Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Zacala sem se Sanami, pote co sem okusila Didymos uz Sanami slouzi pouze jako rezarva napr. pri prani ![]()
Kde, pěkně prosím, najdu recenze na šátky? Jednou sem se tam doklikala z BC, ale teď to nějak nemůžu najít ![]()
Jste hodne,moc dekuji za vsechny skvele rady! Sanami teda nekoupim:) poohlednu se po pevnem kvalitnejsim satku,znacky co mi radite…
![]()
Cappy píše:
Elastik je vhodný na menší mimi.
Pro 16m dítě jdi do pevného šátku.
Kolik dcerka váží?
Mám prakticky stejně staré dítě jako ty a batoh je spíš na kratší nošení.
U tohoto úvazu je váha spíše jen na ramenou a už to není 100% pohodlné
Doporučuji proto vícevrstvé úvazy
Prosim a jake uvazy mi doporucis? Dcera ma 10kg…
Baba píše:
Kde, pěkně prosím, najdu recenze na šátky? Jednou sem se tam doklikala z BC, ale teď to nějak nemůžu najít
Neczuz, dík, ale to není ono. Tyhle stránky znám. To byly takové hezké přehledné články.
Ono to bylo asi na nějakém anglicky psaném foru.
Ta skleroza ![]()
Ahoj ![]()
Oxycontin: já bych ti pro začátek doporučila kapsu na záda, ale tam je dítě dost nízko a pak dvojitý hammock, nato ale potřebuješ šátek delší. Batoh mi není moc pohodlný, taky záleží ale na povaze dítěte, Nina je dost živá, proto u nás vedou vícevrstvé úvazy ![]()
A Šanami, taky jsem s ním začínala, je dobrý, dokud nepoznáš jiné. U nás jenom leží. Ale myslím si, že stejnak budeš potřebovat šátky 2
Jeden kratší třeba na jednoduché kolíbky a jeden delší na DH ![]()
Oxycontin píše:
Prosim a jake uvazy mi doporucis? Dcera ma 10kg…
Já nejčastěji vážu
KAPSU NA ZÁDA
SMYČKU NA ZÁDA
BATOH ZAKONČENÝ NA TIBEŤANA
DVOJITÝ HAMMOCK
Mám už o chlup těžšího nošence, ale i tak to zvládáme dobře - je to brnkačka, oproti kočáru určitě ![]()
Tak nakonec si koupime Didymos 4,2 z druhe ruky za 1500,to jde ze?
Dcerka moc nespolupracuje,protoze neni zvykla,ale snad se ji to zacne libit…u druheho mimi zacneme hned! Doufam ale ze mi jeden satek postaci
Uvidime jak to pujde…
Dekuji za rady i za videa…kapsa na zada je asi to prave pro nas…jsme zacatecnici a je to podle me rychle,aby to ta moje prdelina zvladla
Jen jsem zvedava jak ji hodim na ty zada.
![]()