Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jirinikdo píše:
Chci hned umřít tak mi poraďte jak to mám udělat
Umírají jen sr-či. Frajer život zvládne. Umíš si představit jak to ponese táta ve vězení?
Zavolej sem a probírej to na lince důvěry
http://linkapsychickepomoci.cz/
objednej se k psychiatrovi a srovnej si depresi do snesitelného stavu. Posléze, až budeš v šedém neutrálu, ne v černé díře, tak si najdi někoho na psychoterapii dlouhodobě.
Slibuju, že až tím projdeš, tak zjistíš, že umíš svůj postavit lépe, než na jedné holce, že budeš spokojenější a zároveň schopnější fungovat ve vztazích - i s holkama.
TEď tomu nevěříš, To je vcelku jasný.
NA druhou stranu zabít se můžeš kdykoliv - takže jedním telefonátem na linku psychické pomoci nic nepokazíš. A naopak - může se ti podařit nahmatat tu zdravou část sebe sama a držet se jí.
@Romeon psal kolegyne z prace, zrejme bude plnoletej.
@Jirinikdo a nikdo Te nesnasi proc? Chovas se jako de.bil nebo jsou de. bilove ostatni?
@Plavuše píše:
To zmákneš, každého někdy takové chmury přepadnou. Jinak nejlepší je prý silná dávka inzulinu - radí kamarád zdravotník. Jisté a bezbolestné.
Navádění k sebevraždě je trestné a teď se dávají dvojité sazby.
@Jirinikdo píše:
Můžete mi prosím poradit jak se mám zabít, chci se zabít protože jsem dostal od kolegyně z práce s kterou jsem chodil tak se mnou rozešla. A život pro mě už nemá smysl
@Jirinikdo píše:
Ale jsem tu zbytečný nikdo mě nesnáší
Jestli máš pocit zbytečnosti, staň se dobrovolníkem. Nos potřebným nákup třeba. Kvůli ženské se nemá cenu vraždit.
@Jirinikdo píše:
Chci hned umřít tak mi poraďte jak to mám udělat
Navádění je trestným činem, takže nikdo normální ti tu neporadí…
Zkus raději nějakou krizovou linku, kde ti pomohou, rozchod fakt není důvod k zabití…
@Russet píše:
Jestli máš pocit zbytečnosti, staň se dobrovolníkem. Nos potřebným nákup třeba. Kvůli ženské se nemá cenu vraždit.
nebo v nějakém zdravotnickém zařízení. Tam mu ted ruce utrhnou a budou štastní, že ho mají…Ale asi by to chtělo předem nějaký testy, nevím, jak to ted chodí.
@pe-terka píše:
nebo v nějakém zdravotnickém zařízení. Tam mu ted ruce utrhnou a budou štastní, že ho mají…Ale asi by to chtělo předem nějaký testy, nevím, jak to ted chodí.
Třeba u nás na městě by to ocenili. Každá ruka dobrá. Otestování asi dlouho trvá, ochranné pomůcky jsou nutnost.
@Russet píše:
Třeba u nás na městě by to ocenili. Každá ruka dobrá. Otestování asi dlouho trvá, ochranné pomůcky jsou nutnost.
já jsem včera viděla reportáž na Nově, že se do takového dobrovolnictví pustila jedna herečka, která je ted bez práce. Bývalá zdravotnice…
Takže zřejmě by to šlo, jen míru kompetencí musí přizpůsobit schopnostem, toho jedince…Ale zrovna psychotesty by to asi chtělo, než ho pustí do zdravotnictví ![]()
Prosím tě, na internetu máš volně vložených nápadů tolik, že minimálně tejden se podle nich můžeš sebevraždit. Kdyby se tady ptala i Bartošová, tak ještě kouká na nás živá z titulků blesku. By jsme ji to taky rozmluvili.
Žádná sebevražda není na 100%. Každá se může zvrtnout a pak kur…ky bolet. Já bych do toho nešel. Znám lidi co se pověsili a půl hodiny se dusili a chroptěli, obrovské křeče z otravy jsou taky fajn, i ten vlak tě může tak nešťastně sundat, že zůstaneš na vozíku a zadek ti někdo bude utírat. Dej pokoj!!! Život je fajn.
Neblbni, nikdy nebylo jednodušší stát se užitečným než teď. Projed fb tvého okolí a začni jakkoliv pomáhat. jestli na to nemáš sílí, zavolej na linku důvěry. To dáš!