Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chápu, že je to zle- ale musíš věřit tomu, že bude líp. Takový je život - člověk je chvilku dole proto, aby se nadechl a byl zase nahoře. Vím, o čem mluvím- já před rokem a já dnes.
![]()
@Mika.ella1 píše:
@pikola ty si fakt empatickanechces ji rovnou donest provaz? O tom zda je nebo neni neviny tahle diskuze neni.
Psala jsem snad něco takového? Jen že to jak to vidí ona může být úplně jinak než je pravda, jako že otec je tam omylem a nevěděl ti že ho zavřou plus že ji matka nenávidí. On je zavřený měsíc, ale ona se před několika pokusila o sebevraždu, takže to jen tak kvůli otci nebude.
@Mika.ella1 Zdá se mi, že některý ani nemají jiný důvod, proč tu jsou, než aby si nahonili svoje ego ![]()
@pikola a ja ti opakuju, ze o tom tahle diskuze neni. Vzdyt ona pise, ze otec je jen vrchol vseho. Ta holka potrebuje odbornou pomoc a ne jeste vic podkopat nohy
@pikola samozřejmě je v tom víc, psala jsem, že tohle je poslední už taková kapka, kdy nevím, mamka to má též těžké a je to jen můj pocit, že mě poslední měsíc ma dost jako všichni
@osvc proste chce mit svou pravdu za kazdou cenu, i tam kde se to absolutne nehodi. ![]()
@pikola píše:
Psala jsem snad něco takového? Jen že to jak to vidí ona může být úplně jinak než je pravda, jako že otec je tam omylem a nevěděl ti že ho zavřou plus že ji matka nenávidí. On je zavřený měsíc, ale ona se před několika pokusila o sebevraždu, takže to jen tak kvůli otci nebude.
Nepíše, kdy konkrétně k pokusu došlo, takže to mohlo být vcelku nedávno a tímhle jí opravdu nepomůžeš, jdi radši rozdávat radost jinam ![]()
@Anonymní píše:
@pikola samozřejmě je v tom víc, psala jsem, že tohle je poslední už taková kapka, kdy nevím, mamka to má též těžké a je to jen můj pocit, že mě poslední měsíc ma dost jako všichni
Kasli na ni
vyhledej odbornou pomoc, bude ti lip. Kazdy problem ma reseni.
@Anonymní píše:
Opravdu se obrať na odborníky, klidně hned zavolej na krizovou linku
Možná by ti pomohlo si promluvit i s mamkou, jak se říká, neštěstí sbližuje, třeba k sobě najdete cestu a budete si oporou ![]()
Zkus třeba zavolat na linku bezpečí - http://www.linkabezpeci.cz/ číslo Linky bezpečí 116111 můžeš vytočit z mobilního telefonu i z pevné linky kdykoliv během dne i v průběhu noci
![]()
@osvc vždy jsme, jen ted to není jako dřív trpí stejně jako já, moc děkuji
Zkus nějakou psychoterapii a svěř se mamce nebo příteli. Určitě v tom nejsi sama. Taťku můžou pustit dřív za dobré chování a ještě vás čeká spousta společně stráveného času. ![]()
Tohle hrozně pomůže někomu kdo tu volá o pomoc
. Lidi s nulovou emaptií by do diskuzí neměli snad přispívat.