Sázíte na sport?

1109
14.6.16 23:02

sázíte na sport?

Ženy, sázíte na sport? Já se dívám na fotbal, hlásí tam ty kurzy, a říkám si, jak velkou roli hrají černé sázky činovníků UEFA v konečných výsledcích. Fakt mám pocit, že tam plavou kapříci.

Na sport jsem nikdy nesázela, tak mě zajímá, jak se na to dívají lidé, co do toho fakt ty peníze dávají? Připadá vám, že to výsledky ovlivňuje? Já už ničemu a nikomu nevěřím, na těch Portugalcích muselo jít o miliony EUR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5808
15.6.16 00:20

Kapříci tam možná plavou, ale dost pochybuju, že kvuli sázkařům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
15.6.16 01:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
15.6.16 06:28

Nesázím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
15.6.16 11:11
@lear píše:
@Gosi fakt si to myslls? muzu se zeptat, proc?

https://news.recoveryrehabs.com/…s-crackdown/

http://www.spiegel.de/…-881592.html

http://www.spiegel.de/…21141-2.html

http://www.dailymail.co.uk/…-fixing.html

jako nemám konrétní důvod si to myslet… ale na druhou stranu by to nebylo takový překvapení, spíš jsem jen psala, že pokud tam ty manipulace jsou, tak si nemyslím, že je to kvuli kurzům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
15.6.16 14:15

@Gosi jasne, no… meuz nic neprkvapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
16.6.16 21:47

@lear
Já taky uvažuji nad tím, že něco vsadím, když je to fotbalové euro :D :think:
Zkusila bych vsadit tak 200 Kč, akorát nevím kolik by z toho byla výhra, kdybych uhodla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
16.6.16 21:58

@Caitlyn
Ta castka se nasobi tim kurzem.
Tj. pri kurzu 4.08 je sazka 250 kc nasobena, a dostanes 1020 Kc.
Pokud das 200 korun, dostanes 816 korun.

Taky me to napadlo, ale pak si rikam, jestli to fakt neni zfalsovany velkyma sazkovyma konglomeratama. Protoze predevcirem ty vysledky byby FAKT divny, a slo fakt o miliony EUR na sazkach, a par dalsich vysledku se mi taky nezdalo. A hlavne na hra na tom hristi. Ale muze to byt jen paranoia mia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
17.6.16 14:40
@lear píše:
@Caitlyn
Ta castka se nasobi tim kurzem.
Tj. pri kurzu 4.08 je sazka 250 kc nasobena, a dostanes 1020 Kc.
Pokud das 200 korun, dostanes 816 korun.Taky me to napadlo, ale pak si rikam, jestli to fakt neni zfalsovany velkyma sazkovyma konglomeratama. Protoze predevcirem ty vysledky byby FAKT divny, a slo fakt o miliony EUR na sazkach, a par dalsich vysledku se mi taky nezdalo. A hlavne na hra na tom hristi. Ale muze to byt jen paranoia mia.

Njn, tak možná u těch milionů to zfalšovaný být může. Co já vím, možné je všechno :nevim:
Ale u těch menších částek to bude podle mě ok :think:
Tak kdybych vyhrála třeba těch 800 Kč, tak to bylo krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
17.6.16 15:26

@Caitlyn hele, jeden ex moji sestry hral nizsi ligu hokeje a sam sazel na NHL. Mesicne si tim vydelal kolem 100 litru, protoze to FAKT podrobne sledoval, vedel, jakou maji hraci formu, koukal na netu, jak jsou zraneny, jak hrali s timhle souperem v minulosti, jako opravdu se v tom vyznal, zadnej „parek a pivo“ sazkar.

Takze si myslim, ze pokud do toho nekdo investuje energii a cas, ze se na tom neco trhnout da. ALe jen tak od boku to je hazard (:
Na druhou stranu, myslim si, ze kdyz uz neco, tak je lepsi vsadit na sport nez jit do losu.

No jestli vsadis, tak pak dej vedet, jestli ti to vyslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
17.6.16 22:48
@lear píše:
@Caitlyn hele, jeden ex moji sestry hral nizsi ligu hokeje a sam sazel na NHL. Mesicne si tim vydelal kolem 100 litru, protoze to FAKT podrobne sledoval, vedel, jakou maji hraci formu, koukal na netu, jak jsou zraneny, jak hrali s timhle souperem v minulosti, jako opravdu se v tom vyznal, zadnej „parek a pivo“ sazkar.

Takze si myslim, ze pokud do toho nekdo investuje energii a cas, ze se na tom neco trhnout da. ALe jen tak od boku to je hazard (:
Na druhou stranu, myslim si, ze kdyz uz neco, tak je lepsi vsadit na sport nez jit do losu.

No jestli vsadis, tak pak dej vedet, jestli ti to vyslo :lol:

Teď jsem dostala luxusní nápad, jen si nejsem jistá jestli v tom není nějaký háček a jestli by to fakt fungovalo? 8o :think:

Jde o to:

Co kdybych vsadila na hosty 1 000 Kč, na domácí 1 000 Kč a na remízu 1 000 Kč (celkem tedy 3 000 Kč), kurz by byl např. 6,1 (iForturna Peru/Kolumbie).

Tak díky tomu, že bych měla vsazeno jak na výhru domácích, či hostů tak i na remízu, tak bych měla výhru jistou a 6,1 z 1 000 Kč = 6 100 Kč, když odečtu ty 3 000 Kč co bych investovala, tak bych potom byla v plusu 3 100 Kč 8o

Myslíš, že by to tak mohlo fungovat? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
18.6.16 00:35

Takhle to nefunguje (:

Ten kurz je na kazdou sazku jiny: na tenhle zapas:

vyhra Peru 6.1
Plichta 3.8
vyhra kolumbie 1.63

Bookmaker veri Kolumbii dost jasne.

takze tisic na kazdou eventualitu - jsi minus 3000

Vyhra Peru - dostanes 6,100 - takze jsi 3100 v plusu

Remiza - dostanes 3800, jsi v plusu 8 stovek

Vyhra Kolumbie - dostanes 1630, jsi 1370 v minusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
18.6.16 13:45

@lear
Díky za vysvětlení :palec: :D

Budeš to zkoušet? Já to zkusím, třeba jen po stovce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
18.6.16 17:21

@Caitlyn no napadlo me to, ze bych si to kilo vsadila, nejspis na Spanely, ale fakt nevim, nechci podporovat zkorumpovany system.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel