen jsem se jí ptala co tam zazpívá nebo jakou řekne básničku,to bylo vše.

Tak co že to dnes vaříš dobrého?Že bysme přijeli :lol: Já právě dodělal jíšku a jak to dopíšu pustím se na tu gulášovku.Měla bych chut i na smažený květák,ale buchtičky mají trvanlivost jen do dneška a do mrazáku je nenarvu,tak se zkrátka musí zbaštit,ale já se na ně těším.Už jsem je nejedla celou věčnost a to fakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.1.11 10:32

Tak to je škoda že nevíš kde to tchýně koupila,je to super cena.
Včera jsem Marečkovi udělala nanuk z jeho jogurtů(kostíků)chce to jen kvůli těm magnetkám ale pak ten samotný jogurt nechce.Mám koupenou přímo tu formu na nanuky,a jsou u toho i ty tyčky.

Ta kamarádka co má tu Terezku jak nevěděla že je těhotná,tak šla loni do první třídy.Tak jsem se jí ptala jak jaké to bylo na zápise,tak myslím že taky říkala že po té Terezce taky nechtěli psát písmenka. Nebudu Marečka nějak připravovat,co bude umět tak udělá a co ne tak neudělá.
Pak ti napíši víc,až příjdem po zápise máme ho až 8 února.

My budem mít to zeleninové rizoto,dělám ho víc tak bude i na pondělí.Tak klidně přijeďte,moc se na vás těším! :kytka:

U nás ty buchtičky asi neobjednavají,a doma se mi je dělat nechce ale chuť bych na ně měla. :-D

Půjdu teď do té zimy,posbírat vajíčka ale moc se mi teda nechce.Dneska odpoledne asi budem doma,budem odpočívat v teple a pustíme jsi nějakou pohádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.1.11 10:48

Taky jsem říkala že koupím Kostíky zas s novýma magnetkama.Ale kupuju je vždy v akci,takhle za 10kč se mi teda moc nechtěj :-? .

U nás taky ty buchtičky nemají všude.V jedný pekárně jsem byla 2× a pokaždé vyprodaný,tak jsem vlezla vedle,a byly tam taky :lol: .Tak jsem hned dvoje vzala :palec: Myslím že jedny nám nestačej :lol: ,ale doma bych je taky nedělala,tak neboj nejsi sama :lol:

My každou sobotu odpolko jezdíme do Lhoty za babi a dědou,tak vyjedem tak po druhé a vrátíme se na konec vycházky.To je akorát do šesti :lol:

Taky u nás mírně nasněžilo,ale fakt mírně.Ted svítí sluníčko,takhle z okna,vypadá jek je tam krásně :lol:

Stejně to tak letí.Pamatuješ když jsme si psaly po té IUI první?Šup a tolik měsícu zas pryč :think:

Škoda že jste tak daleko od nás,být to vedlejší vesnice,jsme u vás ospolko na kávě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.1.11 11:30

U nás je mají za devěd korun,ale třeba v Jednotě je mají už za jedenáct.Máme těch magnetek plno,ale nikdy jsme nenasbírali celou sérii.

Musím jsi zahnat asi chuť na ty buchtičky,ale až třeba pojedem do Opavy tak se po nich musím podívat.

Ale tchýně ráno říkala že bude zítra dělat a péct koblížky,tak mi taky určitě něco dostanem.Dala jsem jí kousek te mé buchty na ochutnávku,tak jsem zvědavá co zas na ní najde. :-(

Taky je mi to líto že bydlíme od sebe tak daleko,ráda bych tě poznala tebe i tvou Kristýnku a manžela. :kytka:

Tak ti přeji hezké odpoledne a dobrou chuť k buchtíčkám.Měj se hezky.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.1.11 11:40

U nás taky od 10-12kč a to není nejmín :think: ,v akci jsou za 8kč,to už je lepší.

Polévku mám hotovou,tak pujdu pomalu nandávat na talíře :lol: .Klidně ti porci buchtiček pošlu :lol:

Tak přeju krásnou sobotu a dobrou chut k obídku :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.1.11 20:36

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak jak jsi se měla?My fajn,ve Lhotě byl pohárek zmrzlinový a to já ted potřebuju :lol: .Dneska je mi docela přijatelně :lol: ,aspon takhle kdyby to bylo :lol:

Tak copak zítra uvaříš?Já jsem na vážkách jestli filé,ale asi ne.Vyndám ty kuřecí stehýnka,jestli je najdu :lol: ,aby to nedopadlo jak s tím obaleným kaprem :lol: a upeču je na dábelsko s bramborem :palec: .

Bchtičky se šodou byly mnam mnam.Tchám povídal že by si dal taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.1.11 20:54

Ahojky Gábi :mavam: měli jsme se dobře,byli jsme doma.Mareček se díval na film Kdo pak by se vlka bál,a já jsi mohla v klidu číst HP.

Teď jsi mně připoměla že jste měli pohárek,že máme v mražáku ty nanuky s těch jogurtů.Tak jsi doufám zpomenu zítra po obědě,a budem to mít jako dezert. :lol:

Dostali jsme malé holubátko,tak jsem udělala vývar na zítra a zavařím tam zeleninu a kudlásky.
A na druhé udělám to vepřové maso v marinádě a brambory,protože jsme rýži měli dneska.

Aňi nevím jak máš psané vycházky?

Zítra na HBO dávají HP a princ dvojí krve,a já to neuvidím nemáme ten program. :-( Četla jsi ty knížky,nebo viděla jsi nějaký ten díl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.1.11 21:35

Kamčo :mavam: ,taky nemáme ten program.Ale když to dávaj v televizi tak vždy koukám :lol: ,taky se mi to líbí :palec:

Vycházky mám docela dobré od 10-18hodin,ale musím říct doktorce že ráno vodím dcerku do školky jestli to nevadí.Já si to předtím u ní neuvědomila,tak jsem to říkala sestře a ona,no tak ji vodte a pak se vratte domu.Tak ted v pondělí snad nezapomenu a zeptám se na to.

Já ted koukám na Primu,na tu školu superhrdinu,nejdřív se mi to zdálo jako blbost,ale ted se mi to docela líbí :lol: .Sleduješ něco nebo jsi zabořená do knížky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.1.11 22:09

Já jsi radši první přečtu všechny díly knížek,a potom jsi až vypůjčím film.

Jak jsi to uhádla?
Musím pořád číst,mám teprve čtvrtinu knížky přečtenou a kde je 571 stránka. :lol:

Tak to máš dobré vycházky,kontrola ti asi stejnak nepříjde.Já už jsi ani nepamatuji jak jsem měla vycházky,ale vím že mně nikdo kontrolovat nepřišel.Tak jse v pondělí paní doktorky zeptej,ale myslím že to nevadí když vodíš ráno Kristýnku do školky.

Ještě mně čeká nádobí v kuchyňi,tak jsi teď musím dát chvíli pauzu od čtení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.1.11 22:44

No čoveče,na mě při prvním těhotenství kontrola přišla :think: a věděla že jde o těhotenství.Bylo to nějak ze začátku a mě jak bylo moc zle,tak jsem byla doma pokud to šlo.Vykoukla jsem na ní z okna a ona na mě…tak paní Vanková to je těhotenství vidtě?
Vycházky jsem měla od 10-12 a od 14-16,pak jsem si je nechala aspon napsat dohromady.Pak už kontrola nepřišla.
Ted ani nemám diagnozu na neschopence jsem koukala na tom svým díle.

Pujdu pomalu na kutě,tak ti popřeju krásné sny a moc neponocuj nad knížkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.1.11 23:01

Manžel jsi teď nevím přesně nějak nalomil ruku ,a byl na nemocenské a po čtrnácti dnech co byl doma mu kontrola přišla.Já vím že chodí namátkově,ale po mně lístek nechtěli.

Neboj nebudu moc dlouho ponocovat,musím ještě pořád dohánět ty moje manka ve spaní. :lol:

Tak já se budu taky loučit ,přeji dobrou noc .Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.