Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jirinikdo Potrebujes odbornou pomoc. Neboj, bude to zase dobre. Je spousta lidi, kteri byli na dne, meli pocit, zeje jejich situace bezvychodna, a uz je jim zase dobre. Zena, ktera te nechce, nestoji za to, aby ses kvuli ni trapil. Nekde na svete je jina zena, ktera te bude milovat a bude stastna, ze bude moci byt s tebou a delat te stastnym.
@Leni_2019 hledal jsem všude a nenašel jsem ji nejhorší je na tom že ona byla jediná, a byla o pár let starší než já. Mě je 28 a jí bylo 43
@Jirinikdo píše:
@Leni_2019 hledal jsem všude a nenašel jsem ji nejhorší je na tom že ona byla jediná, a byla o pár let starší než já. Mě je 28 a jí bylo píše: Více
Prosimtě, kvůli takový starý Babě? Co blbneš
jediná ženská rozhodně není
@Jirinikdo Jirko neboj, jsi jeste mlady, tech zen jeste poznas… Navic cim budes starsi, tim to bude jednodussi - ver mi, vy chlapi to v tomhle mate jednodussi.
@Leni_2019 píše:
@Jirinikdo Jirko neboj, jsi jeste mlady, tech zen jeste poznas… Navic cim budes starsi, tim to bude jednodussi - ver mi, vy chlapi to v tomhle mate jednodussi.
Ha ha ha, teď jste mne opravdu pobavila…
@Jirinikdo píše:
No jo všichni jste ofline
Co by jsi potřeboval? Všichni ti už všechno řekli. Teď je jenom na tobě, jak se k tomu postavíš. ![]()
Jsem mladá 12ti letá holka. Mám deprese, sebepoškozuji se a život se mi hroutí pod rukama. Přemýšlím nad sebebraždou ale jaká sebevražda by byla nejrychlejší a mně dostupná? A co by násedovalo kdyby to nevyšlo?
PS: žádný dospělí o tom neví.
@Borka_co_se_řeže píše:
Jsem mladá 12ti letá holka. Mám deprese, sebepoškozuji se a život se mi hroutí pod rukama. Přemýšlím nad sebebraždou ale jaká sebevražda by byla nejrychlejší a mně dostupná? A co by násedovalo kdyby to nevyšlo?PS: žádný dospělí o tom neví.
@Borka_co_se_řeže píše:
Jsem mladá 12ti letá holka. Mám deprese, sebepoškozuji se a život se mi hroutí pod rukama. Přemýšlím nad sebebraždou ale jaká sebevražda by byla nejrychlejší a mně dostupná? A co by násedovalo kdyby to nevyšlo?PS: žádný dospělí o tom neví.
Tak to někomu dospělému v okolí řekni.
@Russet jenže pak se to bude řešit, rodiče už teď mají dost problémů. Nechci jim přidávat práci.