Sanus Pardubice - CAR

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
759
8.7.20 11:26

@Mik.Martina no my brali taky vitaminy ted..:) Ale neřekli me pred iui jestli to ma lepsi nebo ne mela jsem se zeptat :)teď me to stve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
8.7.20 11:28

@Katulina77 hele pokud to ma dopadnout, tak to dopadne ať ma výsledky lepší, nebo horší :) Věř a bud pozitivní. :hug:

Ja ted začala dochazet i na akupunkturu a ponořila jsen se do bylinek, které mi přímo na míru míchaji. Tak jsem zvědavá na výsledky a zítřejší kontrolu v CAR. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
8.7.20 14:51

@Mik.Martina promiň za blbej dotaz ale co je akompuntura? už brzy snad budeme mít štěstí 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
8.7.20 16:22

@Katulina77 Akupunktura je léčebná metoda vycházející z tradiční čínské medicíny, během které se do tzv. akupunkturních bodů pacienta nabodávají jehly. Podle tradiční nauky leží tyto body na akupunkturních drahách neboli drahách energie, tzv. meridiánech.

Zkus mrknout ba webu, docela si to při léčbě neplodnosti chválí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.12.23 09:31

@Mik.Martina Krásný den,

prosím Martinko, kam jste docházela na akupunkturu a pro bylinky? Řěším autoimunitní onemocnění na všechna embrya, již třetí biochemické těhu.
Děkuji moc!🎄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
8.1.24 19:02

@TalNat dobry den, omlouvam se za opozdenou reakci. Dochazela jsem v pce k panu Binkovi. A jeste k pani Amlerove do Lazni Bohdanec. :palec: Jinak u me byl problem i v imunologii. V jinem car vse vyresili. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.