Sekundární neplodnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59398
27.9.12 16:28

@Zuzulen no hormonální profil je základ. Ale možná bych se rovnou objednala do centra, tam tě proklrpnou řeknou kde je problém. Pokud ovulku máš tak tak to taky může být docela průser a přijde mě že doktoři to píšou jak paralen takže radši CAR, vždyt do IVf jít nemusíš ale udělají všechny testy a pak uvidíš třeba bude stačit IUI ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
27.9.12 16:30

Mari1912 - nezkoušela, už mě to napadlo, ale přiznávám, že jsem na tu pravidelnost nespolehlivá :,(
Sarapis jsem taky nezkoušela, te´d jsem si objednala drmek, čaje na neplodnost a femigard, jo a taky ten lubrikační gel na podporu otěhotnění…Zdá se mi totiž že v období ovulace mám málo děložního hlenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
27.9.12 16:31

A konzultace v CAR se platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.9.12 16:32

@mari1912 to sice ano, ale gynekologové ho píšou jako lentilky a bez jakéhokoliv sledování jak působí. A neobtěžují se ani pacientce říct, že ho můžou napsat maximálně 6× za život ženy. Proto bych to řešila s CARem, kde tomu rozumí víc. Však do ivf jít nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
27.9.12 16:32

@Zuzulen
A zkoušela jsi prstíkovou metodu? Jakoby si do čípku natlačit sperma? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
27.9.12 16:33

Vím že ten clostil je hrozně zatěžující a je na ovulaci, ale tu já asi mám, podle utz a ovulačních testů.
nevím jestli ale vajíčka dozrávají, pozná se to nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732

@Zuzulen zaplatíš akorát regulační poplatek 30kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59

Prstíkovou zkoušela :( a nic :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.9.12 16:34

@Zuzulen clostil je právě na růst folikulů, na ovulaci je pregnyl. A to jak ti dozrávají vajíčka se pozná právě z vyšetření hormonálního profilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
27.9.12 16:34

@Sisi137
To máš naprostou pravdu, tohle mě vždycky vytočí, že napíší produkt, vůbec neudělají folikumetrii-no děs. :zed:
Takže v tomhle případě je CAR určitě vhodnější variantou.
To aby si člověk než do sebe bude cokoliv pupmovat všechno pročetl :zed: Ale proč, když od toho máme doktory.No já si to raději pročtu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.9.12 16:36

@mari1912 tak já měla štěstí na gynekoložku, po laparoskopii mi řekla ať 3 měsíce zkoušíme sami a pak mi napsala doporučení do CAR. Bohužel odešla a já jsu opět ve fázi hledání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
27.9.12 16:46

Jako psychika urcite působí, ale vypnutí psychických faktorů clovek proste vůlí nijak nedocílí. Přihlásit se do CAR může pomoci. Mě to pomohlo. šaškárny s bylinnými čaji, polohami po sexu a podobné NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
27.9.12 16:49

@Rebrambora
Proč šaškárny? ;) Někomu i to pomohlo, minimálně psychicky-pocit, že člověk dělá pro mimčo fakt vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
27.9.12 16:58
@mari1912 píše:
@Rebrambora
Proč šaškárny? ;) Někomu i to pomohlo, minimálně psychicky-pocit, že člověk dělá pro mimčo fakt vše

jasně že mohou
název „šaškárny“ -to odráží můj osobní postoj k takovýmn aktivitám po letech, co jsem se jimi intenzivně zabývala - už jsem si řekla „nikdy více“. K ničemu to nevedlo, stejně tak jako zvyšování frekvence sexu a sledování ovulace. Vím, jak hluboko do toho člověk dokáže zabřednout, jak řeší, že si dal hašlerku, která - jémine - obsahuje šalvěj a ta vyvolává potraty… a podobné. Vlastně to moje psychickou tenzi jen zvyšovalo.
ale samozřejmě, kdo to ještě nevyzkoušel a věří tomu, ať se do toho pustí… na někoho dovolená, na někoho bylina, na mě platila jen blížící se IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
27.9.12 17:04

A ty mas uz za sebou ivf? Kolik pokusu? Rikam si ze temu caji nic nezkazim, ale leze to dost penez:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí