Sedmiměsíční nechce večer spát

1014
12.7.15 23:38

Sedmiměsíční nechce večer spát

Maminky moc prosím o radu, už jsem z toho našeho raracha na prášky. Je 23.30 a ona ještě nespí :-( takhle je to každý den už asi dva měsíce a nemám už sílu takhle fungovat dál :-( když se jí podaří usnout tak mezi 12-1 :zed: za hodinu je vzhůru a pořád se převrací na bříško, na něm ale neumí spát, takže začne řvát a já jí musim obrátit. Někdy se i i ve 2 vzbudí a do 4 třeba vkuse řve. Ráno spí tak do 5-6, pak tak v 7 usne a v 8 se vzbudí. Opoledne usíná mezi 12-1 a spí do 3-4, pak je až do večera vzhůru. Každý den to jak je :-( už nevím co dál, nemám vůbec energii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
12.7.15 23:40

Co zuby? Nelezou?

• Citovat
  • Upravit
1014
12.7.15 23:43

Řekla bych že ne. Zkoušela jsem dávat na noc panadol a namazat dásně a vůbec žádná změna :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
12.7.15 23:48

@anonymka227 Radu nemám žádnou, ale upřímně tě lituji. Z toho bych zkolabovala tak po týdnu. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
12.7.15 23:54

@Claire00 já už právě taky nemůžu :-( chce se mi z toho brečet :-( už jsem fakt zoufalá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
12.7.15 23:56

Co si ji dát k sobě do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
12.7.15 23:57

Jo, to musí být na palici. IMHO to bude jednak počasí - teplo a tak - a druhak v tom budou i ty zoubky. Nemusí být vidět, ale prostě se tam hýbou. Zkusila bych na noc dát Nurofen, třeba zabere líp.

Jinak nevypadá, že by ji třeba bolelo bříško? Že jí vadí nějaký příkrm nebo tak?

A zkoušela jsi společné spaní, nošení v šátku, aby neječela…?

Jinak taky teda upřímnou soustrast, holt se musíš snažit co nejvíc vyspat přes den, když zalehne ona: kdykoli bude v posteli, jít taky, bez ohledu na povinnosti, domácnost, nákupy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
13.7.15 00:04

@Martina84 u mě v posteli byla do minulého týdne, pak sme šoupli postýlku k posteli bez boční strany a pořád stejný
@Slečna Ferka nurofen jsem taky zkoušela a nic :-( celý týden večer dostává, ale nepomáhá :-( ona se teď v ložnici směje jak blázen, jako kdyby byl den :-( neni vůbec unavená i když vstávala ve 4 odp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
13.7.15 00:06

Přes den spát neumim :-( i když padám na hub. tak neusnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
13.7.15 00:06

Mě se právě taky kluk přetáčí ze spaní na čtyři a pak bulí, Když ležíme spolu, nedělá to a je klidnější. Spěte, když spí ona, určitě se to zlomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.7.15 00:07

Tak nam v tomhle nakonec pomohlo se odstehovat. Proste uz spal v mistnosti sam. Asi tyden se jeste budil zvykem a pak spal temer celou noc. Znam to, je to des no. Pres den spi dost? Neni pretazene?

• Citovat
  • Upravit
1014
13.7.15 00:09

@RadkaCh spi jednou 2-3 hodiny, ale vic nechce :-( ani v kočáru ani v posteli vickrat neusne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
13.7.15 07:32

@anonymka227 to spi opravdu malo. Co vecerni ritualy? Koupani, mazani, treba masaz briska. A nebo najit aktivity, co ji unavi - cviceni, plavani. Ve tvem pripade spis na odpoledne. Kdyz mi nekdo rekne, ze mu spi dite celou noc, tak to pak v soukromi obrecim. Do 9m syn rval a hucel od rana do vecera, ja na palici. No ted je mu 10m a teda ve dne mnohem lepsi. Uz nebreci a nehuci celou dobu, co bdi, coz je slast, ale nerikam, ze to prestal delat, jen to omezil. V noci se nevyspim a nekdy bych ho priskrtila :) Ver, ze vim, jak ti je. Ja s nim pres den taky nespim, delam do prace. Zkus ji unavit, byt venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.7.15 08:29
@anonymka227 píše:
@RadkaCh spi jednou 2-3 hodiny, ale vic nechce :-( ani v kočáru ani v posteli vickrat neusne :-(

Hmm, to je málo no. To může být opravdu přetažená. Jak to přes den máte, napiš celý den. Jestli už ji přes den nedáváš spát přetaženou a ona nemůže usnout :think:

• Citovat
  • Upravit
26256
13.7.15 09:03

@RadkaCh vzdyt to psala v uvodnim prispevku, jak ji spi pres den. Pretazena bude, kdyz od 15 hodin cumakuje do pulnoci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí