Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Gábí
,promiň ale ráno mi to nevyšlo tu napsat,ještě nám málem i ujel autobus.
Paní doktorka nám zas dala nové cvičení,a říkala zas to samé že Marečka nemám dávat do školy ale že to záleží na rodičích jak jse rozhodnou.Že stejnak musíme do té poradny,a tam my řeknou víc.
Tak jak ses dneska měla?
Tak přeji hezké odpoledne a zase večer jsi písnem víc.Pa. ![]()
Ahojky Kamčo
,ono nám stejně nic jiného nezbyde než počkat až jak to dopadne v té poradně
.Vás ještě čeká zápis,nás až ta poradna na jaře-Paní mi říkala březen duben
,tak to je ještě čas.
Dneska jsem nějaká unavená.Natáhla jsem se odpoledne a zavřela očka na chvíli.Sice jsem nezabrala,ale aspon odpočinek.
Taky jsem se už naložila s Kristýnkou do vany.Měli jsme tam olejový jablíčko krásný vonavý
jeden by ho snědl jak to lákalo.
Dneska jste měli pěknou zimu na to cestování,vid?
Ahojky
,přeji pěkný večer.Na zápis určitě půjdem už je to oznámené na obecním úřadě,že se bude konat 8 února.Paní doktorka též mluvila o té poradně,že ta mi řekne víc ale ona mi řekla že kdyby byl Marek její syn že by ho do školy nedala.
Já jsem zase odpoledne pracovala,protože jsem zas ráno neudělala nic.Vytřela jsem jsi celý barák a odmrazila jsem si ledničku a mražák.Tak jsem ráda že tu ledničku mám zas na chvilku umytou,to bys nevěřila kolik tam už bylo námrazy.
Byla venku zima a v autobuse zase teplo,Mareček mi potom řekl že je mu zima.Tak jsme šli ještě do obchodu koupit nové papučky,a potom rovnou na autobus.
Tak co budeš zítra vařit?
Ahojky
,tak to jsi pilná jak včelička
.Taky bych měla odmrazit mrazák tady v kuchyni,ale nějak se mi do toho ted nechce.Nechám to až mi bude trochu víc líp
,jestli se toho dočkám ![]()
Přemýšlela jsem že udělám filé na přírodno s kaší a česnečku s osmaženýma krutonkama
.
Co jsi vykoumala na oběd ty?
Koukáš na Shreka nebo čteš?Kristýnka má povolíno se dívat,tak leží v postýlce a hltá
pohádku,přestože ji má na dvd.Slíbila jsem ji že když bude hodná že muže jít dýl spát
Ale zívá tam že to slyším až tady u pc ![]()
Víš taky jsem první přemýšlela jestli tu ledničku udělat nebo ne,ale jak jsem viděla tu námrazu tak jsem si řekla že to udělám.Venku byl i mrazík tak jsem ty šuplíky hodila na balkon,tak jsem neměla strach že se mi to odmrazí a nechala jsem tu ledničku úplně roztát.
Ještě mi zbyla ta sekaná,a udělám bramborovou kaši tak na zítra oběd mám,ale neděle bude horší.
To víš že čtu,dneska odpoledne jsem měla bulku ve čtení tak to musím teď dohnat. ![]()
Mareček šel spát aňi jsem mu neřekla že je tv Shrek,nevím jestli by se na to díval.
Tak to bude zítra dlouho spinkat s Kristýnkou,tak ti napíši později.
Tak to máš fajn že máš zítra volno v kuchyni
,ikdyž já taky složitě vyvářet nebude
,tak snad si trošku přispím.
Bodlo by mi aspon do pul devátý
chrnět.
Jdu se odmalovat a hupky šupky spinkat,at zaženu tu dnešní unavu ![]()
Tak pěkné sny a nezmrzni zas ve vaně s HP
,papa ![]()
Teďka se půjdu teprve oprchovat,a číst už v posteli taky nebudu vždyť mně to nikam neuteče. ![]()
Tak se hezky vyspi a přeji dobrou noc.Já budu určitě vstávat v osum,Mareček má totiž pohádky na Barrandově.
Papa. ![]()
Ahojky Gábi
tak jak ses vyspala a nechala tě Kristýnka spinkat dýl?
Mně se spalo celkem dobře,ale na noc utíká nějak moc rychle že už je hned osum. ![]()
Taky máte u vás takový mrazík?My máme na teploměru -7,tak uvidíme jestli půjdem dneska zase ven.
Ještě tě moc prosím o napsaní té drožďové pomazánky,ráda bych vyzkoušela i tu tvoji.
Stále ještě nevím co udělám v neděli na oběd,nemáš nějaký tip?
Dobré dopoledne Kamčo
,představ si už ti zprávu píšu podruhé.Začlo mi to tady přemýšlet
a když to dopřemýšlelo zpráva nikde ![]()
Já večer usnula hned jak jsem byla unavená,ale v noci jsem se budila že mám ucpaný nos.Včera nám hlásil kotel nějakou chybu a manžel když přijel z práce tak to vyresetoval a zas to bylo v pořádku,jenže to já neumím.Tak jsem tady byla do tří hodin při 16' a to opravdu pokojová teplota není
Tak jsem musela trošku přistydnout.
No jo promin na droždovou jsem zapoměla,ale napravím to ![]()
Já zítra uvařím ty zapečený vrtule s kuřecím masem,to je moc dobrý.Udělám asi dva sáčky a zbyde na pondělí.Ty jsi to ještě nezkoušela vid?Je to opravdu moc dobrý.Já si stále kupuju tenhle sáček když je někde v akci za dobrej penízek ![]()
Ani jsem ven juknout nebyla kolik je stupnu,ale vidím z okna že máme uplně namrzlý auto,takže muselo v noci mrznout fakt fest ![]()
Jak jsem se včera osprchovala šla jsem hned do postele a ještě jsem si oblékla na nohy ponožky,mám je teď pořád nějak studené.My totiž v noci taky topíme míň,tak jak jsem u internetu tak jsi musím vzít na sebe ještě svetr.
Tak mi ještě prosím napiš název toho sáčku,protože já nevím co přesně myslíš já to totiž nekupuji.Když to u nás v obchodě uvidím a hlavně vzpomenu si,tak bych to i ráda vyzkoušela.
Mareček jse mně už ptal jestli může jít ven na dvorek,a já mu říkám že venku je pěkná zima ať je rád že je doma v teple.Jestli vydrží tak jsi odpoledne na chvilku zajdem někam na procházku.
Mareček mně tu už prosí ať jsi s ním zahraju člověče nezlob se,tak doufám že to aspoň vyhraju. ![]()
Kamčo jsou to zapečené těstoviny s kuřecím masem od Maggy.Potřebuješ k tomu 250g kuř.masa,200g vrtulí těstovin,200ml smetany na šlehání,50g strouhaného sýra. Často když to dělám,peču dva sáčky,ten jeden hravě sníme na jeden oběd ![]()
Už mám na to velkou chut ![]()
Dneska je mi zase těžko
,nemám ráda ten pocit
.
Tak to prosimtě naše Kristy vždycky nechce o víkendu z postele.Nasnídá se a má povolíno tam do deseti lenošit,už jí musím taky pomalu vyhnat
z postele.
My odpolko zase sjedem do Lhoty,máme to většinou takovej sobotní rytuál
,ale moc by se mi na procházku v téhle zimě taky nechtělo.Ale je fakt že děti se nuděj když jsou doma zalezlý ![]()
Tak pak napiš kdo vyhrál ![]()
Tak ti moc děkuji za pomazánku,určitě jí zkusím to my zase můžem. ![]()
Volal mi taťka jestli by jsme odpoledne nejeli za babičkou do nemocnice,tak ještě nevím musím se zeptat manžílka.Ale Mareček stejnak bude doma doufám že ho tchýně pohlídá,tam je totiž napsané že tam můžou děti až od deseti let.
Tak já jsi to napíšu na lístek na nákup,a podívám se na to v obchodě.Mám u našich objednané levné kuřecí řízky,jsou v Tescu ale teď nevím přesně za kolik ale vím že mi je otec koupí.
Ve člověče nezlob se vyhrál Mareček,ale musíš ho hlídat jak počítá.Jednou jede dobře a pak zase třeba jde až o dva políčka víc než má na kostce. ![]()
Tak se budu loučit,a měj moc hezké odpoledne.
Přeji dobrou chuť k obědu!Papa. ![]()
Mám na ní taky chut,asi si ji udělám v týdnu.Já na ní kupuju to vážený droždí ne to trvanlivý.Ale všude ho tady neprodávaj,jen v těch menších prodejnách.
Tak co vymyslela si co na zítřek k obídku už?
Viděla jsem reklamu tesko,kuřecí řízky pul kg myslím 45kč
.
Za chvilku pujdu servírovat polévku,uplně jsem zapoměla dát vařit brambory,tak to pak nechám na silněji at nečekáme dlouho na kaši ![]()
Přeju dobré chutnání až budete baštit a krásný den,pa
![]()
Ahojky Gábi
,přeji ti hezký večer.
Tak jak jste strávili sobotní odpoledne?
Tak jsme nakonec do té Opavy za babičkou jeli,ale museli jsme vzít sebou i Marečka.Tchýně už totiž odpoledne spala,a já jsem se jí ráno neptala jestli nám Marečka pohlídá protože jsem nevěděla jestli pojedem.Tak jsem s Marečkem čekala dole na chodbě protože venku byla zima,a pak jsem se s manželem vystřídala.
Tak už mám ty kuřecí řízky doma,a máš pravdu že ten jeden balík stál 45 kč je to půl kg.
Mareček mi navrhoval že by měl chuť na řízek,a hlásil se že bude obalovat.Tak že bych udělala zase nudlový salát a řízek a okurkový salát.Udělám toho víc ať mám i na pondělí,ale řízky nebudu všechny smažit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.