Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix@kofola3 píše:
jiný adaptér je na mutsy, jiný na brio…
každý je k danému kočárku.
Hmm, to jsem sylšet moc nechtěla, škoda no… Díky za odpověď
Ahojky, taky bych si ráda nechala poradit… Rozhoduji se mezi MC City a CabrioFix, taky to budu chtít na TFK, ale pro dvojčátka. Auto máme bez isof., takže řeším, jaký je vlastně rozdíl mezi City a CabrioFix, City by mi asi měly stačit a byly by i lehčí? Anebo víte o nějakých nedostatcích City oproti Cabrio?
Máte někdo tu cabriofix se základnou familyfix? osvědčilo se? budu mít kočár jedo bartatina, na který s adaptérem jde maxi cosi cabrio, jen váháme s tou základnou ![]()
@terry2 základna je perfektní věc, nasazení je jednodušší, jen se vajíčko nacvakne, nemusí se poutat, takže je to rychlejší, ale hlavně se hodně zvýší bezpečnost, konkrétně u Cabriofixu když je samotné připoutané pásy má 3, a když je se základnou FamilyFix tak má 5, takže o 2 třídy lepší bezpečnost, pokud tedy máte v autě isofix tak neváhat a pořídit základnu
@steeve díky, tak nějak jsme s tím asi počítali, isofix právě máme, tak jí pořídíme
je to sice pálka, ale jde na to i ta pokračovací, a na autosedačce šetřit nehodlám…
@terry2 ano, tu základnu využijete nyní pod vajíčko, a pokud později koupíte 9-18 Pearl tak ji využijete dohromady 4 cca roky, takže to už není taková pálka, když to porovnáte třeba s kočárkem, kdy značkový kočár stojí cca 15 t. a využije ho člověk do cca 2,5 let dítěte, někdy ani to ne
a je to hlavně o bezpečnosti
Ono to na první pohled vypadá jako pálka, ale cabriofix + familyfix + pearl vyjde levněji, než když koupíte isofixovou skupiny 0+ a isofixovou skupiny 1. Akorát, že ta první investice je vyšší.
Já byla moooc spokojená v kombinaci MOON S3 / S4… (a prodávám mimochodem za hubičku celý můj komplet podvozek+sporťák+dvě hluboké korbičky+adaptéry k vaší autos.) ![]()
jiný adaptér je na mutsy, jiný na brio…
každý je k danému kočárku.