Denní vs noční spaní

597
25.6.15 11:12

Denní vs noční spaní

Holky prosím o radu, nevím jestli to dělám dobře nebo ne..

Mala ma dneska 5 týdnu.. a Jeliikož mám doma ještě batole.. jsem skoro pořád venku..

Ráno v kolem +-9h jdeme ven.. Malou dám do kočárku.. kolem te 10h se mi začne budit, ale když jezdím s kočárkem tak usne.. a spí klidně i do 12 h (to už ji budím na jídlo.. ) je vzhuru cca hodinu.. pak zase usne ale doma protože starší spí spí tak 30 min.. pak jdeme ven.. kde se opakuje zase to co ráno kolem 14:30 spí zase hodinu, pak ji povozím a spí a spí.. kolem 17:30 ji zase budím.. koupeme je vzhuru cca 1,5h.. a pak jde spat „na noc“ jenže v noci se mi budí co hodinu, co 45 min.. knučí, už spí semnou.. většinou ji stačí buď nakojit, nebo trošku pohoupat a spí dál..

myslíte, že má obrácený režim? tím, že ji v noci moc uspavam? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
25.6.15 11:29

Nebá obrácený režim, dost možná nemá ještě žádný režim je to normální miminko, které v noci hledá mámu a mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
25.6.15 11:39
@Karleon píše:
Nebá obrácený režim, dost možná nemá ještě žádný režim je to normální miminko, které v noci hledá mámu a mlíko.

a myslíš, že to dělám dobře? nebo když se mi v tom kočárku začne budit už ji nemám uspavat??

ani už nevím jak to bylo u první.. každý říká, že druhý se tak neřeší.. u mě je to přesně naopak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
25.6.15 11:41

Normálně douspávej, je to nejlepší pro vás pro všechny :-D A určitě neplatí, že čím míň spánku přes den, tím víc v noci, často to bývá čím míň spánku přes den, tím míň v noci. Já jsem taky dohoupávala v kočáře, aby mi mladší usnula a starší mohla běhat po hřišti. Kdyby nechtěla, už neusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
25.6.15 12:26

Jasne ze ma naspano, to mi nikdo nevymluvi. Tak to schvalne par dnu zkus ji nedouspavat, venku muzes otevrit boudicku, dat slunecnik, na nej zavesit hracky, nebo ji soupnout do nositka. A uvidis, jak bude v noci chrnet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.6.15 14:56

@Helll Nějak nechápu, proč ji v 5. týdnech budíš ve dne. Já děti nechávala spát, jak potřebují. Vyjímkou bylo, jen když mi kluk párkrát v tropických vedrech hodil 3 a více hodin spánku, to jsem ho raději po tech 4 hoďkách budila kvůli doplnění tekutin. Jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí