Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mám holčičku (4,5roku), je hodně hubená, přestože se permanentně něčím cpe. Desátý percentil. Ale přirozeně inklinuje ke zdravému jídlu - ovoce, zelenina, maso, přílohy plus teda sladkosti. Nechce pečivo, jogurty, pudinky, prostě to, po čem by asi víc přibrala. Vlastně je to výhra. Horor nastává při focení ve školce, protože ve všem vypadá, jak kdybych jí ukradla od chudých. Buď jsou jí krátké rukávy, nebo by se do toho vešla dvakrát. Nemáte nějaký tip? Je to přežitek, že si myslím, že by měla mít šaty? V jiném oblečení vypadá mnohem líp. Jdeme teď do obchodu něco koupit, samozřejmě na poslední chvíli, ale.. Asi jsem si potřebovala jen ulevit.
HM mívá užší. Ale pak případně nechat zúžit u švadleny, nebo všije gumu takovou tu nařesenou do těch šatu.
@Kriss Tina To už teď nestihnu. Jsem si myslela, že doroste do těch 4 šatů, co má ve skříni, a ono taky jo - ale jen do výšky
Jsou nepoužitelné. Zkusím to HM.
Nemusi mit saty prece
muze mit nejaky hezky overal, kalhoty s bluzkou, svetrik..myslim, ze ty saticky jsou fakt prezitek, obzvlast, pokud ji neco jineho slusi vic ![]()
Nevlastni dcera je na 2 percentilech a obleceni na ni kupuju uplne normalne, obchody, sekace… sehnala jsem vzdy vsechno.
Zkus se kouknout do CaA na značku Palomino. Nebo tak nějak. U dcery jsem řešila podobné problémy a tahle značka je hodně hubená. Jinak bych koupila místo šatů halenku a sukni nebo klidně i kalhoty. Nemusí mít nutně šaty.
@nozu píše:
Zkus se kouknout do CaA na značku Palomino. Nebo tak nějak. U dcery jsem řešila podobné problémy a tahle značka je hodně hubená. Jinak bych koupila místo šatů halenku a sukni nebo klidně i kalhoty. Nemusí mít nutně šaty.
V CaA třeba měla moje dcera džegíny tam široké a o číslo menší krátké. Váži 18kg na výšku 110cm. V HM jsou určitě užší.
@Veru1987 ale to jsi mohla mít jejich značku CaA. Proto jsem psala přímo tu značku Palomino. Ta byla fakt hodně hubená na rozdíl od té řetězcové značky. Ale je možné, že už ji neprodávají. Dceři je už 14 let, takže tam už dost dlouho ty dětské věcí nekupuji.
@nozu píše:
@Veru1987 ale to jsi mohla mít jejich značku CaA. Proto jsem psala přímo tu značku Palomino. Ta byla fakt hodně hubená na rozdíl od té řetězcové značky. Ale je možné, že už ji neprodávají. Dceři je už 14 let, takže tam už dost dlouho ty dětské věcí nekupuji.
Ahaaa tak já myslela že oni mají to dětské vše palomíno.