Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kolik mu je?
zavolala bych tetě, aby měl hemolýzu z aspirace sladké vody, to by musela být událost, která by se nepřešla, nejen zakuckání.
Ja to mam uz od mala pokazde, kdyz blbnu pod vodou. Vzdy to do rana bylo ok. Zajimave je, ze treba snorchlovani mi nevadi. Ale kdyz jsem ucila dceru kotrmelce, tak byl pocit toho, ze se mi pak vecer spatne dycha, zpet.
@Pudloslava teta neví, nedávala pozor.
Děcka jsou už velká. Měla tam 4 děti od 10 do 12 let.
Jen jsem se dozvěděla, že ho někdo kopl do nosu a asi 10 minut mu řekla krev z nosu.
@Anonymní píše:
@Pudloslava teta neví, nedávala pozor.
Děcka jsou už velká. Měla tam 4 děti od 10 do 12 let.
Jen jsem se dozvěděla, že ho někdo kopl do nosu a asi 10 minut mu řekla krev z nosu.
to by ho ale skoro křísili, minimálně by hodně kašlal vodu a byl vyděšený, ječel by na celé kolo.
už jste se asi dočkali v pohodě rána, hádám.
@Pudloslava do jedny brečel, že nemůže dýchat. Teď ještě spí.
Dřív se to nestalo. Koupe se v bazénu denně.
@Anonymní píše:
@Pudloslava do jedny brečel, že nemůže dýchat. Teď ještě spí.
Dřív se to nestalo. Koupe se v bazénu denně.
tak bude asi OK
tyhle dramatický děti, to je na hlavu
uprímně kdyby mi dítě říkalo, že je bolí na hrudi a nemohou dýchat, jela bych někam, ale moje děti si tohle zrovna obvykle nevymýšlejí, u nás je samá bolest břicha a hlavy (třeba od komářího kousance), ty ho znáš a to zase bagatelizuji já.
@Pudloslava tohle právě nikdy neudělal. Občas udělá, že ho bolí záda, ale nikdy kvůli tomu nebrečí.
@Anonymní píše:
@Pudloslava tohle právě nikdy neudělal. Občas udělá, že ho bolí záda, ale nikdy kvůli tomu nebrečí.
tak ho raděj trošku propleskni, jestli otevře oči
@Pudloslava píše:
tak ho raděj trošku propleskni, jestli otevře oči
Probudil se a brečí dál.
@Anonymní píše:
Probudil se a brečí dál.
tak s ním někam zajeď raději, sice evidentně neumírá, ale přeci jen to není obvyklá dětská stížnost
Jak to dopadlo? Já bych jela do Nemocnice hned, kdyby si kluk takto stěžoval.
@Katherine811 nasnidal se, uklidnil se, přestal brečet a teď něco dělá na zahradě
Jen ho prý bolí nos, v krku a ucho. Dneska vynecháme koupání.
@Anonymní píše:
@Katherine811 nasnidal se, uklidnil se, přestal brečet a teď něco dělá na zahradě
Jen ho prý bolí nos, v krku a ucho. Dneska vynecháme koupání.
Jak to se synem dopadlo?
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Čtyřletý syn má rýmu, tak vyplachujeme konvickou. Dneska se ale začal dávit, lapal po dechu. Nakonec se trochu pozvracel. Nevím, jestli vodu vdechnul, ale měl ji v nose…no a teď, protože jsem hysterka, tak panikarim se sekundárním tonutím. Nemáte někdo zkušenost? Než mi začnete psát, že jsem cvok, tak jen že za sebou mám fakt náročný týden, co se zdraví dětí týče a už panikařim ze všeho. Tak Vám děkuji za odpověď a prosím anonym.
Syn dneska blbnul v bazénu. Byl tam s tetou, takže nevím, jestli se zakuckal. Teta byla na lehátku, děti blbnuly ve vodě.
Teď přišel s tím, že se mu špatně dýchá a bolí ho na hrudi. Ale je citlivka, takze ho beru trochu s rezervou.
Je nějaká „první pomoc“, když mám obavu, že by se mohlo jednat o sekundární tonutí? Třeba budit, dát víc pod hlavu.
Nebo jsou nějaké příznaky, že by třeba kašlal, sípal…?