Sebevražda – nevím co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5585
15.11.19 22:52
@Anonymní píše:
@osvc vždy jsme, jen ted to není jako dřív trpí stejně jako já, moc děkuji

Za pokus nic nedáš, třeba vám to pomůže oběma ;) Snaž se být silná a drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
15.11.19 22:54

Zlatá milá anonymní, prosím tě, nepáchej žádnou sebevraždu, zavolej radši na linku pomoci (na internetu jich najdeš spoustu). To bude prvé, co udělej, a poté navštiv psychoterapeuta, možná psychiatra (zezačátku by bylo fajn mít asi ty antidepresiva, než se z nejhoršího vyhrabeš :) ). A až ti bude lépe začni přemýšlet reálně, jak dál. Přemýšlej zda, tě máma opravdu má ráda či ne, a přemýšlej zda tvůj přítel je ten pravý muž do tvého života. Prosím, bojuj :hug: :hug:. Sebevražda není řešení. :)
Ale pro tento okamžik, buď prosím na tom světě dál, je tu tvůj nevlastní táta (vím, jak ho máš asi ráda), on na tebe čeká, těší se až mu napíšeš, zavoláš, přijedeš a až se on vrátí, že tě obejme a bude o trošku líp. Máma tě má dozajista ráda, tak ji nepáchej, prosím, další těžkosti. A pokud tě má přítel rád, tak tě podpoří, ale svěř se!!! Je dobře, že si napsala, a byla bych ráda, kdyby si napsala, jak jsi na tom dál.
@pikola tu situaci jsi jen zhoršila, nepatří to, jestli je vinen nebo ne, ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
15.11.19 22:55
@Anonymní píše:
@Mika.ella1 já vám všem moc děkuji

Klidne napis SZ, kdyz bude potreba. Hlavne v tom nezustavej sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.19 23:05

Všem moc děkuji, vím, že přítel i mamka mě milují jen mě trapí, že je musím tímhle už štvát, když každý den jen brečím

• Citovat
  • Upravit
1322
15.11.19 23:10
@Anonymní píše:
Všem moc děkuji, vím, že přítel i mamka mě milují jen mě trapí, že je musím tímhle už štvát, když každý den jen brečím

Urcite je nestves. Jen s tim opravdu musis neco delat, kvuli sobe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2898
15.11.19 23:19

Anonymní, nejsem lékař, ale pravděpodobně trpíš depresí. Je to nemoc, chemická nerovnováha v těle. Tak, jako se léčí chudokrevnost, cukrovka, zlomená kost, i depresi musí řešit lékař (psychiatr). Objednej se. Může ti být jen líp, za pokus nic nedáš. Nemusíš se to snažit zvládnout sama. Nemusíš se stydět za to, že jdeš k psychiatrovi. Jestli jsi nemocná, tak jít k lékaři je jediná správná volba! Hodně sil! Určitě to zvládneš! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.3.20 17:34

Můžete mi prosím poradit jak se mám zabít, chci se zabít protože jsem dostal od kolegyně z práce s kterou jsem chodil tak se mnou rozešla. A život pro mě už nemá smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
31.3.20 17:41

@Jirinikdo Doporučuji jít dělat dobrovolníka. Nyní jsou potřební, riziko nakažení velké a před úmrtím ještě aspon budeš k něčemu dobrej :palec:

• Citovat
  • Upravit
386
31.3.20 17:41

Hele, párkrát v životě jsem taky byl už na opravdovém dně. Myslel jsem že to je konec…a víš co? Dnes se tomu jen směju. Byly to blbosti. Bude líp, jen vydrž. Chce to čas. Tímhle bys vše jen zhoršila. Pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
31.3.20 17:45

To zmákneš, každého někdy takové chmury přepadnou. Jinak nejlepší je prý silná dávka inzulinu - radí kamarád zdravotník. Jisté a bezbolestné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.3.20 17:48

@Romeon já to nevydržím. Všichni budou rádi že umřu. Chci už umřít. Protože jsem tu zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.3.20 17:49

@Plavuše a kde ho mám vzít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.20 17:51
@Jirinikdo píše:
@Romeon já to nevydržím. Všichni budou rádi že umřu. Chci už umřít. Protože jsem tu zbytečný.

Nejsi zbytečný, kdyby to byla pravda tak tady nejsi. Když nejde o život jde o ho-no. Uvaž to.

• Citovat
  • Upravit
11
31.3.20 17:51

Chci hned umřít tak mi poraďte jak to mám udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
31.3.20 17:54

Neblbni. Život je krásný.

• načítám...