Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Posledních pár měsíců, nemyslím na nic jiného, jednou jsem se pokusila a nevyšlo to stavy se mi vrací, neuvidím otce 2 roky a vím, že bude psychicky trpět, i když za nic nemůže je to hodný muž, mamka je na mě zasedlá nebo mi to jen přijde, nevím, přítelovo rodiče mě v této situaci úplně potopily a přítel už nemůže, jsem na vše sama, přijdu si zrazena a že už můj život nemá smysl, je mi 19 a neskutečně trpím bolestí ostatních
Jak dlouho tam uz tatka je?
V životě bude ještě hůř a do kriminálu se bezdůvodně nezavírá, možná spadnout z obláčku a přiznat si realitu
@Anonymní píše:
@Mika.ella1 bude to skoro měsíc
No tak za 11 mesicu uz ho muzes mit doma. To ze ho mas rada mu muzes rict prece ted, pozde na to rozhodne neni. Urcite neni v lehke situaci a vis jak by ho tva smrt zlomila? Mysli na nej a bud tu pro nej. On te ted moc potrebuje tak ho tu nenechavej. ![]()
@Anonymní píše:
@evulinda79 nic o tom nevíte
Spíš ty to asi vidíš trošku jinak než to doopravdy je…
@Anonymní píše:
@pikola já realitu vím!!! kdyby ne nedovolím si nic napsat!!!
Tak proč by byl zavřený nevinně?
@Anonymní píše:
Posledních pár měsíců, nemyslím na nic jiného, jednou jsem se pokusila a nevyšlo to stavy se mi vrací, neuvidím otce 2 roky a vím, že bude psychicky trpět, i když za nic nemůže je to hodný muž, mamka je na mě zasedlá nebo mi to jen přijde, nevím, přítelovo rodiče mě v této situaci úplně potopily a přítel už nemůže, jsem na vše sama, přijdu si zrazena a že už můj život nemá smysl, je mi 19 a neskutečně trpím bolestí ostatních
Mas život před sebou toto co máš hlavě su sra.ky Skutečně problémy ještě jen přijdou a za pár let se budeš bouchat o hlavu když jsi přečteš tuhle tu diskusi. Máš kde bydlet máš co jíst nemusíš vydělávat. Tvoj přítel té nechápe??? Tak kašli na něho bože co je chlapů na světě. Máma tě nechápe já taký ne Vaz si čeho máš. Otec se z toho dostane jen mu buď oporu. Co vyřešís tým že se zabiješ???… Nic. Takže začni žít dostat ty bludy ze svy hlavy a tes se ze života.
Jsi ve věku kdy se hormony bouří, všechno je těžší a obvzvlášť tvoje situace teď a nevidíš žádné východisko z téhle těžké situace. Člověka kterého miluješ někdo potrestal ať už právem, nebo neprávem od toho tu nejsme abychom soudili, a věřím že to moc bolí, ale kvůli tátovi to vydrž. Píšeš že je táta z toho všeho na dně. Určitě ho drží nad vodou tvoje důvěra, to že jsi na něj nezanevřela. Táta to bude mít moc těžké a ať se stalo cokoliv tak věřím, že tě moc miluje a kvůli tobě to tam vydrží a za dva roky si ani nedovedeš představit co bude cítit když bude vědět že jsi celou tu dobu stála při něm. Kvůli němu to zvládni i ty! Je důležité že o tom píšeš a nenecháváš si to pro sebe. Zkus si ze všech slov co tu kdo píše najít to důležité a to co potřebuješ slyšet, někdy to pomůže.. a pokud by přeci jen ani trošku nepomohlo, nestyď se vyhledat odbornou pomoc psychiatra. Bohužel vím jaké to je, ve věku jako jsi ty teď jsem se taky pokusila o sebevraždu. Nastěstí se mi to nepodařilo, dlouho jsem ležela v nemocnici a všechny nesnášela za to, že přišli moc brzy… to bylo tehdy…a teď jsem jim hrozně vděčná, protože vím že i ty nejhorší a nepřekonatelné věci se časem posunuly k lepšímu a teď o několik let později nechápu jak jsem se mohla připravit i tak hezké věci co jsou třeba teď. Čeká tě tolik krásných věcí, které jsou bohužel zatím špatným co se ti teď děje, ale představ si svoje sny, to že se ti jednou všechny splní
život je boj, tak zkus být silná a bojuj
a tp jsi, protože jinak by jsi nebyla ani dost silná na to se tu svěřit!
@pikola ty si fakt empaticka
nechces ji rovnou donest provaz? O tom zda je nebo neni neviny tahle diskuze neni. ![]()
@Mika.ella1 píše:
@pikola ty si fakt empatickanechces ji rovnou donest provaz? O tom zda je nebo neni neviny tahle diskuze neni.
Napadlo mě to samý, ale nechtěla jsem to napsat až tak drsně ![]()
@osvc jako strasny, snazit se nekoho na dne dostat na jeste vetsi dno, jen aby si dokazala svou pravdu ![]()
@Ou Moc děkuji, nikdy jsem tohle neměla, prožívám to cca rok a ted extrémně